Személyi edzővel sportol az egykori valóságshow-szereplő. Baukó Éva nehéz időszakon van túl, ami a testén is meglátszik, látványosan lefogyott.

Személyi edzővel készül a perre Baukó Éva

Fotó: Baukó Éva / Instagram

A tavalyi szakításom után 5 kilót adtam le, valószínűleg a stressztől, és étvágyam se nagyon volt. Az a mínusz szerencsére azóta sem jött vissza, viszont az izmaim eléggé összeestek – tette hozzá gyakorlatozás közben Baukó Éva, aki egy belvárosi konditeremben találkozott a Blikk-kel.

A nőknek a hasi rész, ami problémásabb, először oda rakódnak le a zsírpárnák, most viszont főként fenékre gyúrok és combra, mert kicsit összeszottyadtam. Most heti kétszer jövök le edzeni, ez még csak a második órám, de ha nagyon rákapok, akkor lehet, hogy duplázni fogom a napokat – mondta a Blikknek Bau­kó Éva.

Nem árt, ha a volt villalakó jó kondiba hozza magát a következő hónapokra, mert arra is gyúrnia kell, hogy Berki Krisztiánnal (37) a bíróságon vívják meg vitájukat.

(Blikk.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A kitartónak ezt a névváltozatát még nem ismertem. Eddig csak az eltartó volt ehhez a legközelebb.
Grafix69
A kefélésen kívül még valamihez ért ez csaj ? Mert akkor meg kell állítani az idő múlását , öregen szottyosan , már nem akarják megdugni . Nyugdíj meg nem nagyon lesz meg miből is .
szep napot
Az evijke segglukan kivul nem hiszem, hogy mast is edz az edzobacsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.