Balog Zoltán nyilatkozatából - és kizárólag abból - tudjuk, hogy az egészségügyben minden jó úton halad, hiszen az Orbán-kormánynak nagyon fontos a választópolgár. Választás előtt! De már túl vagyunk rajta, most a hétköznapok következnek, amikor a fontossági sorrendben visszaállt a megszokott NER-rend.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
24 milliardot vesznek vissza a fideSSesek a korhazaktol. Gondolom kell a penz ketlabon allo vejkonak.
namihami
@Yoda69: Kettő? De jó lenne, ha csak kettő lenne.
Nessy
Hamarabb kapnak a székelyek több vonat járatot, mint a Miskolciak sugár terápiás ellátást! Esetleg majd szépen kitérkövezik a kórház környékét, meg még kilátót is kaphatnak, hátha onnan felfedezik, hogy hol látnák el őket!
Hivek! Jöhet a hozsanna!
Eladott Ország
Mert egy dakota bölcsesség szerint ritka nagy balfasz az, aki nem ígérget, nem osztogat választások előtt két kézzel. Ilyen ez a rezsim, ennyire telik a fenenagy kreativitásából: lopni, migránsozni és alamizsnát osztogatni. Itt van egy tény: egyetlen ingyenes vastagbélrák-szűrést sem végeztek el tavaly óta az erre szánt uniós pénzből. Egyetlenegyet sem. Miközben tíz éve hétezer embernél diagnosztizáltak vastagbélrákot Magyarországon, ma már ez a szám tízezerre nőtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.