Meglepheti Orbánékat a szombati tüntetés, mert rengetegen leszünk! Ugye te is ott leszel? Elsöprő erejű tüntetésre és nagyon nagy bejelentésre készülnek Gulyás Balázsék szombaton a Kossuth téren. A múlt szombati százezres méretű kormányellenes demonstrációnak hamar kiderült, hogy lesz folytatása, egy héttel későbbre jelentették be a szervezők a következő eseményt. Még csak szerda van, de a Facebookon …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Oszinten kivanom nekik, hogy minden ugy sikeruljon, ahogy elterveztek! Levelezesben vagyok az otthoni barataimmal, es amit ok irnak a szombati tuntetesrol, az bizakodassal tolt el - pedig ok sem fiatalok, hisz nemelyikuk iden mar belefordult a nyugdijas eletkorba. Kivetel nelkul mindannyian allitjak, hogy kilometer vastag csalas alapjan lett meg ez a valasztasi eredmeny, es szinte mindegyikuk elmondta, hogy mar regen nem magukert, hanem a gyerkeikert, unokaikert csinaljak. Van koztuk olyan nagy beteg holgy is, aki a regi rendszer szerint 67 %-os rokkant lenne, mint rak-tulelo, es aki az oskori radiologiai berendezesnek koszonheti, hogy az 5 hetes intenziv sugarkezelessel az egyik tudejet elegettek, es megsem kap egy filler rokkant ellatast sem, "csak" a hipermagas 56 000 forintos oregsegi nyugdijat, francia-nemet nyelvtanari diplomaval, szinkrontolmacsi multtal.
Igaz viszont, hogy a fide$$ szot o is csak szitokszokent hasznalja.
Hajra magyarok, mindent bele, remelem, Gulyas Balazs tudja, mit beszel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.