Lényeges, a következő hetek-hónapok alapvetéseit meghatározó dolgokat mondott ki Márki-Zay Péter, akinek Nietzschétől (“Ami nem öl meg, az megerősít”) Churchillig (“We shall never surrender”) ívelő beszéde az április 8-i kudarc, a poszttraumás stressz és a tettvágytól égés valamennyi fontos toposzát érintette. A legfontosabb mozzanat mégis az volt, amikor profi populistaként (nem megbélyegzésnek szánom) közvetlenül a …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Igaza van..aki felveszi az legitimálja ezt a szar hatalmat.
karma1
Errol beszelek: aki 8.-an bemegy a Parlamentbe, mintha mi sem tortent volna, az elfogadja es kiszolgalja a NER-t. legitimalja az oriasi csalassal es hatszellel ujra hatalomra jutott fide$$t, kizarolag a sajat poziciojat, fizeteset es kedvezmenyeit nezi.
Mind arulo, aki bemegy, legyen az mszp-s. lmp-s vagy dk-s : az mind karrierista, hazug megelhetesi politikus. Nem ellenzek, hanem orban biodiszlete az altala feltalalt illiberalizmushoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.