Sajtóhírek szerint 30-40 főtől válhatnak meg. Kedd este derült ki, hogy a belpolitikai szerkesztő D. Bányász Gergőtől és Szöllősi Györgyi műsorvezetőtől már megváltak.

Kedden délután közleményt adott ki a Hír TV, amelyben csoportos elbocsátást jelentett be – olvasható az Index cikkében.

Csoportos elbocsátást jelentett be a Hír TV – egy műsorvezetőtől már megváltak

Fotó, címlapi kép: Facebook/Hír TV

A közlemény szerint a csatorna a "jelenlegi médiapiaci körülmények között”, a „hosszú távú, hatékony működésének fenntartása érdekében" döntött a létszámleépítésről, pontos létszámot azonban egyelőre nem közöltek – olvasható a cikkben.

Úgy tudni, a leépítés mintegy 30-40 embert érinthet – idézi a médiapiaci értesüléseket az Index, amely szerint a leépítést az érintettekkel szerdán közlik.

A közlemény szerint a "személyi döntéseket kizárólag üzemgazdasági szempontok alapján” hozták meg, és arról is írtak, hogy „közkedvelt műsoraink a jövőben is folytatódnak”.

"Kedd estére kiderült, hogy a leépítések két ütemben zajlanak, az első körben a csatorna elköszönt D. Bányász Gergő belpolitikai főszerkesztőtől és Szöllősi Györgyi műsorvezetőtől is, holnap pedig újabb bejelentések várhatók. Információink szerint 1-2 kivétellel leépítik a hírhátteres csapatot, illetve távozhatnak a technikai személyzettől és külsős bedolgozók közül is. Úgy tudjuk, hogy Kálmán Olga műsorát, a Híradót, illetve a Célpontot nem érintheti komolyabban a leépítés, de ezek egyelőre csak belső pletykák és találgatások, hivatalosan nem erősítették meg. Az is valószínűsíthető, hogy külsős gyártásban készülő műsorok költségkímélésből belső gyártásba kerülhetnek majd a leépítések miatt" – olvasható a cikkben.

Simicska Lajos a médiabirodalmához tartozó Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió bezárását múlt hét kedden jelentette be, a Magyar Nemzet szerdán jelent meg utoljára. A lapra bejelentkezett az LMP-s Ungár Péter is több más érdeklődő mellett.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
@kereső: Nem épp ilyen bombákra számítottam, de simicskát ismerve, nem lep meg. Hetekkel előtte megmondtam, hogy nem fog robbantani. Sajnos, igazam lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.