Ki is akadt miatta a hollandiai nagykövet, aki szerint a kérdést feltevő műsorvezetőt egyértelműen meg kell büntetni. Az Index szúrta ki, hogy egy holland rádióműsorban, a GroeneLinks párt EP-képviselője, Judith Sargentini volt a vendég, akitől azt kérdezte a műsorvezető, hogy mit tenne, ha találkozna a magyar miniszterelnökkel. A politikus erre úgy felelt, kezet nyújtana neki, mire a műsorvezető feltett egy másik kérdést, azt, hogy" Arcon köpné-e Orbán Viktort?"Kocsis András hollandiai magyar nagykövet tiltakozását fejezte ki az elhangzottak miatt a holland közszolgálati műsorszolgáltató alapnál. Az esetről beszámoló, elsősorban Hollandiával foglalkozó, de magyar nyelven íródó Magyarnieuws nevű blog szerzője szerint Kocsis szeretné, ha az NPO intézkedne Eric Smit ellen, aki az ominózus kérdést feltette. "Ez a kijelentés nemcsak undorító, hanem nagyon durva és elképesztő is egyben. Annál is inkább, mert a holland sajtó folyamatosan bírálja a magyar média állapotát. Alig várom a...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Clavigo: Nem kérdés de ezt nekünk kell megtenni, nem másnak !!!
grincss
És tessen mondani, hol lehet jelentkezni?
Kutyaur30
Huh, ezt az érzékenységet! Bár el kell ismerni, kissé kemény kérdés volt, mert a magát valamire tartó valódi politikus méltóságán alulinak érezné azt is, hogy Orbánt arcon köpje.
png
Tehát Orbán egyik csicskája szerint, egy hazug, csaló, sikkasztó, zsaroló, uszító, gyűlöletkeltő, tolvaj, rabló, (nemzet)gyilkost szemen köpni, az undorító, durva és elképesztő.
Aha...
Meg a büdös durva anyád, te elmebeteg állat !!!
Nehogy már a jóérzésű, becsületes emberek kullogjanak fülüket-farkukat behúzva kussolva, minden szart benyelve, míg az arcátlan tróger bűnözők osztják az észt.

FIDESZES GYÖKEREK, TI SÚLYOSAN BETEGEK VAGYTOK, MIND MENTÁLISAN, MIND EMOCIONÁLISAN !!!
Jól csináljátok a rosszat?
Ugye nem gondolod komolyan, hogy ennek nem lesz következménye?
Ez nem Közép-Afrika, hanem Közép-Európa, te hülyegyerek!
Minél magasabbra juttok, annál nagyobbat zuhantok végül.
Én szóltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.