A HM Arzenál egyik korábbi videója alapján eddig sem volt kérdéses, de immáron “papíron” is egyértelművé vált, hogy nemcsak a Rendőrség, hanem a Magyar Honvédség is rendszeresítette, illetve pontosabban "hadfelszerelés alkalmazásba vette" a cseh CZ fegyvergyár különböző termékeit, amiket a korábbi nyilatkozatok alapján Magyarországon fognak összeszerelni. A most megjelent Honvédelmi Közlönyben olvasható 85/2018. (HK 4.) HVKF határozat alapján tehát “hivatalosan is” rendszeresítésre került a CZ P-09 pisztoly (Standard), a CZ P-07 pisztoly (Compact), a CZ Scorpion EVO3 A1 géppisztoly és a CZ 807 Bren A1 gépkarabély is a Magyar Honvédségnél.

Forrás: jogalappal.hu
Feltöltő: jogalappal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Nem értem miért szerencsétlenkednek a 9mm-el! a 45-ös megállítja az embert, a kisebb csak lassítja, gondolok itt első sorban a marok-lőfegyverekre.
papa.49
@lópicigáspár: Azért mert ez a ,,bót,, valakinek nagy hasznot hoz !!!
Equus1
mi van? A kard és az elöltöltő pisztoly már nem is elég?
36
Ugye, ugye, liberálisok. Tönkre kellett tenni a FÉG-et is és hagyni hogy elrohadjon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.