Bencsik András: “Erősen bízom benne, hogy a rendőrség, ha kell, a katonaság meg tudja védeni a Parlamentet ettől a… elnézést, de azt kell mondanom, ettől a csürhétől.”  Elemezzük az egykori munkásőrt, aki a Népszabadság egykori újságírója is volt, ezen kijelentését. Ez az elmeháborodott véresszájú orbánista, simán bevetné a rendőrséget és a hadsereget is a békésen …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Pufajkás koma, pedig nem hasonlítanak ezek a piknikező fiatalok a 2006-os törő-zúzó, gyujtogató, autóborogató, focidrukker nemzeti hősökre, aki egy kis frisítőre vágyva még a TV székház büféjét is kifosztották, mint egykor a vonuló szovjet testvéreitek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@durbincs: nem vagyok én politikus! A "hitem" segitett az életem során mindig.A hitem magamban.
Sámannus
@Nessy: A tűzcsapokat megnyitva veszélyeztette a város biztonságát ez a mocskos söpredék.
Fehér ember nem felejt. Ezért börtön járt volna a zavargóknak, de még fel sem fogta senki mit műveltek akkor. Pedig stratégia volt minden megbénítása.
Én akkoriba úgy jártam munkába, hogy az vigasztalt, hogy ezek a mocskok még bűnhődni fognak.
A pofájuk lehet bármekkora, a piszkukba kell verni az orrukat egyszer!
Nessy
Durbincs! Nem tudom, hogy ab start ilyen ostoba, vagy csak jó pénzért tetteti magát. Nem is érdekel különösebben! De nem ártana már lemezt és stílust váltani! Tudja a "stílus az ember"! Nem tudom haléknál hogy van ez,
Viszont van egy több ezer éves mondás: Varietas delectat! A változatosság gyönyörködtet!
kereső
@durbincs: Csak,hogy nyugodt napjaid legyenek- egy vagyok a bencsik"úr" által megnevezett csürhéből. És kikérem magamnak, és a többiek nevében is,hogy egy munkásőrgárdista! csürhézzen.És azt is,hogy te ehhez csatlakozol!
Réges-régen az ilyenre mondták azt,hogy "keksz jeszty, kultura nyet!"
kereső
@durbincs: köszi a jó tanácsot! Dönteni viszont én döntök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.