Orbán Viktor szeretne megállapodni velem, magyar nővel! Szerinte ugyanis "a demográfia rajtuk áll vagy bukik, ez az ő döntésük". Egyrészről emlékeztetném a miniszterelnököt, hogy a gyermekvállalás általában két ember döntése, nem kizárólag a nőké.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A "magyar nőknek" .. m o s t .. k e l l e n e ... megszorongatni ennek a foci dilibilinek a MOGYORÓJÁT, hogy a BETONTEKNŐI helyett ... c s a l á d i f é s z k e t .. ÉPÍTTETHETETT volna, mert fogalma sincs arról .. M I L Y E N... N E H É Z .. az anyai ösztönt elnyomni, legalább olyan nehéz, mint ha a hozzá hasonló FÉRFIAKNAK vissza kellene tartani a SZÜKSÉGLETÜKET, de hajlék nélkül S O K K A L felelősségteljesebbek, mint O1G az országgal!
.
Ennyi!
POLITIKAI KALANDÚR úr/elvtárs!
simmering73
"Orbán Viktor akkurátusan végigmegy a fasiszták és a nácik teljes tematikáján, nem hagy ki semmit, amit nagy elődei fontosnak tartottak. Helyesen teszi, kipróbált recepteket érdemes megfőzni, csak eredeti forráshoz érdemes nyúlni. S mi lehetne egy illiberális gonosztevőnek hitelesebb forrás, mint Mussolini fasiszta állama és a Harmadik Birodalom."
nepszava.us/magyar-anyak-szuljetek-orbannak-gyereket/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.