Gulyás Gergely vezetheti a jövőben a kormányinfókat Lázár János helyett – értesült az ATV. Ez alapján a Fidesz jelenlegi frakcióvezetője kormányzati posztot kaphat.

"Új szín, új hang" – Gulyás Gergely veheti át Lázár János egyik látványos szerepét a mikrofon mögött

Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Orbán Viktor miniszterelnök sorra konzultál a miniszteri posztokra esélyes jelöltekkel. Az ATV főmunkatársának azt mondták: legközelebb már Gulyás Gergely állhat a mikrofon mögött a megújult kormányinfón.

A kormányzati körökből kiszivárgott információk alapján minden bizonnyal marad a kormányinfók intézménye – a műfaj a miniszterelnök ötlete volt két éve, hogy a legfontosabb kormányzati intézkedések elmagyarázása közvetlenül, televízión keresztül jusson el az országhoz. Ezt folytatni is szeretnék, de már Lázár János nélkül

- írja az atv.hu.

Az ATV főmunkatársának azt mondták:

Gulyás Gergely lesz a kormánykommunikáció arca, ő állhat majd a mikrofon mögött a megújult kormányinfókon, ezzel "új szín, új hang" jelenik majd meg.

Lázár múlt pénteki interjújában, amelyet a hódmezővásárhelyi Rádió 7-nek adott, utalt arra, hogy a kormányinfó intézménye megmarad, ám nem ő fogja vezetni.

A távozó miniszter azt üzente utódjának:

én 112 kormányinfót tartottam, hajrá!

Forrás: ATV, Index

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Új szín, új hang: ez miféle cím? A szín narancs, a hang fideszesített magyar, és milyen látványos szerep? A látványosan hazudó és rágalmazó szerepe? Erre Gulyás G tökéletes, ugyanúgy a szeme sem rebben majd mint elődjének abban híres-hírhedt bécsi promó-videóban. Lázárnak legalább, és ezt számtalanszor leírtam már esze van, és ez különböztette legalább meg a többi agyatlan, vizihulla külsejű narancs-droidtól, az olyanoktól mint ez a Gulyás...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Új szín, új hang: ez miféle cím? A szín narancs, a hang fideszesített magyar, és milyen látványos szerep? A látványosan hazudó és rágalmazó szerepe? Erre Gulyás G tökéletes, ugyanúgy a szeme sem rebben majd mint elődjének abban híres-hírhedt bécsi promó-videóban. Lázárnak legalább, és ezt számtalanszor leírtam már esze van, és ez különböztette legalább meg a többi agyatlan, vizihulla külsejű narancs-droidtól, az olyanoktól mint ez a Gulyás...
Nessy
Ne tessék már lódítani! Gulyás Gergely abszolút fapofával tudja a legvadabb hazugságot is előadni! Hol van itt az új hang? Új szín? Biztos új háttér lesz. Esetleg kovács helyett más áll majd mellette, hátha ketten jobban meg tudják tartani a mennyezetet, ha egyik, másik hír hallatán leszakadna! Egyébként tényleg rejtély számomra, miért kellenek ketten. Vagy félnek egyedűl?
Eladott Ország
A kormánypárt persze kitermeli a maga kontraszelektált hátországát a Fidelitas és hasonló műhelyekben, ahonnan aztán a tehetségesebbek felkerülnek a nagyszínpadra. Ilyen például Gulyás Gergely, aki 34 évesen ifjú titánnak számít a fiatal demokraták között, vagy Szijjártó Péter, aki viszont ügyesen teremfocizik. Most aktuálisan Gulyás viszi a szót, nyilatkozik, interjút ad, általában rendkívül okos és hihetetlen rálátása van a valóságra, az átlag-közmunkást érintő/nyomasztó napi gondokra. Ez már csak így szokott lenni, ha valaki világ életében a politikából élt. Látja a valóságot, mint vak komondor Terikét. Hiszen ezek a fiúk érettünk dolgoznak, mit sem számít nekik a hatalom, a pénz. Csakis a mi boldogságunk és a középosztályba tuszkolásunk lebeg a szemük előtt. Nekünk elég tehetségesnek és szorgalmasnak lenni és máris gyarapodunk, mint Mészáros Lőrinc. Mindannyian kicsi Mészáros Lőrincek lehetünk, ha akarunk. Indulhatunk állami és uniós pályázatokon és úgy megnyerjük, mint a vöcsök. Függetlenül attól, hogy értünk-e párhuzamosan a csatornázáshoz, stadionépítéshez, malomiparhoz, disznótenyésztéshez, vasútépítéshez, növénytermesztéshez. Röpke négy-öt év alatt falusi gázszerelőből milliárdos birodalmat építhetünk pusztán tehetséggel és szorgalommal!
Hellcat
Ugyan az a rohadó narancs szín és ugyan az a pökhendi hazug hang lesz.
Sámannus
Még egy kacsalábon forgó kastély a prériközepén!
kereső
Milyen új hang?Gulyás az alaptörvény normaszövegének megalkotója szájjerrel együtt.Sztárjogász a fideszben,aki szemrebbenés nélkül tudja elmondani a legnagyobb hazugságot is.Ebben vetekszik szijjártóval és rogánnal.Van itt utánpótlás bőven vastag arcbőrben is.
Commenter
@kereső: á, szóval Gulyás G volt az aki Handóné Szájer Józsival összezanzásította az alkotmánynak csúfolt tákolmányt. Ez nekem új, én azt hittem Navracsics volt a tettestárs. Sztárjogász? Csak a pártjában azt hiszem. Úgy jogász ő, ahogy a gazdája!
kereső
@Commenter: A normaszöveget ők irták, navracsics volt a "normakontroll".
kereső
@kereső: ezért mondom én,hogy navracsics tibornak "elévülhetetlen érdemei" vannak a jogállam lebontásában.A másik két alkotónak meg abban,hogy sikerült a 21.században egy 20.század első felébe beillő alaptörvény fabrikálni-az első felét 1945-ig értem.
Commenter
@kereső: akkor mégsem tévedtem olyan nagyot. Navracsics még igazságügy miniszterként kezdte most a hanyatló Brüsszelben EP képviselő. És már igazságügy minisztérium sincs, igaz ide minek is az? Itt orbán a minden és a mindenség egy személyben, sajnos! :(((. Ezt leírtam már máshol is de megint leírom: a Magyar Köztársaság és NEM a Magyar Népköztársaság! Alkotmánya amit orbán a sárba tiport miután felesküdött rá, egy olyan alkotmány volt, amit a Németh-kormány alkotott meg alkotmányjogászokkal együtt, demokratikus európai államok és az USA alkotmányát alapul véve. Orbán gyilkos, a szó átvitt értelmében. Megölte a köztársaságot kiirtotta a jogállamot és a demokráciát.
Ludmilla
lehetett volna,de szarrá vált,fiatalon,pedig tudhatná,hogy hosszabb a nap,mint a kolbász
RonaGyuri
@Commenter: új szín és új hang; ez már itt is a rezsi Sziszi szintje! =))
kereső
@Commenter: Navracsics most nem csak EP képviselő,hanem az Európa Bizottság ijuságért,oktatásért és sportért felelős biztosa.Nem véletlen a TAO kedvezmény átengedése, és a tavalyi meghosszabitás újabb hét évre.Tudósként, egyetemi oktatóként eladta a gerincét orbánnak.
Commenter
@kereső: ha jól tudom, Navracsics eredetileg az ELTE jogi karán oktatott politológiát. De nem követem én azt hogy ő éppen mi, hisz nem véletlenül lett a gúnyneve Navra(csicska)...
Commenter
@RonaGyuri: sziszi is hallgat ám, de nagyon: jani, lölö, telefonvezír, sziszi...repülnek mind? Ha sziszi repül ki fog a csepeli újságba csirkeszárnyas recepteket írni kampányszöveg gyanánt és ki fogja megvédeni a rezs(i)ót?
kereső
@Commenter: no igen, csak azt nem értem,hogy sokan miért is tartják őt "normálisabb,tisztességesebb!!! fideszesnek"!? Mert a NER nélküle nem jöhetett volna létre, bár az igaz,hogy nem lehetett arról hallani,hogy lopott is volna.
Edmond Dantes
Meg kell mondanom,hogy ő a Fidesz egyetlen kulturáltan és összefogottan fogalmazó alakja,akinek ezelőtt pár évvel még voltak önálló gondolatai és el tudott pirulni.Továbbra is kulturáltan fogalmaz,viszont önálló véleménye már nincs és ma már pironkodás nélkül hajlandó orbitális hazugságokat mondani.Az Orbán istálló legtehetségesebb tagja.
Commenter
@kereső: attól hogy nem hallottunk arról hogy lopott, még lophatott. Én egyetlen emberi pillanatára emlékszem, akkor megsajnáltam, amikor rosszul lett a parlamentben, nyilván túlhajtotta magát, túl sokat vállalt. Szerencsére nem volt életveszélyes a rosszullét. De nemcsak a tákolmány és NER létrehozásában van kulcsszerepe, hanem a Nemzeti Csicskaképző "Egyetem" létrehozásában is...nem különb ő sem a Deákné vásznánál...csak csendesebb, nem hepciáskodik, és képes értelmesen beszélni nem csak szavakat vakkantgat ide-oda...
kereső
@Commenter: ezért is tartom sokkal aljasabbnak amit művelt/művel- mert ő a tényleges tudását állitotta a maffia szolgálatába.A többi...?
Commenter
@kereső: és igazad van. Ő volt a másik Lázár mellett akinek ész is jutott, és rosszra használja/használta. A többi? A többi szóra sem érdemes apparatcsik.
kereső
@Commenter: én úgy mondanám, hogy ész semmi,nyelv nagy-emberi nullával párosulva.
Commenter
@kereső: pont így. De ez rendkívül jövedelmező nekik-az országnak pedig rendkívül káros. Visszavetettek bennünket a 19. sz. végére, 20.-ik század elejére...
Istvántóth
Ez a fickó rezzenéstelen arcal képes hazudni .:-(((
Eladott Ország
Gulyás Gergelynek már az apja anyja besúgó volt. A szita család után Gulyásékről kerülnek elő a dokumentumok. Jó szaftos lesz a sztori. Minden fidesznyik pártfunkcionárius volt.
Pokorni is vinnyogott annak idején a kamerák előtt könnybe lábadva: "apám besúgó vót.."
nem volt elég 45 év muszka megszállás, idecsődítették megint a ruszkikat ezek az orbanista tetvek. Most jön a fideszes gulyáskommunizmus.
Macskaszem
Új szín meg új hang akkor lenne a kormányinfón, ha mondjuk Kovács Gergely tartaná a Kétfarkúaktól. Egy narancssárga pofátlan hazudozó fidesznyik mitől új?
csipetke
@Istvántóth: Egyet mutass,aki nem ilyen...találsz?
...na ugye
Cicamama55
Lázár János mellett ő a másik legértelmesebb Fideszes. Amiben különböznek egymástól az az, hogy Gulyás Gergely még a legkisebb porcikájáig a Fidesz mellett elkötelezett személy. Én Orbán utódját látom benne...
iluminati
@Cicamama55: Egy újjabb felcsútihoz hasonló ember...
division
Miért, talán egy bukott ellenzékit kellett volna kinevezni?:-)
papa.49
Ez is a kupaklaja szárnya alatt kelt ki, és nőtt fel a fütyiszhez, habár ahhoz inkább bányásznak kell lenni, hogy szintjükre érj ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
cs.n.
Nem tökmindegy? Az ő szájából is Orbán fog hazudni.
volvós
@Shikari: tegnap 15:20
...Őt is leszophatod...( ha sorra kerül nálad !!)
png
Erre is rossz ránézni.
Ebben az emberben sincs semmi jó.
Kiráz a hideg, ha csak látom, hallom a hangját, vagy a cinikus hazug dumáját.
A Fidesz begyűjtötte az összes ocsmány férget, akik ki akarjak ölni azt a kevés jót is az emberből, ami még van.
Mentálisan és emocionálisan is próbálnak elpusztítanak egy egész népet, kiölve, kiirtva mindenkiből azt a kicsi jót is - a szabadság vágyát, szeretetét.

Észak-Korea állama is létezik.
A magyarok kiirtása nem abban nyilvánul meg, hogy elfogynak, hanem abban, hogy kiüresedett, identitásukat vesztett (nem a nemzetit, hanem az emberit - vágod, paraszt !!!) veszejtik el.

Az Orosz vonal meg mindent megmagyarázna, de a hülye Orbánra szavazók, már újra szeretik az Oroszokat...
BAKKER !!!
Eladott Ország
Nem lesz itt új szín, új hang, de egyvalami biztos lesz, folytatják a közpénz lopást. Addig lopunk míg hagyjátok.
nepszava.us/wp-content/uploads/2018/02/2bc8b76ba87971aba6c1581b2bc178af7e327c217ecbe6eb7c2961360cb8ff14.jpg
volvós
@Shikari: Köcsög !! Én HETERO vagyok, és nem meleg ratyi, mint te...
volvós
@Shikari: 12:22
Ezt a szenny véleményt a jó édesanyádnak címezted ???
Mert a hangvételed egy utolsó román cigányfattyú...Csinálj Őcsikét
anyáddal...f@sszopó görény !!! A másik ( letiltott ) nickedben
egy kicsit (!) emberibb voltál. vedd már észre, itt többen útálnak,mint " kedvelnek "
És ne fenyegetőzz, mert te ahhoz nagyon kevés bolhafing vagy, bár állok
elébe, de ne válaszolj, mert olvasatlanul doblak a szemétdombra. Ótvar
primitívekkel nem foglalkozom !!!
division
@Shikari: Hagyd ezt az alpári fajankót, nem éri meg. Ha megnézed minden cikknél csak ez jön ki belőle, még a szép lányoknál is. Hiába, még sok ember van itthon aki "annyitisér":-))
volvós
@Shikari: @division: elmebeteg szopókák ...jön az infarktussss , tehát kussssss !
division
@volvós: Akkor gyorsan menj be a kórházba, nehogy fel dobd itt a talpad.
volvós
@division: Milyen gyorsan reagálsz...vártad a központból az ukászt ??? hihihihi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.