Paradox módon minél hisztérikusabban ijesztget a kormánymédia azzal, hogy a tüntetők fel fogják gyújtani Budapestet, a szervezők annál inkább az fogják bizonygatni, hogy a tüntetés békés lesz, senki nem akar erőszakot. Vagyis pontosan a kormány szándékai szerint viselkednek. Mert mi van, ha a százezer ember mégis nekiállna felemelni a parlamentet? Szeretné ezt a kormány? Aligha. Nyilván nem jönne jól nekik, ha fiatalok ezreit kéne könnygázzal és vízágyúval támadniuk. Azt, hogy kell-e ettől a hatalomnak egyáltalán tartania, eljutnak-e a tüntetések eddig a fázisig, nem tudom. Azt viszont az elmúlt nyolc év tapasztalatai alapján igen, hogy a tüntetések e magyar formája teljesen hatástalan. És a jövőben is az lesz, amennyiben a tüntetők továbbra se követelnek semmit, nem szabnak feltételeket a kormánynak, amelyeket aztán hajlandók tettekkel is kikényszeríteni. Persze nem nulla órás „sztrájkkal” az iskolák előtt cigizve, és új választást követelni is értelmetlen, mert az valóban...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat igen,... A legnagyobb ekrdes most: van-e pofajuk beulni minden szegyen nelkul a csalas altal (is) segitett mandatumukba, vagy nem vesznek reszt ebben a bolhacirkuszban, mint biodiszlet.
Talan ezzel meg tudnanak valamit korrigalni a gyaszos szereplesukon...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.