Minden összejött, így a kétharmad is épphogy. Megnéztük, hogy működtek a trükkök, amikkel a Fidesz a választásra felkészült.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Azért van mázlija a fidesznek mert a csalásokat senki nem képes rájukverni. Csalással "nyertek", ezerféle módon csaltak, cinkelt lapokkal játszanak. Csaltak előzetesen és az utómunkálatokban. Bizonyíték erre a választási rendszer "lefagyása" és az ellenőrzés ellehetetlenítése.

Az elempé és a jobbik nevű rosszabbik főbűnös a bukásban mert össze kellett volna fogni. Mindenki tudhatta előre, hogy a fidesz bármit megtesz a hatalomért, ők az életükért küzdöttek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@Csizmás Kond: nem vagytok ti többség. :-) Csak a baloldal elbaszarintotta rendesen.
Csizmás Kond
@Mézike: ...szokás szerint ..de neki ez a hivatása :)) mindig mindent elbasz, csak addig él és virul míg tart a más pénzéből tovább nulla.
a baloldal még ma sem tudja a demokráciát a liberalizmust és a diktaturát megkülönböztetni.
Mézike
@Csizmás Kond: Tündér pofa. Az igaz hogy a diktatúra juttatta "győzelemhez" a fideszt. mer' ugyi. ha valaki a pártban kilóg a sorból, mást gondol, mint ami az előírt azt jobb esetben leírják. Na ezért van a nagy összetartás . A bal oldalon viszont lehet másnak is véleménye nemcsak ma pártvezérnek.
Clavigo
@Shikari: Te oláh,,,mondd,,te alapból vagy ekkora barom ,,vagy képzed magadat ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.