Utolsó vezetőiket választják meg az ellenzéki pártok. Vert hadak vonulnak el odvaikba ezekben a hetekben, hogy lecseréljék a bukásba navigáló vezetőiket, és kifundálják a túlélés receptjét. Azok, akik most pártjaik élére állnak, e szervezetek utolsó elnökei lesznek. Vagy azért, mert végleg beszippantja őket a NER, vagy mert megértik a kijavítva visszakapott matekdogát, és a közös ellenzéki flottába kormányozzák a pártot.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@karma1: ez egy 2011-es HVG -s cikk,a Tom Lantos intézet felavatására hazánkba érkezett Hillary Clinton/ akkor USA külügyminiszter/ látogatása kapcsán.És mivel pénteki szózatában Orbán gyakorlatilag kimondta,hogy leválthatatlan,ezért idézném be a Schiffert-és csak kérdezem ezek után a "hivatalos ellenzéket"-demokratikus választáson győzött-e a fidesz.Demokratikus parlament áll-e fel? És az idézet:
"Schiffer András, az LMP frakcióvezetője azt mondta, Hillary Clinton pontos, reális képpel rendelkezik Magyarországról, tudatában van azoknak a problémáknak, amelyek a fékek és ellensúlyok lebontásával, illetve a parlamentet korlátozó különböző szabályokkal kapcsolatosak. Az amerikai külügyminiszter a magyar demokrácia állapotával kapcsolatban értésre adta: amíg egy kormány demokratikus választásokon leváltható, addig nem lehet a demokrácia megszűnéséről beszélni. Utalást tett arra is, hogy a kormányzat kétharmados parlamenti többsége szabad választások eredménye - tájékoztatott az ellenzéki politikus."

Ezek szerint az utolsó!demokratikus választás 2010-ben volt .
kereső
@kereső: ide hozom a teljes cikket.Több,mint érdekes az elmult hét év történéseit fgyelembe véve.Ki beszél ma már a fékek-és elllensulyok rendszeréről,amikor az a tét,hogy orbán végképp bedarálja-e a biróságokat,vagy sem.
hvg.hu/itthon/20110630_felavattak_tom_lantos_intezet
Eriksson
@karma1: Gyurcsány semmiképpen sem számíthat a Jobbikkal való összefogásról, mert a Jobbik és az LMP pont ellenük alakult. Ha azok mégis beadják a derekukat, magukat köpik szemen.
Eriksson
Ki mondja, hogy itt diktatúra van?
A demokratikus ellenzék (egy része)maga döntött úgy, hogy megszünteti a sokszínűséget és önként, dalolva, egypártként száll szembe az orbáni 2/3-dal. Innentől fésztufész állnak majd szemben, mint Dávid és Góliát.
Mondja valaki, hogy nem igazi nagy gondolkodó Orbán Viktor. Még ezt is kikényszeríti az ellenzékből.
Eriksson
Vérellenzéki Dope véleménye a tüntetésről: Nagyon tanulságos kórkép az ellenzék állapotáról.
www.youtube.com/watch?v=n8iSItPLz5M
Eriksson
Ez egy 2005-ös íromány Tóta W. Árpádtól, nagyon illik a mostani helyzethez, csak a szereplők neveit kell kicserélni.
index.hu/velemeny/glossza/puccser/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201804

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.