Tián Pál, a lekurvázott Jobbik-elnök egykori tanácsadója szerint Vona egyszerű hatalomtechnikus, aki ezzel a lépésével elkerülte a konfrontációt és szalonképes maradt a baloldalon. “Ahogy mondani szoktuk baráti körben Vona Gábor lelépett, mint örömlány a sezlonról, hiszen megmaradt a párt 600 milliós adóssága az ÁSZ felé és megmaradtak a belső feszültségek, amelyeket most két másik embernek, várhatóan Sneider Tamásnak és Gyöngyösi Mártonnak kell majd megvívnia…. Aztán ők elmennek a süllyesztőbe, mondjuk egy képviselői pozícióba, Vona Gábor pedig előkerül néhány éven belül.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Abban teved csak ez az elemzo, hogy vona szimpatikus lett volna (es me'g meg is tartja ezt a jo imazsat ) a baloldalon. Hiszen senki nem akart vele sem rovid, sem hoszutavon kozoskodni semmilyen formaban sem.
Nem nagyn hiszem, hogy barki is vissza akarna' engedni ot a partvezetoi szekbe, vagy valamelyik parlamenti szekbe.
Eriksson
Azt mondta a marosvásárhelyi székely tata: A disznó ólamot nem bíznám rád! Érted? A disznó ólamot!
www.youtube.com/watch?v=zXsjRBl2W4s

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.