A torinói lepelben hisz, nem a fizikában, elutasítja az ősrobbanást, és a halálos betegségeket a Tízparancsolattal gyógyítaná. DNS-vizsgálattal bebizonyította, hogy az Árpád-ház nem a finnugor nyelvcsaládhoz tartozik, és meggyőzte a CÖF szóvivőjét, hogy Nigéria 80 százaléka HIV-fertőzött – ilyen ember váltja Balog Zoltánt az Emberi Erőforrások Minisztériumának élén a kormányközeli hírek szerint. Ismerkedjünk meg Kásler …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
@nyanya001: térdre, imához...
tegnap a tévében azt mondta két fiatal doki, hogy a fertőzés a kórház(i ellátás)része..

ismétlem: térdre, imához...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@wagabund: Gondban vagyok, a háziorvossal kell felíratni, vagy menjek a csuháshoz
a 10 parancsolatért... :)
wagabund
@nyanya001: megnevettettél...

inkább a már javasolt szalonnazsír, mézes káposzta..
Nessy
@nyanya001: Google a barátunk! Ott megtalálod! Bár vigyázz, nehogy az unortodox változattal találkozz, mert az csak Hat parancsolat. Ugyanis a többi fideszéknél nem létezik! Tudod, a 2/3 azt is módosította már régen.
Most nem tudom, hogy ez is hatásos e macula degenerátio esetén?
kisrigó
Hogy gondolod?! Nem kell azt gyógyítani, mert legalább nem látod a sok gazemberséget, ez a jó a hatalomnak! Ha, meg esetleg zúg a füled, jó úton vagy, hogy ne is halljad a híreket! Ja, és még pénzbe se kerül, mert egyszer kell megszerezni a tízparancsolatot, aztán mindig a megfelelőt mantrázni! Tényleg kár volt bezárni az OPNI-t !
nyanya001
Ha mostantól Magyarországon a tízparancsolat lesz a gyógyszer, akkor TB járulék helyett elég lesz pár imát küldeni levélben?
kereső
@nyanya001: Hogy milyen igazad van! Szakképzési hozzájárulást is fizetnek a cégek a bérköltség után,oszt szakképzésünk mégsincs.Meg munkavállalói járulékot is fizet a pócentár a munkabéréből,akár évtizeden keresztül is, mégiscsak 90 nap ellátást kap munkanélküliként.Egészségbiztositást is fizetünk-és milyen ellátást kapunk?Sőt, a munkáltató szolidaritási adó-t is fizet,csak azt nem tudni,hogy az tulképpen hova kerül.Kivel lesz szolidáris a befolyt adó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.