„Köszönjük a kétharmadot”, mondta az ügyvéd kissé feldúltan.

Az ATV Civil a pályán című műsorát, beharangozója szerint, Fiala János próbálta úgy vezetni, hogy abból ne a depresszió áradjon, az a választás után is a valóságról szóljon. Vendégei valójában egyetlen témánál, a Figyelő listáján akadtak ki.

Fiala megtapsolta az adásban Magyar Györgyöt, aki az összefogás hiánya miatt nyilvánosan és feldúltan „köszönetet mondott” Vona Gábornak és Schiffer Andrásnak. Magyar a választáson elvesztette a körzetét.

A műsorban szóba került a miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatója, a „kitűnően megszervezett” választásról nyilatkozó főfelelős, az arab számok „bevezetésére” reagáló járókelők és a bezárt Magyar Nemzet is.

Címlapkép: YouTube/ATVzrt

(ATV)

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hogy Vona mit tett vagy nem tett azt nem tudom, de a Szakasits unokának ez kedves régi szokása! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
hogy Vona mit tett vagy nem tett azt nem tudom, de a Szakasits unokának ez kedves régi szokása! =))
Yoda69
Magyar Gyorgynek abszolut igaza van. Ez a valasztas legfokepp a jobbik es az LMP nemtorodesen bukott el. Meg abszolut tobbsege se lett volna egy osszefogas eseten, nemhogy 2/3.
Béla333
Magyar is jobban tenné, ha egy kis önkritikát gyakorolna!
Nem lehet úgy képviselő jelölt lenni, hogy először azt mondom, hogy független jelölt leszek, mindenki segítsen engem.
Aztán meg sunnyogva, fű alatt kiderül, hogy ja?! Mégsem! Az MSZP szineiben indulok!
Ez milyen dolog!
Aztán meg az MSZP felelősségét fel sem vetni, de bezzeg az LMP meg a Jobbik felelős a rossz szereplésért?
És semmi önkritika?
Mondjuk az MSZP az elmúlt évtizedek ország lenyúlásáért sem kért még bocsánatot az általa meglopott adófizetőktől! A Fidesszel való összejátszásért, a lopott adóforintjaink szétosztásáért!
Ez nem gond Magyar Györgynek?
Csizmás Kond
...persze mert a pártok mivel nem tudtak összefogni az emberek az ellenséghez pártoltak...uram isten...
koszpeko
@Béla333: Épp erről beszéltem.
Magyarnak sem ezzel kellene már foglalkozni.
Teljesen mindegy már.
Ők elbaszták, mi nekünk kell helyre hozni a pártjaink bénázását.
Remélem fél 6-kor el is kezdődik a hiba kijavítása.
egyvandor
@Béla333: A bili csak kiborult az lmp-nél. Az lmp sokadszorra bizonyítja neki az a feladata, hogy a kóborló szavazatokat lehalássza. Eljátssza a királyi baloldali ellenzék szerepét. Hadházy Ákos túlment a szerepén (Szél Bernadett is elment a határig) és ezt meg is fogják torolni. Gorbán emberei nem fogják hagyni elkóborolni az lmp-t. Mint ahogy jobbikot is vissza fogja terelni a karámba. Te meg csak örömködj a shifferi vonal újbóli előretörésének. Eben van a zsozsó.
Eriksson
Biztos, hogy a Vona és Schiffer urak voltak a Magyar úr szerencsétlenségének az okai? Vagy csak megbuggyant az egykori sztárügyvéd úr?
Csizmás Kond
Amúgy ez a pislogós szemétláda miért nem köszöni meg azoknak a gazembereknek hogy nem szavaztak rá akiket megmentett a börtöntől ?
Eriksson
Bizony, a menthetetlennek vélt bűnözök bizton számíthattak rá. @Csizmás Kond:
bencemacska
@Eriksson: ma, 16:03
Szerintem Magyart hiába segítette volna győzelemhez Vona, vagy Szél, az nem változtat végeredményen!
Ő természetesen a két párt választási tevékenységét kritizálta. És a matematika törvényei szerint jogosan!
Eriksson
@bencemacska: Egyet azért nem értek. A kudarcokért miért mindig mást kell megtenni felelősnek? Miért nincs egy kis önkritika ezekben a nagyszerű emberekben?
Lehet tudni pl., hogy mi volt Gyurci bácsi választási programja?
bencemacska
@Eriksson: ma, 17:01
Szerintem ez magától értetődő. Aki elvállal valamilyen feladatot, meg van róla győződve, hogy ő mindent meg tett a jó eredményért, nem ő tehet a vereségről!
Ha egy csapatversenyben veszítünk, akkor igenis van értelme elemezni, hogy ki miatt történt. Ha a vesztes csapat minden tagja egyformán teljesít, akkor nem a csapaton kell változtatni, hanem mindenkinek javítani kell a teljesítményén. Ha egy két tag láthatóan gyengébb a többinél, akkor őket ki kell cserélni, vagy külön edzéssel fel kell hozni a többi szintjére.
Itt az egyéni körzetekben ennek fordítottját kellett volna csinálni, a leggyengébbeket kiejteni a versenyből, hogy a torta (szavazatok) kevesebb részre legyen osztva!
A Jobbik egyéni jelöltjeinél nem tudom mi történt, nem ismerem őket, sem! Elhittem, hogy sok győztesük lesz!
Az LMP ma bizonyított: azon a fegyelmi tárgyaláson tört ki a balhé, ahol azt tárgyalták, hogy az LMP-s visszalépése miatt Győzött Kunhalmi Ágnes. Kizárás vár rá emiatt!!!
SRB "intézkedése" miatt nem tudtak határozatot hozni!
Ez mit bizonyít szerinted?
Eriksson
@bencemacska: Fejetlenséget.
Szerintem azért nyert a fidesz, mert azon az oldalon nem voltak olyan dolgok melyek bizonytalanná tették volna a választóikat.
Amig a balosok követhetetlenül adták - vették a helyeket, a választó csak kapkodta a fejét, hogy akkor most mi van? Nem szavazhat a saját kedve szerint mert azt is megmondják, hogy neki ki tessen? S hogy egyes képviselők nem nyertek még őt hülyézik, idiótázzák?
Hol itt a demokrácia?
grincss
..."Ez volt az egyik olyan budapesti körzet, ahol nagyon kis különbséggel végzett a fideszes jelölt az ellenzéki előtt. Az LMP nem lépett vissza és 3 384 szavazatot kapott. A különbség végül 909 voks lett Simicskó István és Gy. Németh Erzsébet között."...
Köszi, LMP!
surdilloFUJT
@Eriksson: azért gondolkodhatnál,mégha fitymaszos vagy is!!!
bencemacska
@Eriksson: ma, 17:45
Olvasd el figyelmesen a választási törvényt, mindjárt rájössz a miértre!
OV a "Divide et impera" nagymestere!!! Ebben felülmúlhatatlan!
papa.49
Végül is ha beismerik, ha nem ez volt a cél !!!
bencemacska
@grincss: ma, 19:42
Még az is lehet, hogy Harangozó Szekszárdot is megnyerte volna!!! A közvélemény kutatóknál ő vezetett!
Eriksson
@surdilloFUJT: A bejegyzésem melyik részét nem érted?
JAJMÁR
Magyar György tévúton jár! Persze, felelős kell, és ha megvan a felelős, már könnyebb elviselni a vereséget!
De téved! Mindenképpen a fidesz 2/3-maddal nyert volna. Ha visszalép az összes lmp-s, akkor is. Ez a lényeg, ezt kellene tudomásul venni! Orbánnak a 2/3-mad csak a győzelem!

Csak egy picit fura... tönkrevágják a jobbikot és az LMP-t is, balról és a fidesznyik oldaláról is nyomulva. Ja, meg az Együttet... kicsit fura! és nem véletlen!
De mindegy, tönkrevan már az egész ellenzék. Most a nép fiain a sor :)
grincss
@bencemacska: Az igazán fájó ebben, h az ilyen "elment" körzet duplát "ér" a számolásnál!
A hülye 3,14csa ezt nem értette meg!
Meg a Bélánk sem!
Eriksson
@bencemacska: Nem hiszem, hogy ez a posztod illene a hsz-omhoz.
Én azt akartam mondani, pl.ha én jobbikos vagyok, vagy LMP-és, nem fogok a DK-ra szavazni csak azért, mert a pártvezetők úgy döntöttek, hogy visszaléptetnek képviselőket a nekem nem szimpi párt javára. De írhattam volna más pártokat is akár, mert mindenütt ez ment. Nem a programokról beszéltek, hogy mit, miért érdemes, csak a maguk elképzeléseit akarták rám beszélni. Engedtessék meg nekem, hogy a magam választottját ikszeljem. Ha nem tehetem, akkor kettőt tehetek. Rábökök csukott szemmel a papírlepedőre, vagy el se megyek szavazni.
bencemacska
@grincss: ma, 20:28
Nem tudom elképzelni, hogy ne értette volna, de ha valaki az LMP 5-6%-os beágyazottsága mellett állandóan saját kormányalakításáról beszél, az álomvilágban él!
A barátodat hagyjuk, mert túl mély a színvonal!
Desischado
Sajnos, igaza van Magyarnak, ezt szépen elkúrták. Kiváncsian várom, mi lesz még ebből.
bencemacska
@Eriksson: ma, 21:08
Én értelek, de ezt a jelenlegi választási törvény kényszeríti az ellenzékre! Ez a választási törvény két párt versenyére van kitalálva, száz párt indulási ösztönzésével kombinálva.
Ezért jó megoldás, ha van max. négy pártlista és 106 KÖZÖS JELÖLT. Ez az egyetlen OV legyőzési lelehetőség: De a 106 közös jelölt úgy lehet csak független, hogy közülük minimum
4x27 elkötelezi magát 1-1 pártnál.
Lényeg olyan 106 egyéni jelölt kell, akiről a szavazó elhiszi, hogy független, de az illető valamelyik párt elkötelezettje.
Számold ki! Meglátod, hogy igazam van! Minden más esetben az jön ki, ami most van. Itt nem lehet önzősködni, primadonnát játszani!
Én 2014-ben számoltam! És most is engem igazolt az akkori számításom.
Ezt 8 évig - míg ellenzékben volt - sakkozta ki OV. Csak a szavazók nagyon nagy átnevelésével lehet legyőzni választáson!
És még nem beszéltünk a Böske utalvánnyal megvehető éhezőkről.
JAJMÁR
Nem! Nincs igaza Magyarnak. Az LMP, és Hadházi az, aki rengeteg korrupcióra hívta fel a figyelmet! Ne felejtsétek el! Nem, nem rajtuk múlt a 2/3-mad. A nem visszalépésekre is biztosan van magyarázat - sejtem is -, de hogy egyből nekimenni az egész pártnak, ez "valakiknek" az érdeke! és ocsmány érdeke.
Ez egy jó cikk, érdemes elolvasni, sok igazság lehet benne.

kolozsvaros.com/2018/04/14/hibrid-diktatura/
Apatszerek
" Fiala megtapsolta az adásban Magyar Györgyöt, aki az összefogás hiánya miatt nyilvánosan és feldúltan „köszönetet mondott” Vona Gábornak és Schiffer Andrásnak. Magyar a választáson elvesztette a körzetét.
A műsorban szóba került a miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatója, a „kitűnően megszervezett” Ja kérem Orbán takarodj , helyébe az ellenzék lépett, neki kell takarodni.
Eriksson
@bencemacska: Akkor csinálni kell 2 db pártot. Legyen USA mintájára demokrata és republikánus., oszt jól van.
Sajnos nem ismerem a választási törvényt, annyira nem érdekelt soha, hogy belemerüljek :-/ 2002-ben voltam utoljára szavazni.
bencemacska
@Eriksson: ma, 21:55
Én meg 2006-ban voltam utoljára szavazatot számolni. De azóta minden változott!
Legyen két párt, mikor egy kamupárttal lehet a legkönnyebben, leggyorsabban 160 millió Ft-ot keresni???-:)))
Vicces kedvedben vagy!
Yoda69
@Eriksson: Es megis hogy lehetne ezt elerni?
Szerintem pedig hozzak vissza a ketfordulos valasztast, es legyenek koalicios kormanyok, ha kell. Az jobban szolgalja a demokracia erdeket, mint az egypart rendszer.
Eriksson
@bencemacska: Nem is tudom, hogy miről jutott ez az eszedbe?
Egyszerűen nem kellene finanszírozni a friss alakulatokat, melyek kizárólag a választás idejére álltak össze. Azonkívül pedig nem biztos, hogy a 160 milcsi nettó haszon nekik, mert 1% alatt vissza kell azt fizetni.
Eriksson
@Yoda69: Volt már ilyen a '90-es éveket követően. Akkoriban még nagyobb volt a zűrzavar mint most, amikor csak néhány pártocska tépi egymást.
Edmond Dantes
Azért én tudtam volna még folytatni a sort.Az arany és ezüstérem valóban az övék,de az első hat helyezett kap megérdemelt, értékes pontokat.
Eriksson
@Horizont: Én meg akkor lepődtem volna meg, ha igen.
grincss
@bencemacska tegnap 21:08:
Nem barátom! :-)
bencemacska
@Eriksson: ma, 16:37
Benne volt a törvényben eddig is valamilyen visszafizetési kötelezettség, de ott nem volt olyan aktív a NAV, mint a polgárok esetében!
De biztos írtam már itt is , hogy OV a "Divide et impera" nagymestere. Ezt a célt szolgálják a kis- és kamupártok is!
Eriksson
@bencemacska: Rögeszmés papagáj!!! :)))
evacica
Egyetértek Magyar Györggyel! Főleg az LMP árulása a legfelháborítóbb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.