Orbán új minisztere a Szaniszló Ferenci értelemben vett nemzeti-keresztény kretenizmus jeles képviselője. Orbán szemmel láthatóan úgy döntött, hogy irány vesz a legsúlyosabb debilitás az ezoterikus nemzeti-keresztény fundamentalizmus felé. Nemhiába hangoztatta az identitáspolitika jelentőségét, a felvilágosodás előtti sötétségég egyik jeles képviselőjének miniszterei tárcát adott a kormányában. Semjén evolúciós elméleteit és Matolcsy piros pöttyeit leszámítva a legbornírtabb nézeteiket a …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Már régen leszoktam arról, hogy ennél rosszabb nem jöhet!
OV állandóan meglep!
De legalább nem gyógyít a kétezer éves protokoll alapján!
DE: Mi lesz az oktatással???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
vazze, mi? -ki? "jól" nézünk mi veled ki! Aztaaa...és mindezt egy orvos mondja, így bele az emberek a betegek, a szülők, a testvérek és az egyház(ak) arcába. Ami a csövön kifér a vegytiszta nemzeti szocializmusból a Tízparancsolatba csomagolva. Csatakos, zsíros haj, szürke bőr, zavaros tekintet, szétdohányzott, plakkos, sárga fogak.
Láthatóan nem csak elmeroggyant, hanem testére (pardon: porhüvelyére) sem vigyáz. Ez akar mások egészségére vigyázni, gyógyítani, a mások egészségéért tenni. A végén valami zsinórmértékről dumált a nyomorult. Na ebből csak a zsinór igaz. Zsinór abból is selyem járna neked, nem pedig orvosi diploma, professzori cím és miniszterség! Te aljadék, retkes szennyláda, te ország és orvostársadalom szégyene.
Tőled druszád egy bizonyos nyiszli nevű patológus csak annyiban különb (már ha, hogy ő legalább a családját próbálta menteni azzal amit tett.Viszont végignézte ahogy embertársai kínhalált haltak...nem, számára sincs mentség, számodra sem lesz!
bencemacska
Már régen leszoktam arról, hogy ennél rosszabb nem jöhet!
OV állandóan meglep!
De legalább nem gyógyít a kétezer éves protokoll alapján!
DE: Mi lesz az oktatással???
csipetke
Anyám! És ebből lett miniszter.Orvosnak is ilyen volt?Érdemes elolvasni az idézet gyűjteményt,ennyi ostobaságot ritkán látni egykupacban.
Ez tetszett a legjobban.-"A tízparancsolat a legtökéletesebb népegészségügyi gyűjtemény,tudniillik a halálos betegségekjó 70-80 százalékát a tízparancsolat megtartásával el lehet kerülni"
Commenter
@bencemacska: á, helló bencemacska, welcome back! Épp hiányoltalak a Timi, nem ócska topic-ból...@csipetke: orvosnak is igen sőt r. a. nevű alárendeltje is.
Commenter
@bencemacska: ovt csak a hatalmon maradás érdekli. Oktatás? Max. kioktatás lesz és lebutítás, még előkerülhet hoffmann rőzse néne is!
bencemacska
@Commenter: ma, 2139
Nem voltam egy hétig, és most is csak azt nézegetem, miből maradtam ki.
De ez a minisztercsere egy kissé kiborított. Az ember ilyenkor mindig jobbat vár, és rosszabbat kap.
Egyébként is még a fehér köpenyt is utálom, hát még az injekciós tűt!
Commenter
@bencemacska: kedves bence, jobbulást kívánok, nem tudok olyanról aki szeretne kórházban lenni, pláne a siralmas állapotú magyar kórházakban és egészségügyben. A vérnyomásmérőt nálam már a választás kimaxolta, hát még ez az irányítmány (ugye ov közölte hogy ő eddig sem kormányzott, mert nem az a dolga! (sic) hanem irányítani fog. Talán Surján L volt az az eü miniszter aki ennyire kiborított mint kás(a) ler. Mind megyünk a tepsibe, ha ezen múlik az egészségpolitika és az egészségünk. A Párbeszéd hallgatása és az eddigi csend is aggaszt körülöttük, te ezt mire véled? Neked + cicádnak is jobbulást!
Commenter
@nyanya001: ez üt, mint a sodrófád! :D
csipetke
@wagabund: 22:17 Mé' lenne rosszabb nélküle?Az ilyen idióták nélkül egész jól elvagyunk,orbánnal az élen.Ő se hiányozna a kutyának se...
wagabund
@csipetke: ez csak egy vicces szólás, ne vedd komolyan..

amúgy nemsokára kiderül...bááár amilyen balfasz az ellenzék, ez is jó lesz a népnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.