A tüntetés eredménye: nulla. Mert a hatalom maradt, új szavazás nem lett, és alapvetően minden maradt, ahogy volt. Elképzelem 1848-at, amint a szervezők hazamennek azzal, hogy majd egy hét múlva visszatérnek a témára. A Téli Palota ostromát pedig egy színpadról elmesélt igény szintjén. Azzal, hogy a cár legyen kedves megdönteni a saját hatalmát, mert a forradalmi ifjúság egy hétig még készülni szeretne a beszédekkel. Persze, persze. Most jön az, hogy megsértődtök, vén hülye kádárizmus-szökevénynek gondoltok, aki otthonról mondja az okosságokat. Talán igazatok is van. De mi gátol meg bárkit is, hogy meghaladja ezt?

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Minden szervező, résztvevő, támogató csak elismerést érdemel, de a hatása csak egy normális, demokratikus regnálóval szemben érné el célját.

Ezzel, mely hazánkban bitorolja a hatalmat sajnos a falrahányt brsó szindróma, csak azt a lehetőséget adja meg neki, hogy verheti a mellét, milyen megengedő, senkit nem tartoztattak le, mindenki elkiabálhatta - ala Hyde Park - fájdalmát, majd aszerint éli életét ahogy a regnáló fütyül... IS !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemfideszes
Azért nem kéne lemenni a fideszes agyhalottak és az őket támogató Kubatov legények szintjére, és szétverni a fél fővárost, mint ahogy ezt ők tették 2006-ban. Egyrészt ez csak muníciót szolgáltatna a bayer és g.(nom) fodor féle szarkupacoknak, másrészt indokot a csuti patkánynak pl. a gyülekezési törvény szigorítására... a 2/3-al ez könnyen kivitelezhető. Szlovákiában messze nem mentek ennyien az utcákra, mégis lemondott a kormány, igaz ott demokrácia van, a népet pedig nem lehet idióta sorosozással, migránsozással megvezetni...
GeoCravker
@Eladott Ország: "Tetszettek volna forradalmat csinálni. Ismerős? Ismerős és kurvára igaz. "
Magam is többször írtam, hogy bizony, bizony.
Persze azért Antall cinizmusára is jellemző, hogy ezt akkor mondta, amikor már tudta: hatalomba került. Egy forradalom mindig több esélyes. Antall is könnyen lógva találhatta volna magát.
Eladott Ország
@GeoCravker: Nem véletlenül járnak előttünk a csehek és a szlovákok, de már a románok is utolértek.
GeoCravker
@Eladott Ország: Igen. Egy forradalom azt jelenti, hogy nem adomány, hanem a közös katarzis-élménnyel megalapozott az eredmény
A közös társadalmi élmény pedig meghozza a társadalom közös nevezőjét.
Nem tünteti el az idiótákat, de a politikai életterüket könnyebben korlátozza a kocsmákra.
Nálunk kocsmaszintű a politika, és az emberek az adományozott szabadságot pont olyan felülről rájuk tukmált valamiként élik meg, mint a létező szocializmust.
Ez Orbán egyetlen szerencséje. Különben vájhatná a teknőt
magyarbakancs
@Shikari: "Széleskörűen tájékozódom!"
Elég keskeny a tájékozódási látó köre.
Mindig csak a narancsot látja és a levét szürcsöli.
A hülye dumát.
magyarbakancs
@Shikari: Fidesz is egy látásmód.
Ami jó vagy nem jó.
Fidesz hatalom ami azt jelenti bármit megtehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.