A parlamenti politizálásról akar előre megállapodni az ellenzéki pártokkal az LMP, hétfőre tanácskozásra hívta őket.

A Magyar Távirati Iroda Országos Sajtószolgálatán (MTI OS) keresztül hívta egyeztetésre teljes ellenzéket az Országgyűlés alakuló ülése előtt az LMP vasárnap.

Összehívta az ellenzéki pártokat az LMP

Fotó: pixabay.com CCO

"Az LMP megválasztott képviselői hétfőre tárgyalásra hívják az ellenzéki frakciókat, hogy egyeztessék a parlamenti politizálással kapcsolatos terveiket, elképzeléseiket.

Az LMP szerint az ellenzéki pártoknak nem egymással, hanem a Fidesszel kell küzdeni, mert csak így lehet valódi ellenállást kifejteni a kormánypártok hatalmával szemben. Ennek elősegítése érdekében kezdeményezi a párt a hétfői egyeztetést" – olvasható a közleményben.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Azért a kétharmadban elévülhetetlen szerepük van!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
442Eva
Nagyon aktiválódik az LMP, de már hiába dumálnak. ezek a senkik!!!. 2014 és most 2018 ban
is miattuk kell az orbán p..ját nézni, hallgatni a hazugságait, és letűrni a lopásokat és az
ország megsemmisítését végignézni!!! Tűnjenek el a Hadházit kivéve a többi az selejt a süllyesztőbe valók!!!
szettevette
Azt hiszem, ezzel már elkéstek! Sokkal előbb kellett volna!
advocat
Azért a kétharmadban elévülhetetlen szerepük van!
karma1
Remelem, hogy az ellenzeki partok ugy soprik le magukrol ezt a riherongyot, mint a lo a farkaval a szunyogot...

Ha mar annyira tartgyalni akar BARKIVEL is, akkor MIERT AZON A KURVA FIDESZES, LEGJOBBAN HAZUDOS MTI-n KERESZTUL UZENGET!

Ne uzengessen, hanem huzzon el orokre a francba
Pálinkás Pál
Az lmp-vel tárgyalni felesleges..immár másodszor csináltak a fidesznek 2/3-ot...Bernike nyugodtan hordhatna narancskitűzőt is magán...
relatív
Azt hiszem megkapták a következő utasítást vezérüktől, hogy kifogják a szelet az nem kormánypárti vitorlákból, természetesen kigyóként előadva magukat...
relatív
Az azonban igen felháborít, hogy az Együtt egyetlen bejutott képviselője pont ebbe a farkcióba törekszik, más - sokkal érthetőbb - megoldással ellentétben ?!
levarosbukta
A lábamon a bőrkeményedés többet ér mint az egész lmp bagázs.
Eriksson
Késő bánat, ebgondolat. Tetszettek volna hamarább "egyeztetni". Mondjuk Április 8-a előtt.
vladimir putin
@advocat: azt, ahogy a matematikát beleépítette a választási törvénybe a Vajda,
az egy olyan rész volt, amit még a David Copperfield is csodálattal bámulna.
human
Tény, hogy az ellenzék elcseszte 2018-at. Mi elmentünk szavazni, de magunkra lettünk hagyva és nekünk kellett taktikázni. Én bízom benne, hogy már látják mekkora a fidesz hatalma, tanultak belőle és többet és jobban fognak dolgozni.
De ne feledjük hogy ezzel párhuzamosan talán még az ellenzéknél is nagyobb civil erő fog életre kelni. Tessék megnézni a tüntetési beszédeket. Elmondták mi lesz a MI feladatunk a jövőben.
Addig is útravaló azoknak, akik tenni akarnak a kormányváltásért vagy csak túl akarják élni:
youtu.be/Q7P6Bnl2qJU
Csizmás Kond
" Az LMP (Lehet Más a Pankráció) politikusai, fő- és alfontosai jobban tették volna, ha időben pattintanak le egy jókorát Hadházy kriptoszocialista társelnökükre. Akkor, amikor nekiállt felhatalmazás nélkül visszalépésekről egyeztetni a centrális erőtér két oldalával, a szocialistákkal és a Jobbikkal. Akkor megmaradt volna az ártatlanságuk. Simán elérhettek volna 10 százalék feletti eredményt is akár. Sőt, kiejthették volna az MSZP-ét és a DK-át a parlamentből, ők lehettek volna egyedüli baloldali ellenzéke a Fidesznek. Nem éltek ezzel a történelmi lehetőséggel, ugyanarra a napra ébredtek.
Most már késő pofozkodni."
Eladott Ország
Az ellenoldalon sok kicsi csapat indul teljes erőbedobással, lelkesedéssel és energiával. Tudják, hogy esélyük sincs, mivel a szabályok megváltoztatásának kikövetelésére több 4-8 év alatt sem jutott idejük, ezért energiájuk nagyobb részét a táborhoz tartozó kolléga csépelésére használják, amiben fölöttébb eredményesek. Egymás hegyén-hátán taposnak, hogy maroknyian bekerülhessenek a parlamentbe és újabb négy évig ne kelljen érdemi munkát végezni, a fizetési átutalásuk ellenőrzésén és a juttatások felmarkolásán kívül. Így áll a helyzet Magyarországon – ahova már a tavasz se jött el –, ez a választék 2018 áprilisában. Hát tessék választani! Azután gyorsan erőt gyűjteni, esetleg csomagolni, mert április 9-én kezdődik a szinte mindenkit utolérő megtorlás, ahogy a felcsúti nemzetvezető legutóbbi fejhangon elkiabált szónoklatában beígérte.
Kookas
@vadnarancs: a fűrj dekkjét de azt rendesen.
Sámannus
@karma1: Már a kétharmadot elintézték most a másik fele felett kavarnak.
lugas
Ez jó dolog lesz! Csak késtek egy pár hetet!
lugas
Nem kell ez a nagy sietség! Van még négy évük hogy rendezzék a soraikat!
kereső
"Az LMP szerint az ellenzéki pártoknak nem egymással, hanem a Fidesszel kell küzdeni, mert csak így lehet valódi ellenállást kifejteni a kormánypártok hatalmával szemben. Ennek elősegítése érdekében kezdeményezi a párt a hétfői egyeztetést" – olvasható a közleményben."
Heuréka!!!Szél Bernadett és az lmp feltalálta a melegvizet!
Sámannus
@nyanya001: Majd rá fogják a vendégekre, hogy részegek voltak. Valakire már ráfogták egyszer.
papa.49
Összehívta ??? Mi az lmp. az ellenzék vezére, hogy ő ÖSSZEHÍVJA a pártokat, a legegyenesebb választ kell adni nekik erre NEM ODAMENNI, hazugok voltak, most is a fütyisznek ,,mesterkednek,, !!!
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: Te sokat ittál??? Milyen baloldali a lömöpö???
lampa laz
Schiffer megint megüzente neki a tutit...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Sokat sosem iszom, csak amennyi jólesik... amúgy a középvonal a határ ha nem tudnád.
cikicakk55
@human: ma 13:32
Ezek semmiből nem tanulnak. Az összes ellenzéki pártot el kéne zavarni a p...ba. Természetesen a Fidesz megbuktatásával együtt és a most már második alkalommal sikeresen tüntetők közül választani ki egyetlen egy ellenzéki pártot,de az ütős legyen. Most van vagy 6 párt,amelyik jó kis havi apanázsért beüzenget,de semmit nem érnek. 2010 óta képtelenek voltak 2 választásnál is összefogni és ezzel a Fidesznek 2/3- ot adni. Ezek nem ellenzék,hanem ingyenélők. Orbánnak pedig pont ilyen töketlenekre van szüksége. Én annak örülök csak,hogy végre felfogják talán azok,akik eddig a népet birkázták,hogy nem a népben van a hiba. Ha 100% megy el szavazni,akkor sem lett volna esélye a népnek a Fidesz választási törvényét és az ellenzék egoista magatartását legyőzni. Egyetlen egy ellenzék kell,de az tényleg a nép érdekeit képviselje. Ezeket az ingyenélőket meg fel kell számolni,el kell tüntetni,mert az adófizetők pénzéből élősködnek. Semmivel nem különbek a Fidesznél. Képzeljétek el ha ellenzékként ilyenek,mit tennének ha nyertek volna? Most nem emelem ki egyiket sem. Az összes ilyen semmit nem érő.
human
@cikicakk55: Hát lenne tippem nekem is, hogy kiket kellene kétlábbal kirúgni. Némelyiknek a szájában megalszik a tej és nem hinném, hogy a kötelezőnél többet teljesítene bármikor. De van akit meg sajnálnék ha eltűnne, mert értékes embernek tartom. Bízom benne, hogy megalapul egy civil mozgalom ami erősebb lesz a gyenge ellenzéki pártoknál is és ők fognak diktálni.
www.v18.eu/kozosseg
rendszervaltas2018.hu/
nyanya001
@kereső: Feltalálta... ja a galambszarba az ütőeret...
grincss
A reklám szerint a legrövidebb út nem lehet görbe!
Ugye kedves banán?
Sokkal eccerűbb lett volna az arcból visszavenni, ugye kedves Berni?
babp1982
Ecsém azért ehhez már pofa kell , hogy a pék faszában van ezután a váladztás után amikor is a 2/3-ot a telerakott felcsúti mocsadék kezére játszották még az ellenzéki pártokat összehívni? Mit s szart akarnak velük egyeztetni , hogy a fityma genygóc pártnak ne kètharmada legyen hanem teljesegyetértésben nyúzzák a nép bőrét? Rohad kanál meg bernikéstől eggyütt ott ahol vannak rohadt fideSS seggnyaló banda!
babp1982
@vadnarancs: nem mariskát,valami keményebb drog lehet?-:)))
babp1982
@kereső: ebből is látszik,hogy a felcsúti rablóvezér őv alatti kinövését cumizzák!
babp1982
@human: te most viccelsz?-:)) Még ,hogy tanultak ? Egy nagy büdös lófaszt az tanultak 2022-en ugyanezt elfogjàk játszani ha hadjuk az s kérdés , hogy hadjuk e?
babp1982
@papa.49: egy rohadt telerakott bagázs az már bánom hogy 2010-ben az Esztergomi LMP megalakulásában részt vettem segítettem egyáltalán tettem értük valamit tört volna le a kezem amikor valamit is tettem értük?
vadnarancs
@Csizmás Kond: Ha ügyesen csinálod, kapsz borravalót! :D
karma1
@babp1982: Nem a Te tetteidet kell sajnalni, inkabb aztm, hogy a belso harcok es schiffer meg kancsimarcsi utasitasai alapjan merre fordult el a part. Az olyan emberek,mint Hadhazy csak tiszteletet es tamogatast erdemelnek, nem egy ilyen hulye szeltyukot, mint amit az arcukba kaptak, es akit le kell nyelniuk. Nem hiszem, hogy Hadhazy nagyon tapsikolt volna szelnek, de ez van..:o(((
human
@babp1982: Nem vagyok most képben a nyilatkozatok terén. De még korai is lenne bármit mondani. Kell még idő, hogy feldolgozzák és megértsék mi történt. Aztán ezt le kell kommunikálniuk egymás közt (nem a tévén keresztül). Utána elkezdenek majd nyilatkozni és akkor derül ki, hogy mire jutottak. Ma csak a jobbikot láttam nyilatkozni. Hát ők tovább viszik a külön utas taktikát, de még meglátjuk hogy változik-e ez.
human
@babp1982: Itt megkérdezték a pártok vezetőit, hogy nem érzik-e hogy bocsánatot kellene kérniük az emberektől?
hirtv.hu/video/205638
terlasz
Először tegyenek rendet saját házuk táján és utána próbálkozzanak a választások előtt elmaradt egyeztetéseket bepótolni. A koordinátor szerepe nagyon nem illik hozzájuk.
Eladott Ország
Most már az ellenzéki pártoknak lehet bohóckodni a parlamenteben és fel lehet venni a fizetést. Őfelsége ellenzékei a pénzt választották. Az új ellenzék az utcán van, demokratikus úton ez a kleptokrata, bűnöző banda nem váltható le. A bolha ( LMP ) köhög.
papa.49
@babp1982: Ez nálam már 1992. előjött akkor szálltam ki az egészből, azóta csak mezei elszenvedője vagyok a magyar politikának ...
Nessy
Nem gondolja az LMP, hogy álságos, inkorrekt a viselkedése?
Vagy Szél is úgy van, mint Orbán az Eu-val? Csak ártani tud, de azt nagyon, és állandóan "vezető szerepről" fecseg!
Eriksson
@levarosbukta: Miért? Mennyiért műtötte le a bőrkeményedésedet a lábgyógyász pedikűrös?
Eladott Ország
Miféle ellenállást óhajt kifejteni az LMP az aligvalahány ellenzéki képviselővel a parlamentben? Mi a koncepció? Megdobálják paradicsommal a kormánypártiakat? Orbán Viktor felszólalása közben eléneklik a Hulla szilva a fáról kezdetű örökzöldet? Esetleg mindjárt hamisan, mert úgy zavaróbb? Nem most kellene összefogni, a választás előtt kellett volna. Akkor nem sikerült. Most a kedves ellenzéki képviselők becsücsülnek a nyilvánosházba és örvendenek neki, hogy további négy éven át megvan a remek fizetés, ingyen laptop, zizi, ropi, csatosbambi. Ez innentől erről szól, semmi másról. De nem baj, ezt is mi fizetjük és a kormánypárti szavazógépeket is, fel sem fog tűnni, hogy már megint nem rólunk szól a politika.
dr. prédikátor
Hát ettől a szédült nagyképű széltyúklibától semmi jó nem fog származni.megint játsza az eszét a bertalan!!!
evacica
Késő babám! Eső után köpönyeg!Nem is értem, hogy most mi a fenét akarnak!A választás előtt kellett volna, hogy kooperáljanak akkor nem lett volna 2/3! Nem bízom az LMP ben, Sunyi banda!
png
LMP?

Menjetek a picsába - MOST !!!

A rohadék kurva boszorkány beült Orbán mellé tusványoson - vagy hol a picsába, valahol Romániában?

A z LMP-sek pofánbasszák egymást?
Oké, akkor én is pofánbaszok egy LMP-s gecit, aki biztosította Orbánnak a kétharmadot.

A kurva anyád, te LMP-s buta magyar parasztok táborár erősítő rohadt gecik, akivel csak többen vagyunk.
Persze a büdös hitetlen zsidó, Schiffer András, a fidesz trójai falova fúrta meg újra.

A zsidó Soros uszította ránk orbánt, és a zsidó schiffer gondoskodott a kétharmadról már megint.
ÉS QVÁRA NEM VAGYOK JOBBIKOS !!!

Ébredjél már fel baszd meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.