A Fidesz-frakció szerint a "Soros-hálózat" továbbra is totálisan szembemegy a magyar emberek akaratával; Brüsszelben akciózik, hogy folytathassa a migráció szervezését és ezért meg akarja akadályozni a Stop Soros-törvénycsomag elfogadását.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója arra reagált az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében, hogy a magyarországi civil társadalom védelmében tüntetett az Amnesty International (AI) nemzetközi jogvédő szervezet az Európai Parlament brüsszeli székháza előtt a nap folyamán, az EP belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságában készülő magyar különjelentésről szóló vita megkezdése előtt.

Fidesz: a "Soros-hálózat" Brüsszelben akciózik

Fotó, címlapi kép: YouTube/kormányzati hirdetés

Iverna McGowan, az AI európai intézményekhez delegált irodájának igazgatója az MTI-nek adott nyilatkozatában aggodalmát fejezte ki a Stop Soros törvénytervezettel kapcsolatban, mivel az szerinte "gyakorlatilag a bezárását vonná maga után az olyan szervezeteknek, amelyek az emberek jogait és szabadságát védik, mint a Magyar Helsinki Bizottság vagy az Amnesty International".

A Fidesz-frakció közleményében az áll: a magyar emberek a választáson minden eddiginél erősebb felhatalmazást adtak a nemzeti kormánynak ahhoz, hogy megvédje az országot a migrációtól. Ezért szerintük szükség van a Stop Soros-törvénycsomag elfogadására, mert annak az a célja, hogy mindenféle migrációt szervező, támogató és finanszírozó tevékenység ellen szigorúan felléphessenek. Fenntartják, hogy a migrációt elősegítő szervezetek tevékenységét szigorúan kell szabályozni – írták.

(MTI)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
A zorbán hálózat meg még mindig Magyarországon akciózik, már 8 éve!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Idióták! Nem a magyar emberek akaratával megy szembe Soros,hanem a fidesszel,és ez óriási különbség. Jó lenne,ha az eu komolyabban megkapargatná a fidesz cseppet sem áldásos tevékenységeit,mielőtt a teljes pusztulásba viszik az országot.
Borsodi
@csipetke: Idióták,de hogy lehet ennyire sok elme roggyant agy halott ebben az országban?
Minek kell még történni,hogy észbe kapjon a sok birka?
lusta
Tovább megyek. Annyira sikeresek, hogy a CDU tagja, Günther Oettinger német uniós biztos szerint a 2021-2027 ciklusra súlyos eoró milliárdiokkal kevesebbet kapunk és azt is szigorú felügyelet mellett.
csipetke
@lusta: 23:22 Eddig is szigorúan ellenőrizni kellett volna a pénzköltéseket,és így nem tudtak volna 1300 milliárd ft-ot ellopni
csipetke
@Borsodi: 23:15 Ezek mind a fidesz szavazók,akik benyalták orbán undorító uszítását,és nem zavarja őket,hogy ez egy tolvaj kormány.Egyébként meglepően tájékozatlanok egytől egyig.Ha csak ezt a pár fizetett trollt nézed,akik itt írogatnak,egy csomó dologról gőzük sincs,azért írnak annyi baromságot.Bár orbán valagából,a nagy sötét lyukból nem is nagyon látnak ki.Ezek kellenek orbánnak.
tudode
A vezér, aki olyan egyedül van hazájában, mint a kisujja,amelyet váratlan megjelenésekor is átél:
.
coub.com/view/91kpu
.
Fujj!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.