Tegnap több tízezren vettek részt a Budepesten tartott, "Mi vagyunk a többség! - Tüntetés a demokráciáért" nevet viselő tüntetésen, amelyen a felszólalók az Országház előtt a demokraták összefogását és egységet sürgettek a szabadságért, a demokráciáért, a jogállamért, a szabad sajtóért, valamint az ellenzéki pártok közös fellépésért a kormány leváltása érdekében. A világsajtó elég terjedelmesen számolt be az eseményről, és az MTI is lehozott egy tudósítást, mad Rogán Antal reagálását is hozta az állami hírügynökség. A világsajtó reakciójáról azonban az MTI már nem látta érdemesnek beszámolni.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Lehet, hogy most sem találta a riporterük a tömeget az Operánál?
Commenter
@Nessy: Pontosan. De nem csak ott kellett volna keresnie...a Deák téren a Parlament előtt az Oktogonnál... És akkor a "láthatatlan tömegről" akik itt és hasonló fórumokon hozzászólnak és véleményeznek még nem is beszéltünk. Itt sem igazán népszerű a kormány (a bértrolloknál az csak). Ismerek olyat, aki 30 valahány év után ment el megint tüntetni, annyira elege van...És ami aggaszt, hogy az EU nem csinál semmit csak szájkaratézik...
Csizmás Kond
Na és mit kellett volna írjanak róla ?...hogy az ellenzék szóban is kinyilatkozta hogy nem a fideszre szavazott ?
...szerintem csak a feltűnésre vágytak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.