A magyar miniszterelnök harci díszben. Nehezen félreérthető karikatúrával emlékezett meg Orbán Viktor választási győzelméről az egyik legnagyobb holland napilap, a De Volkskrant. A Schot által rajzolt kép a magyar miniszterelnök Európában jól ismert szlogenjét figurázza ki.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Shikari: Ilyenkor arra gondolok milyen családja lehet az ilyen embernek?
Orbán, vagy Orsós...
Jozefina
Nagyon jó, ötletes. Valóban telitalálat!!! Úgy látszik ébredeznek az EU-ban!!! Gúnárfejű lehet megint tiltakozni, hogy támadják a nemzetet!!!
Commenter
@Jozefina: már rég fel kellett volna ébredniük, már jóval Karácsony Gergely brüsszeli útja előtt, de KG sajtótájékoztatóját követően mindenképpen.Most valószínűleg életbe fog lépni Mo. ellen a lisszaboni szerződés 7. cikkelye szerinti eljárás. Remélem rájuk dobják, minden teketória és irgalom nélkül, remélem hogy valóban az ellenük, aminek az MTA leírja:

jog.tk.mta.hu/blog/2015/01/az-eu-szerzodes-7-cikke-valoban-atomfegyver

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.