Miniszterelnök úr! Nem fél, hogy túltolják? Mi lesz, ha a „magyar emberek” már majd plakátot sem tudnak olvasni? Büszke és erős, európai ország? Ha most egykori Soros-ösztöndíjas egyetemista önmaga látná ezt a szellemi pusztulást, mit szólna?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez már szokásos hazugságnál is nagyobb: "Soros-ösztöndíjas egyetemista", egyenesen az egyes bornírt körökben dívó oxfordi jogi diplomára hajaz! Rengeteg különféle módon kapott pénzt és támogatást a Soros-alapítványtól. De soha sem volt hozzájuk köthető egyetemista, és ösztöndíjas sem. csak és csupán részt vehetett - pontosabban csak volna, mert csak időnként odalátogatott - egy az alapítvány által szervezett tanfolyamon, amit fiatal állítólagos ellenzékieknek (ő sokkal inkább az MSZMP-KB által támogatott kakukk-fióka volt) szervezett tanfolyamon! =))
nezelodo
"Mi lesz, ha a „magyar emberek már majd plakátot sem tudnak olvasni?"
Majd pártkatona nemzethy animátorok lesznek kiállítva az utak mellé és elmutogatják a nemzetvezető üzenetét, vízióit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.