A nyomtatásban és online is elérhető Helyi Hírek című lapban érdekes gondolatokat fogalmazott meg a választás után Ferenci Zoltán.

A kerületi lapban azzal támadják az Együtt politikusát, hogy nem tudott teljesíteni az ágyban, mert lányai születtek

A Helyi Hírek egy ingyenesen terjesztett újságféle, amit a XVI. kerületben, Zuglóban, valamint Csömörön, Kerepesen, Kistarcsán, Nagytarcsán és Szilasligeten dobálnak be a postaládákba.

A 24.hu vette észre, hogy a lap egyik újságírója kegyetlenül osztotta Vajda Zoltánt, az Együtt jelöltjét, aki egyébként két százalékponttal kikapott a fideszes Szatmáry Kristóftól. 

A cikk szerzője Ferenci Zoltán odáig ment, hogy Vajda szexuális életét és nemzőképességét (vagy annak nem kielégítő voltát) veszi célba:

Persze emocionálisan megérthető a ki-kitörő düh: Szatmárynak négy fia van, Vajdának három lánya. Ha már az ágyban nem tudott bizonyítani megpróbálta behozni e hátrányt a közéletben – hátha ott majd tökösebbnek látszik. Nos, egyelőre ez sem jött be

- írja Ferenci, mintegy arra célozva, hogy aki lány utódot nemz, az alsóbbrendű a fiúgyermekkel büszkélkedő apáknál.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Na menjen az anyjába,aki ezt ki bírta mondani. Ha orbán seggnyalói így gondolkodnak,nyilván a gazdájuk is...és ebbe az országba szüljenek a nők?Azt se nagyon értem,hogy a potencia hogyan függ össze a született gyerekek nemével?Az eddig is világos volt,hogy a fidesz szavazók nem az intellektuális egyedekből tevődnek össze.,most lett számomra ez a tény 120%
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Eriksson: ma, 16:03
Hát, lehet, hogy inkább Vajdának kellett volna visszalépni. Nemes Gábor lehet, hogy eredményesebb lett volna!
Utólag könnyű okosnak lenni!
Eriksson
@bencemacska: De hiszen Vajda nem sokkal maradt le Szatmári mögött. Ki az a Nemes Gábor?
bencemacska
@Eriksson: ma, 16:16
A BKV egyik szakszervezetének vezetője. Azt hiszem a buszosoké!
A Szathmáry nem akárki, 2014-ben Karácsonyt ütötte ki!
Eriksson
@bencemacska: Akkor neki se lett volna több esélye Szathmáry ellen
cikicakk55
Abban igazatok van,hogy az Újságírónak nem volt kötelessége megírni,de szerintem jól tette.Nem baj ha látják az emberek,hogy micsoda gyökerek vannak az országban. Ez egy megtörtént dolog,az újságíró csak megosztotta azokkal,akik esetleg nem voltak ott,vagy nem tudtak erről a bődületes barom kijelentésről. Az meg sem fordult a hülye fejében,hogy sokszor két egynemű gyerek után a házaspárok legnagyobb része,ccsak azért vállal 3. vagy még 4. gyereket is,hogy az talán más nemű lesz? Sok házaspár ugye szeretne fiút és lányt is a házasságba. Nem mindenhol adatik meg az a mázli,hogy először fiú( lány ) születik,másodiknak Lány (fiú) a legtöbben ha így sikerül összehozni,hogy egy fiú-egy lány,akkor nem is vállalnak több gyereket.Jó,nem azt mondom,hogy ha véletlen becsúszik egy 3.gyerek,akkor azt elvetetik,de direkt kevesebben vannak akik alapból szeretnének 3-4 gyereket.
bencemacska
@cikicakk55: ma, 17:01
Javaslom olvasd végig a cikket - kicsit hosszú, de megéri, úgyis vasárnap van - és rájössz, hogy nagyon durva "migráncsozás" van benne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.