Bajnai Gordon, Magyarország egykori miniszterelnöke többnyire csak a közösségi oldalán posztol, de a szombati kormányellenes tüntetésen az ATV-vel kívételt tett és elmondta, hogy szerinte miről szólt a demonstráció és mit kell tenni a jövőben.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Találóan fogalmaznak, azok akik MEGMAGYARÁZZÁK MAGUKNAK, hogy "semmi egyébről" nincs szó, m i n t .. az .. o r s z á g... GYÁSZOL!
.
Eső után köpönyeg, de ha 2014-ben az ország nagyobb része elfogadja a VILÁGVÁLSÁGOT sikeresen levezénylő ... B a j n a i .. G o r d o n .. SZAKTUDÁSÁT, akinek több emberség, tolerancia, diplomácia, tisztesség, alázat, .. T U D Á S ...van a .. k i s u j á b a n, mint "ezeknek" együttvéve, NEM ÁLLNA ÚGY AZ ORSZÁG, hogy aki NEM FITYISZES, az nincs is!!!
.
Tehát a FÉL ORSZÁG smanca!!!
papa.49
Az ,,ellenzéknek,, meg kéne szívlelni a szavait, a mondanivalóját !!!
emerencia
@tudode: Bajnai Gordon érdemei elismerése mellett hitelesebb lett volna, ha az arcával is vállalja 2018-ban az Együttet. Nem tudni, hogy milyen tanácsokat adott nekik a háttérben és ennek köze van-e ahhoz a csúfos vereséghez amit elszenvedtek.

Az emberségről pedig csak annyit, hogy 2009-ben ötvenen felüli embereknek is felemelte a nyugdíjkorhatárát nem törődve azzal, hogy ők már aligha tudnak változtatni, ha olyan a munkájuk ami már 60-62 éven felül igencsak fárasztó. Ennek az intézkedésnek semmi köze nem volt a válsághoz, hiszen 2009-ben még időben elmentek az emberek nyugdíjba. Civilizált országokban nem szoktak idősb munkavállalókat ilyen helyzetbe hozni.
tudode
@emerencia: .
A hozzám hasonló, laikus állampolgárok fel sem tudják fogni, hogy MIT KÖSZÖNHETÜNK Bajnai Gordon válságkezelő miniszterelnöknek, annak tükrében, hogy
.
-----A Bajnai-kormányt dicséri Orbán külföldön
nepszava.hu/cikk/365153-a-bajnai-kormanyt-dicseri-orban-kulfoldon.
.
Valószínű megvolt az oka Bajnai Gordon válságkezelő miniszterelnöknek, hogy NEM SZÁNDÉKOZOTT, szándékozik részt venni ebben a kutyakomédiában.
.
Ha a NYOLCADIK ÉVE regnáló kormány "csak" ennyi kárt tett volna az országnak, hogy FELEMELTE a NYUGDÍJ-KORHATÁRT, - bizonyára okkal -, akkor .. S O K K A L.. előbbre lenne az ország, és NEM LENNE KITÉVE annak, hogy TÖBB SZÁZEZREN külföldön szándékoznak BOLDOGULNI!
emerencia
@tudode: Ami neked "csak", az másoknak az élete. Majd megérted, ha elérsz egy bizonyos életkort és reggelente alig bírsz kiszállni az ágyból...

Orbánról pedig mindenki tudja, hogy nem az érdekes amit külföldön mond, hanem az amit cselekszik a saját belmagyar honfitársai ellen.
tudode
@emerencia: .
Én már elértem azt a kort, amiért NAPONTA HÁLÁT adok a sorsnak az ÉLET minden másodpercéért 83. évesen 50. évi mezei közszolgaként!
.
Nem magam miatt aggódok, hanem azokért, akiknek nem lehet JÖVŐKÉPÜK ebben a PÉLDA NÉLKÜLI .. b i z o n y t a l a n s á g b a n, abban, hogy valójában NINCS IS LEGITIM KORMÁNYA az országnak, na itt van a "csak" egy HATALOM, ÉS PÉNZÉHES gyülekezete, miközben a fele ország EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA éldegél!
emerencia
@tudode: Tiszteletre méltó az aggódásod amiben teljes mértékben egyetélrtek veled. 83 éves vagy tehát még hatvanévesen elmehettél nyugdíjba. Közszolgaként fogalmad sincs róla, hogy a mostani munkahelyeken a vadkapitalista profitszférában mit élünk át idősb munkavállalóként olykor betegen teljeskörű orvosi ellátás, rehabilitáció nélkül... Az, hogy egy kivételezett női réteg még életerősen elmehet nyugdíjba nem vigasztalja azokat a nőket és férfiakat akik tanultan vagy tanulatlanul idősen kénytelenek olyan munkát végezni ami a fiatalokat is fárasztja.
tudode
@emerencia: .
Igen!
.
Számomra kevesebb van előre, mint hátra!.
.
Azért VAN VÉLEMÉNYEM, de nem sokra megyek vele, hogy .. Á T L Á T O M ..azok élethelyzetét is, akik abban a KILÁTÁSTALANSÁGBAN, BIZONYTALANSÁGBAN kénytelenek akár nyugdíjasként, v. aktívan, akiktől "ezek" lenulláztak minden ALAPJOGOT, ami a XXI. században több millió honfitársunk számára ÉLHETETLENNÉ TESZI ezt az országot!
.
Az alaptörvényben NAGYLELKŰEN meghagyták AZ ÉLETHEZ, ÉS AZ EMBERI MÉLTÓSÁGHOZ való jogot, a többi ALAPJOG (lakhatás, eü., szoc. ellátás, oktatás, egészséges környezethez, stb.) .. c s a k .. ADHATÓ. Olyan mint a kutya vacsorája!
.
Valójában ott van az ország, ahol a part szakad, mivel EGY PÁRT lett az ÉLET, ÉS HALÁL URA, az ellenzék karaktergyilkolásával, velünk együtt!.
emerencia
@tudode: Azt kívánom Neked, hogy nagyon sokáig éljél és lásd, hogy egyszer Magyarországon olyan kormány fog szolgálni amely emberszámba vesz mindannyiunkat.
tudode
@emerencia: .
Köszönöm!
.
Ahhoz, hogy ÍGY LEGYEN, .. S E M M I S S É ... kellene tenni .. v a l a k i n e k/valakiknek a KÖZJOGILAG NEM LÉTEZŐ alaptörvényüket, mert EZER, és a mi sebünkből vérzik, "csak" sok az eszkimó, és kevés a fóka!
emerencia
@tudode: Egyetrértek és hiszek abban, hogy meg fogjuk érni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.