Több miniszternek is megadatott az a lehetőség, hogy maga jelentheti be távozását egy lapinterjúban – Lázárnak is majdnem sikerült ezt megtennie, de Orbán beelőzte a Magyar Rádióban –, így azt a narratívát adja elő, amihez csak kedve van. Mindegyikből az derült ki, Orbán számított volna rájuk a továbbiakban is, de sajnos valamiért nem tudnak maradni.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Szójátékok

eredetileg a derék hvg.hu blődlijének véltem, de akadtak itt más érdekességek is

A portál „Ennyi szuverén embert rég látott a világ, mint amennyi Orbán kormányában van” címmel rittyentett írást új kormány-váróként. Nos ez a „szuverén ember” dolog és Orbán környezete, sőt alvezírei vonatkozásában persze inkább szóvicc, mint értelmes gondolat. Nem ide tartozik, de lenne értelme legondolkodni azon, hogy kicsiny hazánkban a Karinthy -nál is meglévő szóviccek világa milyen retardáción esett át.
Nos túl egy újabb kifejezés fityeszesedésén a cikk egy másik gondolata is elgondolkodtatott: „Lázár Jánosnak Orbán bevitt egy gyomrost: a miniszterelnök a péntek reggeli rádióinterjúban azt mondta, a kormányzás agyközpontjában, vagyis a Miniszterelnökségen szeretne változtatásokat, amiről pénteken és hétvégén is lesznek komoly tárgyalásai.”.
Hát igen ez a „kormányzás agyközpontja” fogott meg. Szerencsére hyperlink formájában szerepel, s megtudhattuk, hogy redetiben ze még „a legnagyobb változás pedig az agyközpontban, a Miniszterelnökségen várható” –ként hangzott! =))
kissé felnőttem
már csak akkor a királyfit is le kéne ám mert monarhikus kissé meg stadioncentrikus is,
nezelodo
A megboldogult Kádár rendszer egyik kádere váratlanul nyugdíjba ment. Meg is kérdezték tőle miért ez a váratlan nyugdíjaztatás. Lakonikusan válaszolt, "A korom miatt". (Igen a Korom Mihály miatt...) Valami ilyesmi történt itt is, és a kedves vezető pedig utánuk nyúlt mint az "egykori focista", aki a meccsen ért sérelme miatt, egy becsúszó szerelés okán, a mérkőzés után hátulról, egy székkel ütötte le az ellenfelét...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.