Az E.ON nevével visszaélve téveszthetik meg a lakosságot Fejér megyében – közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel, miután az elmúlt napokban erre utaló bejelentés érkezett ügyfélszolgálatukra.

Csalók garázdálkodnak az E.ON nevében

A bejelentés szerint egy szolgáltató cég az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. nevében igyekszik bejutni a felhasználók ingatlanjába, a belső gázhálózat kötelező átvizsgálására hivatkozva.

Az E.ON fokozott óvatosságot kért a lakosságtól arra az esetre, ha a társasság előzetes értesítése vagy a felhasználó bejelentése nélkül számukra ismeretlen emberek megjelennek az otthonukban és az ingatlan belső áram- vagy gázhálózatának ellenőrzésére, átvizsgálására irányuló szolgáltatást ajánlanak fel, továbbá erre vonatkozó szerződéses dokumentumot kívánnak velük aláíratni, és ehhez a helyszínen, készpénzben díjazást kérnek.

A cég felhívta a figyelmet arra, hogy munkatársai sosem visznek házhoz pénzt, nem kérnek helyszíni készpénzes kifizetést. Emlékeztettek arra is, hogy munkatársaik és minden szerződéses partnerük rendelkezik céges igazolvánnyal, amely egy bankkártya méretű, fényképes plasztik kártya, azokkal kötelesek igazolni magukat.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istvántóth
Mint ha a szélhámosoknak nem lenne olyan hamis igazolványuk ( amit még soha senki nem látott egyáltalán hogy néz ki és mi van rajta , ráadásul senki sem kéri el hogy ellenőrizze vagy összevesse a szerelő egyéb más okmányaival . ) mint az igazi E-on os szerelőknek ?
Erre miért nem találnak ki valamit hogy senki ne lehessen szélhámosok ,csalók áldozata ebben az országban ?
wagabund
a fényképen valószínű, hogy nem a csalók kocsija látható...
ha tényleg cégtől jönnek a versenyzők, akkor a ruhájuk, autójuk egyértelműen jelzi a céget, az igazolványuk csak megerősíti hovatartozásukat..

azontúl a lakás belső gáz, vagy elektromos hálózatát nem lehet csak úgy hip-hopp ellenőrizni...addig bátran lehet érdeklődni, melyik szomszédnál jártak eddig, vagy hová mennek..a telefon azért van, hogy érdeklődjünk...vagy hívjuk a megfelelő embert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.