Senki nem lépett közbe, az utasok csak nézték, ahogy összeverik a jegyvizsgálót.

Vasárnap hajnalban, jegykezelés közben támadt két férfi a kalauzra a zuglói állomáson. Egyikük tettleg is bántalmazta, a másik elkövető csak szidalmazta. Mindezt azért, mert a jegyvizsgáló szólt: vagy pótdíjat fizetnek, vagy leszállnak a vonatról.

A kalauz az RTL Klub Híradójának azt mondta, senki nem lépett közbe, mindenki csak nézte az "eseményt". A verés következtében három helyen eltört a bokája és bevérzett a szeme. Egyetlen férfi akadt, aki később segített neki.

Bár egyre több járaton van kamera és testkamerákat is tesztelnek, erről az incidensről nem készült felvétel.

A MÁV 500 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki érdemi információval rendelkezik a tettesek kilétével kapcsolatban. Eddig annyit lehet tudni, hogy egy 25 év körüli sportos testalkatú férfit keresnek.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

veneno
Már régen volt. Vidékről utaztam fel Pestre valutapénztárosi tanfolyamra. Kellett a munka, mert már usztam a benem fizetett számlákkal csekkekkel. Minden fillér számított. Nem jól ment a tájékozódás, és egy metrón át kellett szállnom de szakaszjegyet vagy mit még venni kellett volna. Megbüntettek. Hiába kértem, hogy nézzék már el, még élvezték is, hogy könyörgök, hogy birságolhatnak. A cikk szomorú. De ilyenkor, mikor ezeket olvasom, ezek is eszembe jutnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.