A tömeg vége még az Astoriánál volt, mikor az eleje már az Erzsébet híd pesti hídfőjénél állt.

A Magyar Narancs a levegőből egy drónnal felvette, hogy mekkora volt a tömeg szombaton a Fidesz-ellenes tüntetésen Budapesten.

A felvételen jól látható, hogy amikor a tömeg vége még az Astoriánál járt, akkor az eleje már az Erzsébet híd pesti hídfőjénél felállított színpadnál állt.

"Lehet, hogy nem kell négy évet várni, hogy leváltsuk a kormányt" – véget ért a második nagy ellenzéki tüntetés

Egységes ellenzéki összefogást, civil szerveződést, azonnali közös cselekvést sürgettek a kormány leváltása érdekében a demokráciáért tartott fővárosi tüntetés szónokai szombaton. A múlt szombati tüntetés folytatásaként "2.0 Mi vagyunk a többség – újabb tüntetés a demokráciáért!"

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Bolhacirkusz- mondá Tóni, a Pasa parkból.
advocat
Bolhacirkusz- mondá Tóni, a Pasa parkból.
advocat
Picinyem. A Sorosozás nem egy élmény. Már Sch. Mária is 3 évig ebből élt. Bár akkor is volt miből. És a többi Sorosból? Névsor? Van?
nyanya001
Az a retkes qrva anyád az a hazaáruló te féreg te gyilkos !
Te mocskos tróger, 500 ezerért mentél más pénzén Egyiptomba
akitől kölcsönkértél " és az meg szégyenében - mert cserben hagytad - öngyilkos lett
aztán leléptél mint a qrva sezlonyról. Te tetves tróger !
cikicakk55
Itt Szerencsére csak 3 Fidesz agy mosott van,de fentebb nézve van jó pár hülye,aki még hisz ennek a korrupt bandának.Érdekes,hogy egy újságon belül milyen mások a hozzászólók. Szerencsére itt a normálisak dominálnak. Igazuk volt a felszólalóknak.Nem csak a Fideszt kell elzavarni,illetve börtönbe csukni,hanem az összes ellenzéki pártot is. Ezek nem a nép érdekében vannak,hanem a saját érdekükben.A népet könnyedén ledobták mint egy megunt csomagot a vállukról,mikor már a kényelmes parlamenti állás és a biztos párttámogatás volt veszélyben.Még jó,hogy egyik sem nyert.Ha ennyire gerinctelenek ellenzékben,egy fokkal sem lennének jobbak a Fidesznél,ha kormányra kerülnének. Ezekből a fiatalokból kell egy egységes ellenzéket kialakítani.Elég egyetlen egy is,de az legyen sok emberből. Akkor van és lesz esélyünk újra a jövőnket bár nálam már csak a gyerekeim és az unokáim jövőjének az alakítására,jobbá tételére. Ezeket a bukott ellenzékieket,meg kell szüntetni,mert az adófizetők pénzéből élik világukat és kerülik a parlamenti munkát amikor csak tehetik.
png
Az ellenzék szégyene, hogy nem hallgat a népre, és csak a sajátjukat nyomjál.
A getszi LMP, aki miatt megint vesztett mindent az ellenzék,és aki elintézte Orbánnak a kétharmadot, hívja össze az ellenzéket, hogy mit is kellene csinálniuk?
Magyarországnak, annyi!

Beteg az egész !!!
Sajnos, egy hülye picsa miatt lehetséges az, hogy a getszi fidesz eltüntesse egy egész országgal szembeni rablását.
Ezután már soha nem tudják visszakérni azt a pénzt, amit a fideszesek elloptak.
Itt a vége !!!
Tízezer milliárdok eltűntek miattuk, miközben GYEREKEK ÉHEZNEK, ÉS ESÉLYÜK SINCS KITELJESEDNI A TUDÁSUK SZERINT - mert a hatalom megfojtotta őket, és elrabolta a jövőjüket.

A regnáló kormány meghamisítja a múltat, ellehetetleníti a jelent, és megöli a jövőt.

Azt a büdös kurva életbe !!!
Desischado
@png: Erre nincs mit írni, sajnos, igazad van. Ha nem történik sürgősen valami, és orbán megint hatalomra kerül, nekünk annyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.