Szombaton ott voltam a Kossuth téren és azt éreztem, jó helyen vagyok... Ostoba módon fellátogattam az Origo honlapjára, ahol minősíthetetlen stílusban beszéltek rólunk: rólunk, magyarokról. Azokról a magyarokról, akik nem a Fideszre szavaztak. Akiket nem tudtak megnyerni a gyűlöletkampánnyal, a megfélemlítéssel vagy éppen egy kis összegű Erzsébet-utalvánnyal. Akik önszántukból, saját költségükön utaztak fel a tüntetés helyszínére. Aztán vasárnap korán reggel már szembejött velem Rogán Antal “minőségi” véleménye is, miszerint a tüntetésen mindenki Soros embere volt, sőt, mi több, lassan már én magam vagyok Soros György, annak ellenére, hogy nem is tudtam róla, majd rövidre zárta annyival, hogy mi, akik kint voltunk, politikai bolhacirkuszt csináltunk. Bár, persze, mit is várhattunk? Bocsánatkérést semmiképpen, belátást meg aztán pláne. Egy valamit viszont hozzáfűznék: egyetlen magyar ember sem érdemli, hogy így beszéljenek vele/róla. Nemcsak, hogy méltatlan, ráadásul még hazugság...

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Shikari: Vitatkoznék veled...itt nem voltak buszok, külföldről idehozott bérmenetelők...mégis jóval többen voltak mint a bégetők a birkamenetben!!! Tudom fricska ez erősen hogy pénzzel szervezéssel harmad annyi embert sem tudott a fidesz "mozgósítani" a hülye menetelésre...dehát ez van!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Ugyanmár!Rogán?! Bolond lyukból bolond szél fúj...Nagyon röhögtem,mikor nyilatkozott.Aszongya:-A szombati tüntetést Soros szervezte és pénzelte,de a választók akarata megakasztott egy fontos dolgot,a migránsok beáramlását.Ez a nyomorult banda még a migránsokat is lasszóval fogja.Ezek még a migránsokat is hülyének nézik.Ki a nyavalya akar idejönni.Mi is menekülünk.Ha meg a migráns tényleg özönlik tömegével,majd pont orbánt fogják megkérdezni,hogy jöhetnek-e.Akkor senki nem állítja meg őket,se a kerítés,se senki.
Sámannus
Én egy plázában voltam vasárnap délelőtt.
Egy hajléktalan tűnt fel az egyik pénztárnál. Szépen kiállta a sorát és valamilyen csomagoló betét árát meg kapta a pénztárnál, és üres kézzel távozott. A szomszéd pénztár sorából figyeltem, és utána mentem, mert láttam ma még talán nem is evett. Sikerült még elérnem, és adtam neki két Bözske utalványt, mert nem szeretem levásárolni, valamit mindig félre tolnak a kasszások,és nem szerem a macerát miatta. Az lepett meg a legjobban, hogy ez a szerencsétlen ember, nem tudta mit kezdjen vele, mert úgy nézett ki, hogy most lát ilyet először!
Embörök! Vetődik fel bennem. Ki kap ebből az utalványból, ha ez a szerencsétlen nem ismeri az Erzsébet utalványt? Van rá magyarázatom miért nem ismeri, azért mert nem kap, ha járna is neki, nincs vele tisztába, hogy hol kaphatja meg. Neki nem viszi ki a postás, és nem várják szavazni sehová. Ahogy Lázár nacionalista bunkó matyar mondja ő már neki szart sem ér.
szép új világ
@durbincs: Ez nem a békemenet volt! Ne keverd a kettőt!
Pálinkás Pál
@Shikari: Vitatkoznék veled...itt nem voltak buszok, külföldről idehozott bérmenetelők...mégis jóval többen voltak mint a bégetők a birkamenetben!!! Tudom fricska ez erősen hogy pénzzel szervezéssel harmad annyi embert sem tudott a fidesz "mozgósítani" a hülye menetelésre...dehát ez van!!!
nemfideszes
@Shikari: Zsótika haverod meg hisztizik és fröcsög, mert a külföldről és vidékről a mi pénzünkön Budapestre buszoztatott bértapsolókból sem tudott összehozni ekkora tömeget. Mehet majd a gazdátokhoz a szőnyeg szélére, ha már meg nem kaptad a fejmosást...
Sámannus
@Pálinkás Pál: Másnap Debrecenben és Pécsen is több tízezren voltak, csak hogy nehogy elfeledkezzünk róla. ott is lement egy-egy békés tiltakozás, csak hogy a setét agyúak a peco tévében nem tájékozódnak ilyenről.
nemfideszes
@Shikari: A 48% csak a fidesz rendszerében jelenti a többséget, a matematikában és a demokráciákban a kisebbséget.
Ludmilla
nem kellene bolhacirkuszozni,mert keményebbre válthat a dolog...ne mondd,tolvajtóni,hogy nem szóltam
Sámannus
@nemfideszes: Ha a teljes választókra számítjuk, a
fütyisz
division
@Pálinkás Pál: @nemfideszes: Menjetek fel a face - re vagy a youtube-ra és nézzétek meg kik azok akik a legjobban gyűlölik a másik embert ha nem az ő oldalukon áll. Elárulom nem a Fidesz szavazók azok. Nem lehet embereket egy kalap alá attól függően melyik párt szimpatizánsa, és nem kérek linket a szándékosan degeneráltak bemutatásáról sem.
Sámannus
@Sámannus: Valamiért le maradt a lényeg
a teljes jogosultak arányában: a fidesz
Sámannus
@Sámannus: na még egyszer
A fidesz kevesebb harmincöt százalék, az ellenzék több mint harmincöt százalék, a nem szavazók harminc százalék ezt kétharmados győzelemnek beállítani ostobaság.
A gyalázatos hazudozás miatt a pofátokat alapállásba kell tenni, mert csak és kizárólag ebből lett a kétharmad.
nemfideszes
@Shikari: "liberálisnak van gazdája, nem egy szabad magyarnak!"... ha tisztában lennél a "liberális" szó jelentésével akkor nem írnál le ekkora marhaságot.
"Szabad magyar"?! És ki lenne az? Te meg zsótika, az egykori spicli, KISZ titkár, liberális alelnök farkán csüngő gerinctelen kis férgek? Ugyan kérem, több komolyságot!
www.youtube.com/watch?v=ARxL56UnIF4
www.youtube.com/watch?v=crRGp7aL3Ow
silber13
@division: Itt is tudok mutatni legalább kettő élből gyűlölködőt, nem kell ahhoza faera menni.
Eladott Ország
A tüntetésen sokan voltak. Nagyon sokan. Pedig nem kaptak napidíjat, ingyenes buszoztatás, saját erőből kivitelezhetetlen városnézés, felcsúti buszokkal szállított nyugdíjashadak sem voltak. Mindenki ment, ahogy tudott és mégis voltak annyian ,mint a jól megszervezett békemeneten. De ez nem fontos. Ami fontos: számtalan civil, mégpedig aktív korú civil, fiatalok és középkorúak mozdultak meg. Az a generáció, amelyiket nagyon nehezen szólítja meg a politika. És ez nagyon fontos, az eddig apolitikus réteg eszmélése. És az is nagyon fontos, hogy nem a kormánypártot, hanem az ÖSSZES pártot, a teljes politikai elitet – az ellenzéki pártokat is – azonnali változásra szólították fel. Belátták, a társadalom gondolkodó része belátta, hogy bizony a hatalmon lévő párt és az ellenzéki pártok összetartoznak. Az egyik a másik nélkül nem létezhet és nem lehet úgy változtatni az egyiken, hogy a másikat érintetlenül hagyjuk. Szerves egészről van szó, egyetlen organizmus, közös tápcsatornával, közös tüdővel, közös végbélnyílással. Azt hiszem, ez a legfontosabb felismerés és ez mindennek az eredője. Ennek felismerése nélkül nem lehet semmin változtatni. Így már igen. Ha összefogunk és kitartunk. Ezt a tüntetésen testben, vagy lélekben részt vevő honfitársaink már tudják, értik. Értik, hogy nem baj az, ha az egyikük jobbikos, a másik emeszpés, elempés, dékás. A lényeg annak felismerése, hogy mindenki a legjobbat akarja az országnak és ezt a legjobbat csak közösen lehet elérni. Egymás ellenében nem.
papa.49
@Eladott Ország: Jól összeszedted a LÉNYEGET, mert ez a lényeg amit leírtál !!!
Ezt a politikai ,,elittett,, kivétel nélkül ki kell dobni, itt nincs kegyelem egyiknek sem !!!
Nessy
@papa.49: Ne reménykedj! Olyanok, mint a seregélyek a cseresznyefán!
Felzavarod őket, utána mindegyik visszaszáll, legfeljebb másik ágra,de ugyanúgy eszik tovább az érett cseresznyét!
JAJMÁR
@Eladott Ország: 16:57 Jó az idézet, de érdemes elolvasni az egész cikket, itt:

kolozsvaros.com/2018/04/15/amilyen-az-ur-olyan-a-szolgaja-gondolatok-a-tuntetesrol/

és nagyon sok másik jó cikket is ugyanitt.
nemfideszes
@Shikari: Tudod a "liberálfasiszta" kifejezést azoknak a hülyéknek találták ki akik egy normális világban egy liberális demokráciában, tehetség, tudás és szorgalom híján képtelenek boldogulni ezért azt mint elnyomó (fasiszta) rendszert élik meg. Viszont ezek az emberek nagyon jól feltalálják magukat a diktatúrákban, mivel ott csak a hűség és a seggnyalás számít, nem az értékelhető tudás. Nem véletlenül, hogy azok akik egykoron kádárék szekerét tolták most mind ott hemzsegnek a fidesz háza táján. Hozzájuk csapódtak aztán az olyan IQ bajnokok, mint kupakos Lala vagy a zsírfejű rezsi sziszi.
Na és persze ők is a fideszt erősítik:
www.youtube.com/watch?v=omG7wj4u6K4
www.youtube.com/watch?v=Y4FAjmyQDY4
Büszke lehetsz a "szabad magyarjaidra"!
kissé felnőttem
és ami durva a NÉP pénzéből a népnek hazudtok toncsi menj ...
( amit akarsz ide gondoltam ) csak pakoljatok, ne uj okoskodással mert ez már nem fog működni. időhuzás minden perc és óra veletek
nemfideszes
@division: Állítasz valamit, aztán bedugod a fejed a "homokba" és nem vagy kíváncsi a cáfolatra. Ez aztán a vita kultúra. De ha már nem kérsz linket, engedj meg egy idézetet:
"Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed"... orbán viktor 2007
Zsótikától már inkább nem is idéznék.
nemfideszes
@Shikari: Látom az arab számok téged is zavarnak. Talán méllyedj el egy kicsit mondjuk a holland választási rendszerben.
"Ez valószínűleg az az ország, ahol a cigányok és a migrik teljes egészében beilleszkedtek! "... érdekes ezt olvasni, annak fényében, hogy a fityesz kilóra vette meg a cigányok szavazatait.
Farkas Flóri vezette Lungo Drom, vagy a bűnözők irányította Romano Kraj, ezek bizony mind a filyeszt támogatták.
division
@nemfideszes: Láttam már azt a videót ahol direkt ilyen sötét emberekkel akarják bemutatni kik is szavaztak a Fideszre. Ilyenek mindkét oldalon vannak, kiemelni direkt ezeket végtelen butaságra vall.
division
@silber13: Én jóval többet is tudnék.
JAJMÁR
@division: 01:48 Igazad van, ne általánosítsunk. Nekem is vannak nagyon jó barátaim - és a fidesznyikre szavaztak -, akik amúgy egész értelmes emberek. Hát nem is értem... :)))
A legjobb barátnőm is. Attól nekem még ő a legjobb barátnőm.
Ne általánosítsunk, de azért átlagoljunk, és ez az átlag még sokkal jobban lefedi a valóságot, mint a kormány átlagolásai :)
Szóval, ha iskolai végzettség szerint átlagolunk, akkor bizony a fidesz szavazói az alsó övezetben vannak.
Ha jövedelem szerint átlagolunk, akkor a fidesz szavazói a legalsó övezetben vannak.
Még úgy is, hogy a kedvezményezettek is ott vannak, még ők se tudják őket felemelni.

Ez tény. Kimutatható!
Az értelmes emberek többsége nem megvezethető!
Yoda69
Valaha az origo volt a kezdooldalam, hosszu evekig. Ma ott tartok hogy a web-es NO GO ZONA.

roggyant tonyo meg mi mast is mondhatna. Tolnia kell a mantrat a birkaknak.
Szombaton ujra talalkozunk a Kossuth teren!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.