A hírek szerint a szétrohadó autót használó mentősöknek azt üzenték, hogy menjenek lassabban. 

A borsodi mentődolgozók keresték meg a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének (MOMSZ) elnökét, hogy megmutassák, milyen technikát kell használniuk jelenleg is – olvasható a 444 cikkében.

Szétesés határán álló mentővel is dolgoznak Borsodban – videó

Fotó: Illusztráció – Facebook/Országos Mentőszolgálat

Kusper Zsolt elnök le is videózta az egyik járművet, íme:

Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége

A MOMSZ B-A-Z megyei mentőgépkocsi-vezető tagjaink azzal kerestek meg, hogy az OMSZ -tiltakozásuk ellenére – arra kötelezi őket, hogy olyan mentőautóval vonuljanak, amelynek a műszaki állapota nem...

Mint a MOMSZ a Facebook-bejegyzésében írja, a mentődolgozók hiába jelezték többször is a problémát az Országos Mentőszolgálat felé, az "OMSZ –tiltakozásuk ellenére – arra kötelezi őket, hogy olyan mentőautóval vonuljanak, amelynek a műszaki állapota nem csak a biztonságos közlekedést, de magát a mentést is veszélyezteti, mivel a mentőautó rossz műszaki állapota hosszú percekkel növelheti a helyszínre vagy a kórházba jutás idejét.

(...) A bajtársak elmondták, hogy többször jelezték már a munkáltató felé a problémát, de – többek között a nemrégiben kinevezett műszaki osztályvezetővel az élen – azt a választ kapták, hogy menjenek lassabban."

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Hé fiúk ott a mentőszolgálatnál! Azt hiszitek falábú focisták vagytok, hogy "új stadionért" reklamáltok? Előbb, a választások előtt kellett volna hangoskodni, de bizonyára féltettétek az agyonfizetett állásotokat ebben a fene nagy demokráciában!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Látjátok mekkora a szellemi sötétség ebben az országban ott Borsodban mégis totál tarolt a fütyisz például ennek ellenére is !!!
A kiló krumpli, meg a darab zsír megtette a hatását !!!
Borsodi
@papa.49: Ezért kell a sok buta ember,mert könnyű befolyásolniuk ráadásul még legtöbbjük éhezik azért könnyű megvenni őket,mivel legtöbbjüknek se tartása,se becsülete nincs.
mno.hu/belfold/kigyozo-sorok-allnak-az-ingyen-sonkaert-erzsebetvarosban-2456064
csipetke
Ez orbán Magyarországa 2018-ban. Ide jutottunk a fidesz 8 éve alatt,úgyhogy orbánnak büszkeségre semmi oka,semmilyen téren.Hacsak a pénzlenyúlásokat nem számítom,és az egetverő korrupciót,mert ebben verhetetlen
papa.49
@Borsodi: Erre a ,,buta, sötét emberekre,, építette fel a ,,birodalmát,, és mivel bőven van belőlük sokáig fog uralkodni, ha csak nem teszünk valamit ellene !!!
Commenter
@csipetke: van az az amerikai? mondás miszerint a negatív reklám is reklám :(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.