Elég volt megmutatni, hogy békésen is tud 100 ezer ember tüntetni párt- állástól függetlenül. BÉKE és SZERETET Kereszténységből is példát mutat ateista barátom alábbi összefoglalója a tegnapi tüntetésről. Bár a pártállam nemcsak felkészült a zavargásokra (láttuk a rendvédelmi erőket a szomszédos utcákban), hanem hazugsággyáraiban vizionálta is azt, a békeszerető magyar nép ismét rácáfolt minderre. Legyen békesség köztünk mindenkor! “Volt egy tüntetés. Ahol sokan voltunk. Nem tudom hányan. Sokan, nagyon sokan. Talán ennyien még sosem. Volt egy tüntetés. Egy nagyon érdekes tüntetés. Nem voltunk oldalakra szakadva. Az Árpád-sávos zászló mellett elfért az EU zászló. A Momentumos lufi mellett a MoMa lengette zászlóját. Szép nagy fiatalok, harcos feliratú pólóban, színesre festett hajú, éltes korú hölgyek mellett fújták sípjukat. Volt egy tüntetés. Egy békés tüntetés. Ahol nem lobbantak lángra autók, ahol senkinek nem lőtték ki semmijét, ahol nem repültek kockakövek a...

Forrás: balramagyar.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jo lenne ezt hinni, de ez nem igy van. Megertem, hogy Marki-Zay betartotta a szervezok kereset, hogy politikus NE szerepeljen a rendezvenyen, de ez most talan kicsit mellefogas volt.
persze, az a fontos, hogy Hodmezovasarhelyen tudja ervenyesiteni az akaratat, az elveit, mert elsosorban ertuk felel.
Azt viszont oriasi naivitas lenne hinni, hogy orbant BARMENNYIRE is kicsinalta volna ez a tuntetes, o hatradolt, befalt egy rud zsiros kolbaszt, paleszozott egyet a bunozo sajatlabu vejevel, es azon torte a fejet, hogy kit hagyott meg ki a penzszerzesbol eddig, mert most egy ujabb dilettans garnitura fog az orszag nyakara ulni.
Magyaran: magasrol leszarja o a nepet, a lenyeg a parlamenti mandatumainak szama...
Pálinkás Pál
Szép szavak..csak semmit nem érnek...Ettől a tüntetéstől orbán nyugodtan aludhat...teljesen felesleges volt felvezényelni a sok fakabátot...Ilyen jellegű "majálist" akár minden hétvégén rendezhet az ellenzék,ettől semmi nem fog változni...legfeljebb a harmadik sz@rt sem érő megmozdulásra már sokkal kevesebben fognak elmenni..az ember előbb-utóbb megunja az értelmetlen cselekedeteket,ez meg vastagon az!! nem most kéne sirdogálni...sokan mondták mit kéne tenni a választások előtt...a politikusok tojtak rá,mindegyik a saját pecsenyéjét sütögette!! megérdemeljük!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.