Minden összejött, így a kétharmad is épphogy. Megnéztük, hogy működtek a trükkök, amikkel a Fidesz a választásra felkészült.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Azért van mázlija a fidesznek mert a csalásokat senki nem képes rájukverni. Csalással "nyertek", ezerféle módon csaltak, cinkelt lapokkal játszanak. Csaltak előzetesen és az utómunkálatokban. Bizonyíték erre a választási rendszer "lefagyása" és az ellenőrzés ellehetetlenítése.

Az elempé és a jobbik nevű rosszabbik főbűnös a bukásban mert össze kellett volna fogni. Mindenki tudhatta előre, hogy a fidesz bármit megtesz a hatalomért, ők az életükért küzdöttek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Azért van mázlija a fidesznek mert a csalásokat senki nem képes rájukverni. Csalással "nyertek", ezerféle módon csaltak, cinkelt lapokkal játszanak. Csaltak előzetesen és az utómunkálatokban. Bizonyíték erre a választási rendszer "lefagyása" és az ellenőrzés ellehetetlenítése.

Az elempé és a jobbik nevű rosszabbik főbűnös a bukásban mert össze kellett volna fogni. Mindenki tudhatta előre, hogy a fidesz bármit megtesz a hatalomért, ők az életükért küzdöttek.
Csizmás Kond
Azért nyert a fidesz mert a többiek most szavaznak...röhej.
png
Ez nem mázli volt, hanem csalás.
Kicsit nagyon csodálkoztam is, hogy nem nyomult ezerrel a fidesz, és hagyott plakáthelyeket másoknak is.
Nem csak szerintem, előre tudták, hogy nyerni fognak.

Bakker, ha össze lehetne hangolni, és jövőre megcsinálni, hogy polgári engedetlenség címszó alatt senki nem fizeti be az adóját, az nagyot ütne.
Persze a béna ellenzék, amelyik felesküszik... Érted ezt?
FELESKÜSZIK az Alkotmányellenes alaptörvényre a BÉNA, GETSZI ellenzéki politikus, aki onnantól kezdve fidszcsicska bulvárbarbár darabra meg van ágyútöltelék lesz, aki abban a hitben ringatja magát, hogy érdemi munkát tud majd végezni, már ha egyáltalán bejár a parlamentbe...
Anyám borogass!!!
csipetke
@Peller Anikó:15:54 Még jó,hogy mindent megtettek a hatalomért.Azt orbán is tudta,ha buknak,szinte az egész banda sittre megy.A fidesz által összetákolt választási törvényt is úgy csinálták,hogy az ellenzéknek esélye se legyen.A szavazatvásárlások,a külhoni,és az itthoni már csak a hab a tortán.Ehhez jönnek még az ilyen olyan csalások.Ezek semmit sem bíztak a véletlenre.Most hallottam,hogy még közokirathamisítás is volt.Ezért nem is ismeri el az emberek nagyrésze ezt a bagázst.Csalók gyülekezete.Tisztán látszik,mennyire keresztények...
Nessy
Miután "törvénybe iktatták" a 2/3 birtokában, innentől már minden törvényes.
Jogszerű, bár nem etikus! Ki mondta ezt régebben? Segítek! Orbán Viktor.
Mondjuk ez a voksturizmus még a Rákosi féle "kékcédulás" csaláson is túltesz, de hát eztet akarták a zemberek! A nagyképű pártelnökök, akik "megméretették" magukat, a kamupártok számoljanak el a környezetükkel, és a lelkiismeretükkel, ha éppen akad.
Csizmás Kond
- Olvasom a választási eredményeket értékelő elemzéseket. Sok érdekes dolgot tudtam meg magamról! Például hogy vidéken élő, szegény, alacsony iskolai végzettségű, idegengyűlölő, bezárkózó, megfélemlített, kizárólag a közmédiából tájékozódó, a sokoldalú tájékoztatást nem igénylő, internetet nem használó állampolgár vagyok. És természetesen hülye. Olyan ember, akivel szörnyű egy országban élni. Merthogy a Fideszre szavaztam.
- A Fideszre szavaztam, pedig nem azért élek tanyán, mert ez jutott, hanem azért, mert tudatosan ezt választottam Budapesttel és más nagyvárosokkal szemben. A Fideszre szavaztam, pedig nem vagyok szegény: vállalkozóként és gazdálkodóként tisztességes jövedelmem van.
- A Fideszre szavaztam, pedig három egyetemi diplomám mindegyikét budapesti egyetemen szereztem.
- A Fideszre szavaztam, pedig nem vagyok idegengyűlölő. Nem is lehetek: sógornőm zsidó származású, sógorom Magyarországra házasodott indiai.
- A Fideszre szavaztam, pedig nem vagyok bezárkózó: megjártam Nyugat-, Közép-, Kelet- és Dél-Európa legtöbb országát, Észak-Amerikát, Oroszországot, Indiát, Kínát, láttam egy kicsit Közép-Ázsiából, Törökországból, Iránból, Pakisztánból, tanultam az Egyesült Királyságban, és voltam gyakornok az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusában, a konzervatívnak legkevésbé sem nevezhető néhai Tom Lantos képviselői irodájában.
- A Fideszre szavaztam, pedig televízióm nincsen, helyette az internetről tájékozódom, rendszeresen olvasva valamennyi politikai oldalhoz közel álló portált.
- Miért szavaztam a Fideszre? Megpróbálok segíteni a nyolc éve rettegésben élő, becsomagolt bőröndökkel az országból való menekülést fontolgató, de nekiindulni csak nem akaró baloldali entellektüeleknek abban, hogy megértsék, miért szavaz valaki a Fideszre. Egy a több mint két és fél millió közül.
- Először is, a Fidesz sokkal jobban működteti az országot, mint a baloldal. Persze, én is tudnék hibákat sorolni. Épül az ország. Van irányvonal, van haladás, van építkezés, lassan...
Csizmás Kond
bocsi itt a folytatás...
- Először is, a Fidesz sokkal jobban működteti az országot, mint a baloldal. Persze, én is tudnék hibákat sorolni. Épül az ország. Van irányvonal, van haladás, van építkezés, lassan összeállnak a dolgok, míg a baloldali kormányzásokra koncepciótlanság, lepusztulás és szétesés a jellemző.
- Nem is annyira a Fideszre, mint inkább Orbán Viktorra szavaztam. Olyan kaliberű államférfi, amilyen ritkán adatik meg egy nemzetnek. Sem politikai ellenfelei, sem a saját táborában nincsen hozzá fogható politikus, és a nemzetközi porondon is kiemelkedő. Tisztán látja, milyen esélyeink, lehetőségeink vannak nekünk, magyaroknak, illetve milyen veszélyekkel, fenyegetésekkel kell szembenéznünk. Ha kell, keményen harcolva, ha kell, ügyesen lavírozva, képviseli a magyar nemzeti érdekeket.
- Harmadszor, engem nem zavar, hogy ki mennyire gazdagodik. Sőt, örülök minden forintnak, ami nem külföldi cégek, hanem magyarok kezébe kerül. Szükségesnek tartom, hogy – akár állami segédlettel – kialakuljon az új magyar nagytőkés osztály, az új magyar „arisztokrácia”, még akkor is, ha ezek az emberek időnként esetlenek, bumfor¬diak, és kíméletlenül érvényesítik az érdekeiket. A 20. századra kifinomult magyar arisztokrácia vagyonalapító ősei sem biztos, hogy különbek voltak a vagyonfelhalmozás időszakában, évszázadokkal ezelőtt.
- Történelmi ismereteim, családom és saját tapasztalataim alapján állítom, hogy a magyarországi baloldal mindig a magyar nemzeti érdekek ellen politizált. Korábban megcsonkított ország, hullahegyek, véresre vert parasztok és papok, elkobzott vagyonok fémjelezték a hatalmát. Később már „csak” elherdált közvagyon, működésképtelen rendszerek, eladósodottság, elszabadult költségvetési hiány és infláció. És mindig elvtelen behódolás az éppen aktuális nagyhatalomnak. Ebből pedig elegem van. Amint abból is, hogy ez a baloldal mindennap arcomba tolja a holokausztot, bűntudatot próbálva kelteni bennem valamiért, amihez sem nekem, sem a családomnak nem volt köze;...
Csizmás Kond
Ebből pedig elegem van. Amint abból is, hogy ez a baloldal mindennap arcomba tolja a holokausztot, bűntudatot próbálva kelteni bennem valamiért, amihez sem nekem, sem a családomnak nem volt köze; vagy éppen erőltetetten népszerűsíti a homoszexualitást, a szabad szexuális identitásválasztást és egyéb szexuális aberrációkat.
- Nos, ezért szavaztam én a Fideszre. És őszintén örülök az eredménynek. A baloldal, az úgynevezett „demokratikus ellenzéki pártok” választási eredményéről ugyanis azt gondolom, amit Csurka István felelt egy újságírónak az 1998-as választások után, amikor azt kérdezték tőle, hogy mit szól ahhoz, hogy az SZDSZ mindössze hét és fél százaléknyi szavazatot kapott. Így felelt: „Sokallom.”
Felföldi Zoltán
Csizmás Kond
@Horizont: Minek az a negyvennyolc százaléka ?
Csizmás Kond
@Horizont: Vagyis az ellenzék gyenge...ugyértve gyengének érzed magad...és akkor hogy a lószarba akartok vezetni ?...kész röhely amit elműveltek.
...és senki nem nevelt se lopásra sem csalásra de ahogy a választások után meggyőződtem titeket arra neveltek...ha nem tudtok becsülettel nyerni akkor erőszakhoz folyamodtok, nincs önérzetetek, nincs gátlásotok csak vak hatalomvágyatok, úgy hogy még sajátmagatokban sem bíztok.
...és ne vitatkozz mert azt soha nem is tudtál csak kérkedni a nagyokosságoddal meg álhírekket terjeszteni másról...hát ennyire futotta.
Sámannus
Ha négyszázezer kint élő magyar ugyanúgy szavaz, mint az ukránok, akkor sima zakó, van. Le lehet venni a nagy arcot, és pofa alapállás.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ugyanaz a blöff...mi az a negyvennyolc százalék , minek a százaléka ?
...vagy csak jópofizásra futja ?
Macskaszem
A zsír új választási szoftvert úgy megberhelték, hogy a végén visszafele kezdett el számolni, és azóta se tudták (nem akarták) megcsinálni. Senki szakértője nem nézhet bele, mert a fidesz államtitoknak minősítette. Az Elios nyomozás is titkos, a Kupaklala ügy is titkos, meg ami kellemetlen, az mind titkos bassza meg. Aki szerint ez rendben van, az hülye, vagy seggnyaló.
keresztapa
@Macskaszem: Szerencsétlen bukták, ha nem tudtok győzni akkor csalás,szofter berhelés, titkosítás, sok sallang... bujkálás az ok kimondása elől, becstelenség ami képvisel benneteket.
A kolduló Juhász átment búsuló juhásszá... Felelősség vállalás nélkül, személytelenség ez a ti jellemzőtök.
Csizmás Kond
@Horizont: Jogom van bárminek lenni, és azt sem te sem senki nem fogja tőlem elvenni. Akkor is jogom volna óbégatni, ha bárhol lennék a világon, határon kívül belül vagy az űrben... Én sem szabtam meg neked, hogy van-e jogod óbégatni és te sem fogod nekem megszabni bármekkora szarvaid is vannak.
A beképzeltség nem jog hanem neveletlenség, és te nem tudsz belőle kivetkőzni.
keresztapa
@Horizont: @Horizont: Te tényleg ennyire buta vagy? Vagy csak tetetted magad annak. Meglepődsz azon ha azt állítom, hogy igen, sokkal különb vagyok nálatok... pártagoknál, támogatóknál, szimpatizánsoknál ... ti nálatok. Én azt értékelem, hogy hová jutott az ország ennek a kormánynak a vezetése alatt, hogy ezt a kormányt melyik párt képviseli, az nekem mindegy,csak a fejlődés... gazdaságilag, és ami ezzel együtt az ország élhetőségét igyekszik biztosítani.
simmering73
Azon, hogy ennek a kormánynak a vezetése alatt hová jutott ez az ország, csak sírni lehet. Aki mást állít az mutassa meg magát kezelőorvosának vagy gyógyszerészének, mert nincs magánál.
Csizmás Kond
@Horizont: ...az a te bajod...kinek mi megy jobban...van akinek a szarás.
Csizmás Kond
@Horizont: ...mintha az előbb azt írtad volna hogy végeztünk...?
Eladott Ország
@keresztapa: Írod " Én azt értékelem, hogy hová jutott az ország ennek a kormánynak a vezetése alatt. " A pofám leszakad ilyen kijelentés olvasatán.
static.keptelenseg.hu/p/c5fbedcaf8db28a694d6c61bb4c8805e.jpg
Ne járjál többet az állampárt által szervezett akadémiára.
Eladott Ország
@Shikari: Fideszes matek.
Tessék mondani, az egymillió új munkahely merre keresendő?
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/04/ad%C3%B3.jpg
Tisztán látszik, hogy a SZJA fizetők száma alig emelkedik, miközben 5-600 ezer aktív munkavállaló elhagyta az országot. Az agit. prop. tanfolyamot a fidesz pártszékházban tartsad ne itt. Újra megtörtént az, amiről nem gondoltam volna, hogy még egyszer lesz pofája meghúzni a kormánynak. Béremelés címszóval ismét sikerült hülyére venni az egészségügyi dolgozókat. Repkednek a számok: 17% itt, 8% ott, mindenkinek jó lesz, végre megbecsülik azokat, akik mindannyiunk életének megmentésére esküdtek fel. A kormány összes minisztere és államtitkára telekürtölte a sajtót, miszerint meg lehet nyugodni: a szocik rombolása után a Fidesz-KDNP vezette kormány rendbeteszi az egészségügyi rendszert, a benne dolgozók bérének emelésével. Ez az álom szertefoszlott, amikor több ezer egészségügyben dolgozó kapta meg a beígért béremelését. Volt akinek 2, azaz 2 forint extra jövedelem jutott. De voltak szerencsésebbek is! Volt, akinek a kormány által beígért béremelés mértéke elérte, az akár 400 forintot is! Ez ám a teljesítmény kedves barátaim, a gazdaság szárnyal, így van is miből. Mégis mit gondoltatok, kedves kormánytagok, amikor ismét hülyének néztetek több ezer embert? Mit gondoltatok, amikor ismét átvertetek több ezer olyan dolgozót, akik éjt nappallá téve azon fáradoznak, hogy az omladozó és teljes mértékben működésképtelen egészségügyet még valahogy megpróbálják menteni? Ők azok, akik ellátják a rokonaitokat, ha valami baj éri őket és ők azok, akik soron kívül fogadják a ti beképzelt, népnyúzó, tolvaj csürhéteket. Ők nem havi több millió forintért teszik, amit tesznek. Nem rendelkeznek közpénzen vásárolt szolgálati autóval, sem előjogokkal. Ők azért végzik a munkájukat napról napra, mert úgy érzik, ezzel segítenek, mert nekik kötelességük segíteni. Ezeknek az embereknek az arcába köptetek bele a , immár sokadszorra. Ez a fidesz hazugság...
Eladott Ország
@Shikari: Üzenjük Brüsszelnek: Budapest - Gráz 344 km
zsurpubi.hu/shared/hirek/sportpubi/BudapestGraz_edited.jpg
A sok béremelés között elfelejtetted a kivándorlást. Vesd már össze csak a V4-ek bérszinvonalát seggfej.
magyarbakancs
@Shikari: egyetértek sok mindennel.
Csak az a fránya stílus ne lenne.
Mert néha össze kuszálnám némelyik képviselő dentiszét.
Eladott Ország
@Shikari: Te soroltad fel a bűnbanda vívmányait, te seggfej. A permanens béremelést, meg az egy millió új munkahelyet, közben az szja bevallás alig változott 2000-től. Most meg beindul a két lábbal történő szavazás erre a k*rva nagy jólétre, anyád majma.
Hellcat
Az előre kitérvelt csalást nem nevezném mázlinak.
Csizmás Kond
@Shikari: ..itt vezeti le az azzal járó kellemetlenségeit...:)
Csizmás Kond
@Horizont: Nem a kor számít...neked most jött rád...:)
Eladott Ország
@Csizmás Kond: április 18; 17:00; A 49 = 66 ez nem blöff, ez a fideszes matek!
A sokat emlegetett győzteskompenzáció – mely Silvio Berlusconi találmánya – egy olyan módszer, mely a vesztes pártokat bünteti, a győztes pártot pedig megjutalmazza, ezzel is elősegítve az egypártrendszerek kialakulását. Hiszen egy olyan választásnak, ahol a győztes megkapja a második helyen végző párthoz viszonyított szavazatkülönbséget, csak egyetlen győztese lehet. Ez az oka annak is, hogy ugyan kevesebben szavaztak a Fideszre, mint ellene, mégis kétharmados többséget szereztek a magyar parlamentben. Kim Lane Scheppele szerint a magyar választási rendszer igen bonyolult, ugyanis komoly algoritmusokra van szükség ahhoz, hogy megállapítsák a győztes kilétét. Ennek az algoritmusnak pedig a Fidesz van birtokában, annak működési mechanizmusa pedig nem ismert a beavatatlan szemek számára. Tehát a Fidesz úgy rendelkezik 1.2 millió extra szavazattal – amit mellesleg nem is rájuk adtak le –, hogy az ezt kiszámoló algoritmus működését senki nem ismeri, aki nem a Fideszhez köthető. A fent felsoroltak mellett többen is beszámoltak arról, hogy szavazatszámláló bizottsági tagokként nem engedték őket oda, amikor az eredmények elektronikus rögzítése történt. Volt akit egy óvodába zártak be, de voltak olyanok is, akiknek azt mondták a központból, hogy ne siessenek az urnákkal, noha a szavazatok elektronikus bevitele már bőven megkezdődött. youtu.be/jLWmwG2NjgI
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ..csak hogy ne kelljen bután meghalnod... Az a 66 % az országosan szvazók szavazatainak a száma...ennyien szavaztak az egész országban a kb nyolcmillióból. A 48 % pedig az a szám ahányan abból a 66 %-ból a fideszre szavazott.
Ha belekezdesz valami okoskodásba akkor legalább azt amit magyarázni akarsz kéne értened, és nem más kelljen a szádba rágja hogy mi micsoda.
A részvétet pedig ne másnak a hibájaként emlegesd hanem a ti csak szájalni tudók tunyaságaként. Aki nem szavaz az hogy várhassa el, hogy győzzön ?
Amúgy elég nagy arányú volt a részvét amire ti úgy képzeltétek, hogy nektek kedvez...de kiderült hogy indulásból szarnak az ellenzék pofázáson alapuló hősködésére...a kutyának sem kellettetek...hát ennyit a szavazásról veled.
csipetke
@Horizont: Te tényleg leálltál vitatkozni két olyan románnal,akik orbán valagában laknak?
Amikor épp kinéznek a fekete lyukból,akkor is szemellenző van rajtuk,azzal meg nem látnak jobbra-balra, csak hajtogatják a magukét.El nem tudom képzelni,minek jönnek ide.Nyilván pénz kapnak érte,vagy csak szimplán ennyire idióták.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: 2 824 647 fő, fidesz szavazat ; 49.28 %
www.valasztas.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/orszlist.html
a 2/3-ad ( 66%) a fidesz matek ( győztes kompenzáció által ) de ennek ötletét is az olaszoktól lopta el a fidesz bűnbanda. Sajnálom, hogy szövegértelmezési problémáid vannak. Javaslom keresd fel a háziorvosod.
Csizmás Kond
@csipetke: ...te egy vérnáci idióta vagy...cáfolj aha tudsz...mert én tudok bizonyítani.
Csizmás Kond
@Shikari: ...szerintem nem kell fékezni, hanem hagyni hogy minél gyorsabban rohanjon a vesztébe.
kereső
@Csizmás Kond: 09:23, matek tanárnak azért ne menj.Igaz,hogy MNB elnök még lehetsz unortodoxiában.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ..jó felkeresem...de te vedd be a gyógyszeredet amíg nem késő.
Csizmás Kond
@kereső: ...mi volna a süketelés helyett elmagyaráznád mit is akarsz ?
kereső
@Csizmás Kond: nem akarok én semmit,most olvastam végig itt a hozzászólásokat,a tiédet is.
Csak egy megállapitást tettem.Még mindig rajtad van a lopott gúnyád cica-mica?
Csizmás Kond
@kereső: ez a gúnya nem lopott...kb egyidős a propival... tied viszont az lehet, mert nem rég jelentél meg a porondon, és úgy beszélsz mint aki nagyon ismer itt mindenkit...szóval akkor hogy is állunk ???
...és mégegyszer ...mit is akarsz ?
kereső
@Csizmás Kond: semmit.Tőled meg aztán tényleg nem.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: A tények makacs dolgok, seggfej!
Csizmás Kond
@kereső: ...ha nem akarsz semmit akkor mi az apád faszát szólongatsz ?
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...akár veletek akár a kakukkórával...mi a tény vazzze ???
csipetke
@Horizont: 14:41 Te tudod.Ezek itt orbán papagájai,és mint ilyenek,kizárólag azt fújják,amit a gazdi betanított nekik.Önállóan szerintem nem gondolkodnak,ezért szerintem vitára alkalmatlanok.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: tegnap 17:36; A tény az, hogy a fidesz a kakukórát is ellopta.
katanics.hu/images/mutyifilter.jpg
verőce21
Háááááá...Háááááááááá...Hááááá...!
Mázli? Szerencséje csak annak van, aki tud! :)
Eladott Ország
@Shikari: Elmész a büdös p*csába. Te szarházi már a nyugati határt is le akarjátok zárni. Mi a lóf*sznak volt a rendszerváltás, te rohadék!
JAJMÁR
@verőce21: Szerencse, vagy piszkos játék! Tisztességtelen, visszaélésekkel teli játszma volt! Nem szerencsén múlott, hanem azon, hogy mennyire él vissza hatalmi fölényével a kormány, amelyik ugye maga a kormánypárt! Már tudjuk! Gátlástalanul.
Jó az nekünk, ha egy gátlástalan hatalom van fölöttünk? Neked lehet, meg talán annak 2 milliónak mindegy, de a többség tisztességes, és tisztességre, becsületre, gerincességre, - ha úgy tetszik úriemberré- szeretné nevelni a gyerekeit is.
JAJMÁR
@Eladott Ország: Ne idegesítsd magad egy csúszómászó rizsabeszédjén.
Eladott Ország
@Shikari: Írod: "Beszélgess a sérült barátaiddal!" Éppen delíriumban van a csúti kancigány.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/11/orban-1.jpg
Mézike
@Eladott Ország: tegnap 11 .01. -re. Ejnye te! Hölggyel nem illik így beszélni. Úriembernek ismertelek meg. Pl lókuki a hátsódba, vagy paci pucu az ajkaid közé... :-) Valahogy így is lehet mondani. különben is miért alacsonyodsz le egy szellemi analfabétához?
Yoda69
Nem mazli volt, hanem elore eltervelt CSALAS!
Mézike
@Csizmás Kond: Jesszus Cirmi! Neked aztán volt pár hazafutásod...:-)
Mézike
@Shikari: Na épp ez a baj, hogy a jobboldal "győzelemként" könyveli el a választás eredményét. Itt nincs győztes és vesztes. Úgy kell felfogni hogy egy ország van amit kormányozni kell. Attól függetlenül hogy ki , kik vannak kormányon. Azt azért le kell nyelni hogy a "vesztes" pártok és szavazóik többen vannak mint a fidesz és szavazóik.
Csizmás Kond
@Mézike: ..pl?
...és a többség nyert...:)..mert mindig a többség nyer.
Mézike
@Csizmás Kond: nem vagytok ti többség. :-) Csak a baloldal elbaszarintotta rendesen.
Csizmás Kond
@Mézike: ...szokás szerint ..de neki ez a hivatása :)) mindig mindent elbasz, csak addig él és virul míg tart a más pénzéből tovább nulla.
a baloldal még ma sem tudja a demokráciát a liberalizmust és a diktaturát megkülönböztetni.
Mézike
@Csizmás Kond: Tündér pofa. Az igaz hogy a diktatúra juttatta "győzelemhez" a fideszt. mer' ugyi. ha valaki a pártban kilóg a sorból, mást gondol, mint ami az előírt azt jobb esetben leírják. Na ezért van a nagy összetartás . A bal oldalon viszont lehet másnak is véleménye nemcsak ma pártvezérnek.
Clavigo
@Shikari: Te oláh,,,mondd,,te alapból vagy ekkora barom ,,vagy képzed magadat ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.