A rendőrségi előzetes letartóztatási indítvány ellenére az ügyészség szabadlábra helyezte azt a 48 éves asszonyt, aki vasárnap este Nagykanizsán zebrán gázolt el és hagyott cserben egy négyéves kisfiút és az édesanyját.

Szabadon engedék a nagykanizsai cserbenhagyót – az elgázolt kisfiú még mindig életveszélyben van
Fotó: Varga György/MTI

Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség szóvivője az MTI érdeklődésére csütörtökön elmondta: a rendőrség indítványozta az ügyészségnél a 48 éves, vasárnap éjjel elfogott gyanúsított nő előzetes letartóztatását. A Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészség a törvényi feltételek hiánya miatt -

sem a bűnismétlés, sem a szökés veszélye nem áll fent – nem tett bírósági indítványt az előzetes letartóztatásra, hanem szerdán elrendelte az őrizetbe vétel megszüntetését.

Bán Kitti, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI megkeresésére azt mondta:

nincs arról információjuk, hogy változott volna az elgázolt négyéves kisfiú és édesanyjának állapota. A rendőrség hétfői közlése szerint a kisfiú életveszélyes, édesanyja súlyos sérülésekkel került kórházba.

A baleset vasárnap 20 órakor, a nagykanizsai Balatoni úton, kijelölt gyalogátkelőhelyen történt. Egy akkor még ismeretlen jármű ütötte el a zebrán átkelő kisfiút és édesanyját, majd a jármű vezetője segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A rendőrök egy fekete Mercedest kerestek, amelyet a kocsi sérülései alapján még aznap éjszaka azonosítottak, illetve elfogták, majd a kihallgatását követően hétfőn őrizetbe vették a járművet vezető 48 éves zalakomári nőt.

Az autót lefoglalták, a nő ellen segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt indítottak eljárást.

Lapinformációk szerint a gázolás szemtanúja volt a kisfiú édesapja, az elkövető pedig egy négygyermekes anya. Az MTI úgy értesült, hogy a balesetnél a gyanúsított autójában ült két kisgyermeke, a nő pedig a történtek után megállt egy benzinkútnál,

hogy megnézze, mennyire sérült a kocsi,

majd továbbment.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
el kellett engedni, hogy meggyőzze a tanúkat, hogy ő az áldozat! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
el kellett engedni, hogy meggyőzze a tanúkat, hogy ő az áldozat! =))
wagabund
egyszer svájc felett lezuhant egy (orosz)repülő helyi légiforgalmi-irányítói hibából...az egyik elhunyt orosz(vagy talán grúz) kisfiú édesapja megkereste a légiirányítót, akit a (svájci) bíróság felmentett, mert nem hibázott.

az apuka másként döntött, ő sem hibázott.
kisrigó
Lehet, hogy azzal védekezett, hogy nem látta őket, elvakították a LED lámpák ! Nehogy már ezzel védekezzen, mert az olyan ciki lenne tisztelt bíróság!
namihami
Rokon, barát, családtag, esetleg magasabb rangú fideszunkcionárius? (a helyes válasz aláhúzandó)
TASzSz
... zalakomári nő?! Zalakomár lakosságának jó része CIGÁNY!
papa.49
Van rendes ,,HÁTSZÉL,, !!!
Egy kisembert már bevarrták volna !!!
simmering73
Négy gyerekes családanya, fekete merdzsó a zalai dombságból. Túl sok az egybeesés. Valami bűzlik Nagykanizsán. Jobbulást a sérülteknek.
Desischado
Justitia már biztosan zokog. Éljen a magyar "igazságszolgáltatás" Akárcsak rezesová. Gyalázat! Mielőbbi jobbulást az áldozatoknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.