Arról is beszélt, milyen közegészségügyi kockázatot jelent a bevándorlás. Amióta kiderült, hogy Kásler Miklós lehet/lesz az Emberi Erőforrások minisztériumának vezetője, sorra jelennek meg furcsábbnál furcsább korábbi nyilatkozatai. Ő volt az, aki például azt mondta, az ősrobbanás pusztán spekuláció, a halálos betegségek 70-80 százaléka pedig a Tízparancsolat megtartásával elkerülhető. Kásler volt az is, aki az Árpád-házi DNS azonosítása után megállapította, hogy a magyarok nem finnugor eredetűek. ifj. Lomnici Zoltán CÖF-szóvivő pedig neki tulajdonította azokat az „adatokat”, melyek szerint „Nigéria lakosságának több mint 80 százaléka, legalább 100 millió ember AIDS-es, vagyis a megerőszakolt svéd lányok közül 5-ből 4 elkapta a HIV-fertőzést, illetve az AIDS-et.”

(Forrás: 24.hu, Commenter által)

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Na ezt a tízparancsolatot ne nagyon emlegesse a feslett erkölcsű kenyéradó gazdája előtt, mert nem biztos, hogy pávatáncként értékeli.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@png: Europe+ the final countdown= Joey Tempest. Tényleg jön a végső visszaszámlálás,és a vihar ami az énekes nevében van. Csak az a kérdés, milyen vihar? Tisztító vihar vagy olyan ami kiűz minket az EU-ból?
Peller Anikó
@bakcsubakka: Nem így látom. A (tömeges, iszlám, arab, néger) bevándorlás ugyanis nagyon nagy probléma. Erőszakkal megakadályozandó.

Erre gerjeszti rá a geci a választási kampányát, a többi stimmel.

Az órbánnal nem is lenne semmi probléma ha nem minden a harácsolás és a hatalom megtartása körül forogna az ő erőszakos módszereivel, minden ennek van alárendelve.

Mondjuk még a hazudozást is ki illene iktatni. Mega bánt.
png
@Commenter: Gondolom, ennyi idő után már megismertél.
Tudod, hogy szenvedek - jóként a rosszak között.
De ez nem lesz mindig így.
Commenter
@png: detto.és ez nem lesz mindig így...így legyen.
Commenter
@advocat: na igen sírva "vigad" mind aki nincs kormányon ill. nem szimpatizál velük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.