A Budapesten és több vidéki városban megrendezett szombati ellenzéki tüntetések aligha kényszerítik irányváltásra az újraválasztott magyar kormányt, ám jól tükrözik, mennyire megosztott az a közép-európai ország, amely leginkább eltávolodott a liberális nyugati értékrendtől – írta elemzésében a The New York Times című amerikai napilap.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A NYT is feluletesen latja at a helyzetet, ha "meggyozo" fidesz sikerrol beszel... Nem latja es nem erzi at, hogy mi a magyarok problemaja, hogy mennyire mely es szovevenyes a korrupcio, mert ilyet meg az eredeti maffia hazajaban sem lehet elkepzelni.
Nagy a felelossege a kulfoldi sajtonak ebben az allasfoglalasban, plane a helyunk pontos meghatarozasa az EU-n belul es abban, hogy az EU-nak mit kellene lepnie az adott helyzetben...
Az ujsagnak - nekik is, meg a nepszava.us online-nak is - ajanlom, hogy meruljon el melyebben a magyar ugyekben, vagy ne irjon baromsagokat, es foleg ne ugy probalja beallitani a helyzetet, mintha orban semmi masnak nem koszonhetne a mostani gyozelmet, mint kivalo szervezesi es partmunkajanak,.
Ha kicsit melyebbre kutatnanak, latnak a szovevenyes csalasokat, a tomeges atbuszoztatast, a levelszavazast az egyik kulfoldi oldalrol, a kulonosen megnehezitett szavazast az IGAZI magyaroktol, akik jelenleg Nyugaton elnek, szoval eppen volna mit orban szemere hanyni, dehat az EPP levesebe ugye nem kopunk, jo lesz meg valamire a Nepparti tagsag...
Rockxy
Igen, eltávolodott az ország a liberális nyugati mocsártól, de nem távolodott az aljas kapitalista piacgazdaságtól.
Ja, és a times nem ír semmit a netán yahoo-zorbán paktumról?
Pedig vóna mit. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.