Együtt hallgatom az Örömódát egy csapat jobbikossal. Nem a vizslakölyökről azonosítom őket, hanem a Harcos-pólókról és a cakkos hadizászlókról. Pár méterre már az ellenzéki tüntetéseken megszokott balos nyugdíjasklub ácsorog, a másik irányban urbánus fiatalok Momentum-lufikkal. A magyar Himnusz már megvolt, most az Európai Unióé előtt tisztelgünk. Csattognak fölöttünk az árpádsávok, uniós és magyar zászló áll, a nép összegyűlt. Most a politikusokon a sor.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...megható...
" Ezek az emberek nem álltak volna meg egymás mellett, ha rá nem ébrednek, hogy szükségük van egymásra."
..későnkelők...besütött a nap a seggükbe...
advocat
Valami munkásmozgalmi dal jut eszembe. Lehet, hogy rosszul emlékszem. "De ki szítsa a lángot?" Ez az. Kellene valaki. Ki?
Commenter
@advocat: Valaki kellene! A német lapok olyasvalakiről írtak pár hete, aki nem is szerepelt a szavazati lapon. Külsős, pártfüggetlen szakértő? Azt se értem, hogy a Karácsony (ellen)kormánytagjai pont ilyenek, és a választások óta hallgatnak, pedig szükség lenne a tudásukra, a véleményükre nagyon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.