Megy az alku az Európai Bizottság és a magyar kormány között az Elios-ügyben. Fejenként 13 ezer forintjába is fájhat minden magyar embernek, hogy Tiborczéknak lejtett a pálya. 2018. 04. 24. 07:28 Elkezdődött az Európai Bizottság és a magyar kormány között az a tárgyalás, amelynek végén kiderül, mennyi pénzt veszít az ország Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak a volt érdekeltsége, illetve annak csalásgyanús ügyletei miatt – derül ki a Népszava cikkéből. Az Európai Bizottság megkezdte az egyeztetést a magyar hatóságokkal az Elios Innovatív Zrt. közbeszerzései körüli súlyos szabálytalanságokat feltáró OLAF-jelentésről – értesült a lap brüsszeli forrásokból. A lap szerint az egyeztetés hosszú hónapokig fog tartani. Az OLAF, vagyis az EU-s csalás elleni hivatal a teljes támogatási összeg, körülbelül 13 milliárd forint visszafizettetésére tett javaslatot, azonban az Európai Bizottság hatásköre, hogy megállapítsa a pontos összeget – a magyar féllel való egyeztetést követően...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Úgy fogják az adófizetőkkel kifizettetni a dolgot, hogy sézre sem fogjuk venni...gratula.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
Nekünk Magyarország az első!.Volt pofájuk ezzel kampányolni,közben első ténykedésük az,hogyan lehetne a kisebb büntetéssel megúszni a vezér veje maffiában történö lopásának a következményeit.
Edmond Dantes
Most arra kérek minden korrekt és józanul gondolkodó fideszest-Shikari kivételével-gondoljanak arra,mit szóltak volna akkor,ha ezt művelte volna bármelyik szoci kormány egy ilyen botrány után.Ne is kelljen egyelőre még semmit visszafizetni,nézzük csak magát az OLAF jelentést és annak megdöbbentő megállapításait.A hidak elfoglalásától,a középületek felgyújtásától,a kopasz rohamosztagosok akciójától most tekintsünk el.
karma1
@kereső: Aranyom, most NEM a valasztasi csalasokrol van szo, mert allitolag az EBESZ nem talalt semmit.
Ez a cikk az Elios ugyrol szol, ahol az OLAF nagyon is talalt dolgokat, ugyhogy a 13 milliardot szepen keri vissza, mert a 35 esetbol 17-ben tokeletesen bizonyithato csalas volt,. es ebben kerte az OLAF a poltek intezkedeset. Nyilvanosan semmi sem tortent veluk kapcsolatban, de most azert nem adtak kozre az OLAF jelentest, mert ALLITOLAG januartol mar poltek meg a rendorseg is nyomoz az ugyben, es zavarna a nyomozas menetet a nyilvanossag...AMi egy oriasi hazugsag, mert loszar van az ugyben, nem nyomozas...:o(((
Monnyuk azt csodaltam volna, hogyha ebben igazat mondtak volna.
papa.49
Miért nem a ,,KESEFANYŰVŐ,, fizeti a sarát, az még a szórakozó helyen is úgy van aki rendeli a zenét AZ FIZET !!!
kereső
@karma1: tökéletesen értem,hogy miről szól a cikk.Csak a fideszes agy nem érti-mekkora gúny,cinizmus volt/van a választási szlogenjük mögött, és örökös miniszterelnökünk azóta is hangoztatott "Magyarországért dolgozunk" kijelentései mögött.Ők tényleg úgy gondolják,hogy ők Magyarország.
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 16:55
A vágyaid vetíted ki a 70-es IQ-val?Csótány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.