Érdekes fordulat történt a Teréz körúti robbantás hétfői tárgyalásán: dr. Kalina József bíró megállapította: a térfigyelő kamerák felvételein látható elkövetőről egyelőre nem tudják kétséget kizáróan kijelenteni, hogy az ügy vádlottja, P. László Gergely.

A 2016. szeptember 24-én a főváros szívében két rendőr ellen elkövetett robbantásos merénylet tárgyalása január végén kezdődött meg. P. László Gergelyt minősített emberöléssel és robbanóanyaggal való visszaéléssel, illetve terrorcselekmény előkészületével vádolják.

Meghökkentő fordulat a Teréz körúti robbantó ügyében

Az ügy hétfői tárgyalásán a térfigyelő kamerák felvételeit nézték meg. A rendőrök az összes vágatlan felvételt bemutatták. A bíróság célja a filmek valódiságának bizonyítása, ám dr. Kalina József az elkövető fizikumával, főleg a magasságával kapcsolatban kezdett kérdezősködni. Másról ugyanis nem lehet azonosítani: a kétórányi vetítés alatt egyszer sem nézett egyik kamerába sem, és a fejét mindig kalap vagy kapucni takarta. A felvételeken pedig a rendőrök és a szakértők szerint is egy 170-175 centiméter magas alak látható, míg P. László 183 centiméter.

Én már jeleztem a nyomozóknak, hogy a felvételeken a fiamnál jóval alacsonyabb személy látható. Végre a bíró úrnak is feltűnt

- nyugtázta László édesapja.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: police.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Istvántóth
Az elég nagy malőr hogy nem stimmel a magasság mivel összemenni majd megnőni nem lehet
ezt még a copperfield sem tudja megcsinálni .
wagabund
"... A felvételeken pedig a rendőrök és a szakértők szerint is egy 170-175 centiméter magas alak látható, míg P. László 183 centiméter."...(...) "Végre a bíró úrnak is feltűnt"...

asszem a Fenyő ügy sem véletlenül nyúlik ilyen hosszúra...meg a Móri eset sem volt semmi...meg még néhány...
esetleg az FBI-t, vagy a Moszad-ot ha megkérnék...
Peller Anikó
@wagabund: aztán mi a fenéért kérnél magad ellen interrogációt?
karma1
Jajistenem, csesszek meg, ez korulbelul a 20. cikk, ami ezzel a cimmel kezdodik: "Meghokkento fordulat"
Egy szelkakas nem forgolodik ennyit, szoval mar reg visszatertek a 0 fokra.
Marhak...
staro2
Azért ez fura.
Pár hete mekkora adatvédelmi sírásrívás volt a kocsiba szerelhető kamerák ügyében.
Most pedig láthatjuk, hogy követni tudnak jó esetben amikortól kilépsz a lakásodból addig amíg haza nem érsz.Ez nem gond??
karma1
@staro2: Ha nem robbantgatsz, akkor sosem tudod meg, hogy ki spy-olt utanad... Nadeha robbantgatol szazas szogekkel, es menetkozben a magassagodat is megvaltoztatod, akkor tudod milyen kurva nehez ellened bizonyitekot osszeszedni? Mert lassan ket eve lesz oktoberben, hogy ezt a szerencsetlent vegzaljak, akinek szerintem semmi koze nem volt ehhez az egeszhez...:o(((
F_Viktor
Újra bebizonyosodott, hogy Magyarországon nem a migráncsoktól kell rettegni, hanem a hatalmon lévő pintérektől és poltoktól!
Hellcat
Na de akkor ki robbantott ha nem az igazi tettest fogták el?
jancsipapa
@karma1: Táncos Gábor II. Az is lerántott közel tíz évet ártatlanul ...
babp1982
Akkor is 2016-bán és most is azt mondom,hogy a geci parancsára történt a robbantás mert érvényes szavazást akart elérni a tetű? Valahol a szavazás előtt pár héttel írtam,hogy van egy olyan érzésem,hogy valahol valami felfog robbanni,és tessék megcsínàlta ez annyira nyílvànvaló, hogy kormány megrendelès volt! Mielőtt valaki engem gyanúsítanak én a feleségemmel Angliàban voltunk a gyerekeinknél ott ért a hír-:))))))
babp1982
Nem ő volt ő csak egy balek akit palira vettek . Amikor kimentek a házához elfogni a szerencsétlent ott helyben felrobbantottak valamit,hogy mit azt ki tudja ? Bizonyíték semmi csak a duma nekik az lett volna a dolguk,hogy tárgy bizonyítékot szolgáltassanak ehelyett durr egy kicsit sem gyanús !
Borsodi
@F_Viktor: Első perctől kezdve ezt mondtam,kell egy bűnbak akire rá kenhetnek mindent itt volt ez a balek akinek és családjának tönkre tették az egész életét.Még jó,hogy él nem lett mások által öngyilkos.Ez Magyarországon az igazságszolgáltatás.Bezzeg a gyilkosok és akik fiatal korukban lányokat erőszakoltak meg,vígan élik életüket.Vagy házi őrizettel megússzák.
Hofipisti
Ahhoz képest, hogy a TEK Karmacs községben eltévedt (hogy ezt hogy tudták összehozni a GPS korszakban, az külön megér egy misét!), még a végén kiderül, hogy lyukra futottak? Ha ez így marad, megint az adófizetők fizetik a kártérítést!
Pálinkafőző Rézüst
@Hofipisti: de nem fogják beismerni!!! Mint a Tánczosnál, Mórnál, (ott utólag kénytelenek voltak, rosszul is voltak) és még jó néhány esetben...
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkafőző Rézüst: @Hofipisti: ja, és mindegyik Sanyi bá-nál volt...
F_Viktor
@Borsodi: Igen, találtak egy labilis emberkét, akire rá lehetett kenni ezt a robbantást, ezt a merényletet.
A kérdés az, hogy lusták voltak megkeresni az igazi tettest, vagy tudták ki az elkövető, s kellett egy bűnbak.
Mert ahogyan @babp1982: írta, jól jött ez a robbantás a fityeszes maffiának.
Zeta
@Pálinkafőző Rézüst: móri mészárlás?
terlasz
A fidesz kommunikációja szerint vártunk egy robbantást a bukott szavazás előtt. Az ellenzéki pártok fel is szólították O-t, hogy ne próbálkozzon megfélemlítő terrorcselekmény megrendezésével. Erre sem árt emlékeznünk.
Borsodi
@F_Viktor: Jól látod nem volna meglepő ha ők rendezték volna meg,ezektől minden kitelik.
Nyomokat,dokumentumokat akár embereket tudnak el tüntetni.manipulálni.A törvényünk meg tisztára mossa őket.rájuk nem vonatkozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.