Az NN Biztosító felmérésében megkérdezett szülők 73 százaléka érezte fontosnak, hogy gyermeke továbbtanuljon, 81 százalékuk szerint a gyereknek minél hamarabb önállónak kellene lennie, viszont a szülőknek csupán 19 százaléka tesz félre ezekre a célokra - mondta Sztanó Imre, az NN Biztosító elnök-vezérigazgatója egy sajtóbeszélgetésen.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Anno a kis fizetésem jelentős része ment az ifjúsági takarékba egy szerény életkezdésre. Akkor is voltunk sokan akik nem a szüleikre hárították ezt a feladatot mert ők sem álltak olyan jól, de legalább volt egy biztonságos, szerény egzisztenciájuk. A legtöbb mai fiatal is így van vele. Ma csak annyiban más a helyzet, hogy elmennek külföldre dolgozni nagyobb bérért. Nincs az rendben, hogy majd három évtizeddel a rendszerváltás után még mindig tömegek nem tudnak a munkájukból a kor színvonalán itthon megélni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.