A Fideszhez számos szállal kötődő Valton Security biztonsági őrei szerdán verőemberekhez illő módszerekkel támadtak a környezetrombolás ellen tiltakozó békés civilekre. Csütörtökön durván összeverekdtek a bejelentett tüntetésen részt vevő Ligetvédők, és a Fideszhez köthető Valton nevű cég biztonsági emberei a Városligetben. Az üggyel kapcsolatban a Budapesti Rendőr-Főkapitányság XIV. kerületi Rendőr kapitánysága csoportos garázdaság bűntett gyanúja és súlyos …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@mackoka46: Nem fogják megtenni. Sőt a parlament elkordonozott részét is a Valtonosok fogják őrizni az előrehozott, de eredetileg május 8-ra tervezett ellenzéki tüntetésen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@mackoka46: Nem fogják megtenni. Sőt a parlament elkordonozott részét is a Valtonosok fogják őrizni az előrehozott, de eredetileg május 8-ra tervezett ellenzéki tüntetésen!
cikicakk55
@Commenter: Ettől tartok én is. Már 2 x volt 100.000 emberrel úgy tüntetés,hogy semmilyen rendzavarás nem volt,pedig ennyi embert nehéz kordában tartani.Ez azt jelentette,hogy az emberek java békés természet és nem akar erőszakot. Félek,hogy május 8-án egyszerűen kiprovokálják ezek a Fidesz által felbérelt biztonsági emberek a tüntetők lázadását.Bár mennyire is békések az emberek,ha a barátaikba,vagy rokonaikba bele kötnek,nem biztos,hogy békésen arrébb állnak. Elég,ha csak egyetlen ember be szól nekik(nem tettleg) már is feljogosítva érzik magukat arra,hogy üssenek. Félek,hogy megismétlődik a 2006-os Fidesz által felbérelt börtön viselt emberek rombolása. Most nem Gyurcsány van kormányon,aki nem szereti az erőszakos válaszlépéseket. Orbán nem cicózik kiadni a parancsot,hogy" üssétek ahol éritek őket" A végén meg úgy is az lesz,hogy a tüntetők vegzálták a biztonsági embereket. kapásból lesz egy rakás tanú aki ezt bizonyítja majd. orbántól minden aljasság kitelik. Még egy állatot sem mernék rábízni. Esetleg egy éhes oroszlánt,de úgy,hogy fegyver ne legyen nála és emberek se védjék.
Commenter
@cikicakk55: :( én nem csak tartok hanem..a Ligetes K.O. és fojtogatás után ez nyilvánvaló. Én már elsején is provokációtól tartok, mert ez a kormány és a tagjai ahogy itt látom szinte mindenkinél kiverte fullosan a biztosítékot. És pont ezért,lehet, hogy a kormány megalakulásakor már nem is lesz tüntetés?!
Commenter
@cikicakk55: az oroszlán nem enné meg. Legyen az az állat hiúz, sakál, vagy még inkább egy nagy csapat dögkeselyű!
Nessy
@Commenter: Miért haragszol szegény állatokra! Annyi mérgező bosszútól, gyülölettől, ami O.V.-ben van még a dögkeselyű is feldobná a talpát.
Commenter
@Nessy: Nem haragszom egyik állatra sem. Csak az oroszlán az állatok királya, méltóságos és van büszkesége és tartása. Nem dobunk elé rohadó húst. Egye meg Orbánt az állatvilág legalja. A krokodil minden mindegy alapon csak hús legyen, Orbánt is lenyelné, akár mérgező, akár nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.