Arról is beszélt, milyen közegészségügyi kockázatot jelent a bevándorlás. Amióta kiderült, hogy Kásler Miklós lehet/lesz az Emberi Erőforrások minisztériumának vezetője, sorra jelennek meg furcsábbnál furcsább korábbi nyilatkozatai. Ő volt az, aki például azt mondta, az ősrobbanás pusztán spekuláció, a halálos betegségek 70-80 százaléka pedig a Tízparancsolat megtartásával elkerülhető. Kásler volt az is, aki az Árpád-házi DNS azonosítása után megállapította, hogy a magyarok nem finnugor eredetűek. ifj. Lomnici Zoltán CÖF-szóvivő pedig neki tulajdonította azokat az „adatokat”, melyek szerint „Nigéria lakosságának több mint 80 százaléka, legalább 100 millió ember AIDS-es, vagyis a megerőszakolt svéd lányok közül 5-ből 4 elkapta a HIV-fertőzést, illetve az AIDS-et.”

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Na ezt a tízparancsolatot ne nagyon emlegesse a feslett erkölcsű kenyéradó gazdája előtt, mert nem biztos, hogy pávatáncként értékeli.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mackoka46
Na ezt a tízparancsolatot ne nagyon emlegesse a feslett erkölcsű kenyéradó gazdája előtt, mert nem biztos, hogy pávatáncként értékeli.
simmering73
Még a végén visszasírjuk a pléhbánost. Annak csak látomásai voltak de ez alapjáraton elmebeteg.
Peller Anikó
@bakcsubakka: Láttál már a fidiben divergenst?

Egyébként az édc az jogos, nem ő találta ki, Afrika nagyon fertőzött. És az immunhiány miatt erősen terjed a TBC is. Teljesen mindegy hogy mennyire túloz vagy se nem.
Commenter
@simmering73: méghozzá életveszélyesen elmebeteg, mi lesz itt, mit fog ez művelni a hatalmával?!
Pálinkafőző Rézüst
@Commenter: és a kollégái szerint már demens is...
CsipkeRózsa
Majd csak rászól Orbán Káslerre, hogy sokat beszél.
papa.49
Az ,,ember minisztérium,, most lesz méltó a nevére ha ez a vadbarom beül oda !!!
Commenter
@Pálinkafőző Rézüst: demens? hát akkor nehogy kikapcsolják benne a demenciát visszafordító gént amit vele egy levegővételben nem említhető kutató-orvosok csapata talált meg. Hagyják ezt a szennyagyút elrohadni...csak sajnos az a baj, hogy nem csak beugat orbitális baromságokat, hanem cselekedni is fog. A demens beteg ön és közveszélyes nem lehet szabadlábon. Mit fog csinálni lángba borítja a parlamentet miközben a parlamenti büfében német szilárd receptje alapján csirkeszárnylevest főz a frakciónak?
Commenter
@papa.49: elmeroggyant, demens kislétszámú minusz iq-s elszabadult szófoschó vadbarom
papa.49
@Commenter: El kell gondolkozni egy ,,pontozó,, beszerzésén !!!
Hogy kipontozhassuk ezt a barmot !!!
Commenter
@CsipkeRózsa: nem, mert egyezik a véleményük! Orbán: a "kormány és az állam ÉN vagyok". Ennyi.
papa.49
Egyébként igaza van ELKÉPESZTŐ A VISSZAFEJLŐDÉS AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN, de végül is minden egyében is ami odatartozik !!!
Commenter
@papa.49: zigóta állapotba fejlődött vissza az eü...
Clavigo
Kegyes Urunk ennyi erővel akár a Zsírtáltosból is csinálhatott volna ember-minisztert...
Desischado
@Commenter: XIV Lajosnak jól állt ez a mondat, volt hozzá tekintélye és aurája. De a csuti elmeroggyantnak?! És én is kérdezem, mi lesz itt, ha ez az elmebeteg a hatalomba kerül?! De jó is lene, ha a Tízparancsolat alkalmazásával meggyógyulnék! Amúgy meg csak csendben érdeklődök, hogy mi van a "Ne lop!" és a "Ne hazudj!" tételekkel?
És ha minden rendben van az egészségüggyel, miért kel HÓNAPOKAT VÁRNI EGY EGYSZERŰ VIZSGÁLATRA IS???, hogy a többiről már ne is szóljak!
Peller Anikó
@bakcsubakka: Nigériában 4 év alatt 30 millió gyerek született. Döbbenetes ami ott folyik.

nepesseg.population.city/nigeria/
JAJMÁR
Hàt, ez beteg. Gratz is kevės hozzà.

De "hogy kerūl a csizma az asztalra" màr megint?
csak úgy....
@Peller Anikó: és ki a pétscha számolta le neked azt a 30 millió gyereket a 4 év alatt ? Picit ha gondolkozál azokon a "döbbenetes számokon" ! ? 4 év alatt 30millió gyerek nigériában ? Csak nem építtetett a magyar kurmány valami mesterséges megtermékenyítö állomást és most mindenki azon élvezkedik!?;)
karma1
Most kene beleverni kasler orrat a Janos korhaz hullahazanak olvado hutoinek a leve'be,... Mint a kiskutyanak az orrat a pisibe, hogy tudja, mi is a valosag, es hogy mibe lepunk bele,...
karma1
@Peller Anikó: Lehet szamolgatni a magyarorszagi TBC-sek emelkedo szamat is, nem akarunk mi lemaradni Afrikatol (ebben sem)
lampa laz
@Commenter: (20:10) " Mit fog csinálni lángba borítja a parlamentet miközben a parlamenti büfében német szilárd receptje alapján csirkeszárnylevest főz a frakciónak?"

Ezt a két dolgot én rábíznám erre a misimókusra hadd élvezkedjen, meg mi is, mert így legalább megszabadulnánk a fidesztől is meg a balfék ellenzéktől is.
karma1
@csak úgy...: Hat ott meg a 80 evesek is minden evben szulnek egy harmasikret, ki fog jonni az a 30 millio...:o)))))

Wikipedia, Nigeria lakossaganak megoszlasa:
Nok: 69 086 302
Ferfiak: 71 345 488
Gyermekek 0-14 eves korig (vegyes) 58 736 297 , vagyis ha ebbol minden evben 30 millio kihal, akkor a 3. evre mar nem marad elo gyermek.
Na, csak elore a lenini uton...
Hulyek,...
csak úgy....
@karma1: Lehet,hogy a Peller Anikó elszámolta magát ? ;) Szinte hihetetlen,... nekem korábban megbízhatónak tünt! :) Biztos a Soros befolyás...;)
csak úgy....
@durbincs: dúdoljak valami altatót kendnek ? csak úgy ? a lelki ösmeret nem gyötörheti ? Nincs?
lampa laz
Asszem itt az ideje, h lemondjon ez az őskövület. 1 japán robotot kérünk a helyére...
Commenter
@lampa laz: azt robotot. meg visszasírunk néhány régi eü minisztert Surján és Ratkó kivételével...
JAJMÁR
@csak úgy...: erősen fölfelė kerekìtett a pellerke, ės nem szàmolt az elhalàlozàssal. De tėny, hogy ott nėpessėgnövekedės van, míg itt, -eu- fogyàs!
Ettől meg pàni fėlęlem tör ki pellerkėn, ahogy az sikeresen kódolva van belė!
glorianna
Bizony, elképesztő, hiszen Kásler doktorból miniszter lehetett, és ettől sokan elképedtünk.
csipetke
Ez az ürge valami más filmet néz,mint mi.Vagy csak csontig nyalt a gazdájának,amikor azt bírta mondani,hogy az elmúlt években olyan fejlesztést kapott a magyar egészségügy,ameddig az emlékezet terjed,amit soha nem kapott meg.Azt mondja,be kell menni egy megyei kórházba,és látható a fejlődés.A mi megyei kórházunkban omlik a vakolat,szétesve a wc-k,és egyáltalán,le van pukkanva az egész.Baloghoz képest nem volt egy minőségi csere ez az ember...(pedig az se volt semmi)
glorianna
@Peller Anikó: Mo-n van kb. 9,5 millió lakos, és évente születik kb. 95000 gyerek, azaz 4 év alatt kb. 380 ezer - és borzasztóan kevesli minden hivatalosság. Nigériában van kb. 180 millió lakos, a születési ráta magasabb, mint Mo-n, az általad írt évi átlagos 7,5 millió újszülött arányaiban alig négyszerese a magyarországinak.
No és az AIDS-vírussal fertőzöttek aránya "mindössze" 1,7% (ami borzasztóan sok ugyan, de messze nem 80%)
Commenter
@csipetke: elég gyakran van filmszakadása is. Valahol mégis az a meggyőződésem, hogy nem az aminek látszik, de lehet, hogy hatalmasat tévedek. Fentebb ugyanis lebirkázott ,leromázott, leidegenezett bennünket,azaz "sorosbérencezett" egyet, ti. hogy én idegen nyelven románul picsogok a tökmagnyi agyammal, jó messsziről és mindhármunktól kb. csak ez telik.Engem az egész stílusa arra emlékezetet, mint amikor valaki primitív (zsaroló) levelet ír szavakban össze.-vissza majdnem full random, központosítás, alig kis és nagybetűk keverve, többnyire újságokból kivágva.Engem sértegethet, hisz pénzt kap érte, szerinte mi Euróban kapjuk a fizetésünket az itteni kommentjeinkért. Hatalmasat téved-mert vele ellentétben még Ft-ban se kapunk semmit!
Commenter
@karma1: Humánus vagy. Élve boncolás?
Peller Anikó
@karma1: 22:43, ezt hogy sikerült így összezagyválni? Ki mondta, hogy évente kihal 30 millió niger?

4 évente születik, mondom születik 30 millió niger, nem pedig kihal

@csak úgy...: 22:16, kedveském, azért tettem linket a há eszem után, hogy a magadfajta csekélyebb képességűek is utána tudjanak nézni az adatoknak.

Csak neked így: Nigéria jelenlegi népessége 0-4 éves korig 2018 május 01 -én = 33 007 920 nigger. És akkor még 3 milliót le is kerekítettem.

Viszont pont ezért tettem be, hogy meghökkenj. Mert ez valóban döbbenetes.
eszegfu
Persze lehet "számháboruzni" Nigéria lakosságáról, a népesedésről, a fertőzésekről... csakhogy itt igazából az a baj, hogy egy eszement lesz M.o. uj minisztere, aki "felel" sok mindenért. Tehát engem jobban irritál pl. "a magyar egészségügy olyan fejlesztést kapott az elmúlt néhány évben, ameddig az emlékezett terjed soha nem kapott meg." kijelentése! Meghogy "van pénz, paripa"...Nekem ne dumáljon ilyen baromságokat! Hol van az a fejlesztés?! Mert hogy összevonják pl. az István és a László kórházat és Dél-pesti Centrum Kórház lett, attól még, hogy a nevében benne van a "centrum" még nem lett jobb az ellátás! De ha volt is fejlesztés, azokat az épületeket, gépeket, stb. fent kell tartani. Meg hol van az a pénz?! 1 hete mütötték a rokonomat és megkérdezték:"gumikesztyüt hozott?" Akkor is azt kérdezem: hol a pénz, amikor az egészségügyi intézmények minimum FÉL ÉVES fizetési csuszásban vannak a gyógyszerek, segédeszközök, stb. miatt!!
Commenter
@eszegfu: itt nem lesz szükség már kórházra sem ha ez elszabadul...sátrakban, tábori körülmények között fognak Tízparancsolat ráolvasással "gyógyítani..."
Commenter
@lampa laz: De ott a világhírű épület! Azért kár lenne!
magyarbakancs
Kásler Miklós Úr egy világhírű intézetet ,hozott létre.
Már önmagában ez tiszteletet vív ki .
Az ,hogy vallásos és valamiben hísz csak az ö dolga.
Meg ítélni hitéért nem illik.
Abban az intézetben megteremtetek egy beteg centrikus légkört.
És olyan emberi és műszeri technika van ami minden kórházban kellene.
lampa laz
Egész iparág fog kifejlődni majd ebből a 10 parancsolatból, ha az egyház nem védeti le magának. A javasasszonyok már mentik a varázsgömbökbe.
lampa laz
@Commenter: (9:20) Steindl Imre építész sem lenne büszke rá, h ma kik népesítik be ezt a gyönyörű épületet.
Peller Anikó
@Horizont: bocsi de visszaolvastam amit írtam és ezt sehogy nem találom. Korrekt számokat írtam a korrekt tájékoztatás céljából. Betettem Nigéria lakosságnövekedésének előrejelzését, ami az égbe emelkedik és semmi jele (eddig) a megállapodásnak vagy sőtnem a csökkenésnek.

Nigériában nigerek laknak. Nigerben is nigerek laknak, mint ahogy Magyarországon magyarok vagy arábiában arabok.

Semmi bajom velük ameddig nem a nyakunkra jönnek tömegesen és csak egymást irtják.

Azzal viszont jó lenne begyorsítani mert az emberiség (a túlszaporodás miatt) a végét járja. Az, hogy ezt nem érted nem az én hibám.
glorianna
@magyarbakancs: Senki nem az orvosi munkáját kritizálta - de lássuk be, egyéb témákban ő ugyanolyan laikus, mint te vagy én. Úgyhogy a szakmáján kívüli orbitális hülyeségeit tartsa meg magának. A gond vele az, hogy orvosi kvalitásai miatt teret kap egyéb témákban is, és nem csak a barátait és a családját hülyíti, hanem a köztévében és egyéb helyeken kap megszólalási lehetőséget olyan témákban, amikhez szemmel láthatóan lövése sincs, de amikről igen sarkos, és a vonatkozó szaktudományoktól nagyon eltérő véleménye van.
kereső
Őszintén! Nem értem a hozzászólások többségét. Nem ez volt a kivánság választások előtt?Szakértői kormányzás!Egészségügy-és oktatás. Orbán Viktor meghallotta az ő népének kivánságát és legott cselekedett. Dr Kásler és Palkovics.Két nagytekintélyű szakember a gigaminisztériumban-mindkettő szakértő a maga szakterületén.
Azt irja az ujság:,hogy saját pártcsaládja állitja szőnyeg szélére orbánt. Igen.A fő kérdés ,hogy miért is vétózta meg az Európa-Afrika megállapodást?Ha ebben visszakozik ,akkor a többi már nem is lényeges,-illetve,meg fogja igérni,hogy nem lesznek bedarálva a biróságok, aztán hazajön és meghosszabitja Bicskéig.
Magyarország hivatalos ellenzéke nagyon előnyös megállapodásokat kötött a fidesszel, ami a parlamenti bizottsági helyek elosztását illeti.Igaz,lehet,hogy elsőre nem volt annyira előnyös a javaslat a fidesz részéről,ezért aztán elvonultak egy órácskára,hogy egységes álláspontot tudjanak képviselni.Gulyás Gergely,amikor bejelentette a létrejött egyezséget úgy nézett ki,mint a jól lakott macska a tejfölös bödön kinyalása után.
Hát igen, feletébb irritáló lett volna,ha az ellenzék nem kap "méltányos" ajánlatot-és nem ül be a parlamentbe.Nem azért ,mert az anélkül nem működne,de akkor szerdán egyéb ügyben is magyarázkodnia kellett volna orbánnak- ,hogy talán mégsincs demokrácia Magyarországon?-és elcsalt vválasztással nyert a fidesz.
Nem igy történt.Éljen május elseje!
És csak nekem lóg bilibe a kezem.Mindenki menjen a "kedvenc"pártjához majálisozni.
lampa laz
@kereső: Igazad van, és most én is megyek, felvonulok a konyhámba a piros lábasaim közé, fakanálra kötött konyharuhával, főzni.
magyarbakancs
@glorianna: Ebben az országban elég nagy orbitális barom,hülye van ki szakmáját gyakorolja.
Lehet ,hogy én is közéjük tartozom.
Én Kásler urat ismerem.És mindenki annyira legyen hülye , és beszéljen orbitális baromságot mint ő.
Ez az ember letett a társadalom asztalára valamit.Mint a kínévezője csak hereként basáskodik az országon.Én az EÜ-ben dolgozom 37 éve ,és láttam egy két orbitális marhát ki szakmailag szart sem ér.
szettevette
Vannak emberek, akik mások bizalmával visszélnek!
glorianna
@magyarbakancs: Az, hogy mások még nagyobb marhaságokat beszélnek, nem kisebbíti Kásler szamárságait. Maradjunk annyiban, hogy miközben kiváló onkológus és kórházszervező, egyéb területeken tud akkora butaságokat mondani, mint a Himalája. A kinevezője semmilyen területen nem tud semmit felmutatni, hacsak a megosztó, kamarillapolitikával és zsarolással kialakított "egységes jobboldal"-t nem tekintjük eredménynek (a magam részéről inkább tartom a felelőtlen hataloméhség kiélésének)
magyarbakancs
@glorianna: Némely dologban igazad van, de én elfogult vagyok, mivel szakmai tevékenységét ismerem
Köszönöm tisztességes leveled és baráti soraidat.
glorianna
@magyarbakancs: Nincs mit köszönnöd, ez a normális - legalábbis nálam :)
magyarbakancs
@Horizont: Meg kérdezném tőled találkoztál már tökéletes emberel?
Nincs, mindenkinek van kilengései, de hát ez az élet velejárója.
magyarbakancs
@Horizont: a szakmámban megtanultam 10 orvosból 9 kókler.
Emberileg,szakmailag.
Politika meg olyan amilyet mi alakítjuk.
Megszavazták az emberek a tolvajokat a nyakunkra.
Eriksson
Ebben a bevándorlókkal kapcsolatos AIDS-es ügyben tényleg lehet valami. Az Európa Uniónak jobban oda kellene figyelnie az ilyen 'apróságokra', amikor a lehetséges betegséghordozókat szét akarja osztani a tagállamok között.
keptarhely.eu/images/2018/05/01/v00/20180501v00nly898.jpeg
csipetke
@Commenter: 7:52 Néha belefutok,és visszaírok ezt-azt,de általában meg tudom állni,hogy ne reagáljak rá.Szerintem egy szimpla elmeroggyant.
Commenter
@csipetke: lehet igaz, de lehet hogy nem pont ezért gyanús a látszólagosan atomjaira lebutított szöveg...asszem 500 Ft-ot kapnak a bért(r)ollnokok óránkánt vagy hogy...ezt olvastam valahol...
Peller Anikó
@magyarbakancs: 9:24, Nem úgy vana. Nincs gond azzal ha valaki hülyeségekben hisz egészen addig a pontig amikor a miniszteri kinevezése kapujában a média teljes támogatásával, szándékosan, aljas indokból elkövetve (a kdszcsp szekerét tolva) el nem kezdi a marhaságait hirdetni, gondolok itt a tízparancsolatra ami ugye arról szól, hogy imádd az istened aki én vagyok és ne imádd a másfajta isteneket ami nem én vagyok, valamint ne faragjál szobrokat ha az nem én vagyok.

Ezenkívül ne lopd el felebarátaid pénzét, feleségét hanem csak a barátaidét és ne dugj a többiekkel. Kifelejtettem valamit? És ha így teszel nem kapod el a rákot. Vagy a homárt.
tudode
Még nincs tudatában a prof. "úr", hogy létezik ÚJKORI .. k o n k u r r e n c i á j a .. is, lepipálva az orvostudományt, már ami a TÍZPARANCSOLAT hasonlatát illeti:
.
----- Orbán Gáspár színpadról gyógyít, térít és nyelveken szól
index.hu/belfold/2017/11/06/orban_gaspar_felhaz_egyhaz_kereszteny/
Eladott Ország
Attól tartok, itt sajnos nincsenek kérdések, itt kőkemény bizonyosságok vannak. Az én fogalmaim szerint Kásler akkor sem szakember a miniszteri székkel összefüggésben, ha Gulyás, Palkovics és Varga Mihály legalább együttes erővel sem beszélnek olyan súlyos hülyeségeket, mint ő. Az állítólagos innovációs és technológiai erőfeszítéseknek semmilyen értékelhető együtt munkálkodása nem képzelhető el egy olyan szemlélettel, amely tagadja a modernitást és olyan súlyos összeesküvés-elméleti keretekben értelmezi a világot, amelyek az elmúlt években már így is brutálisan átvették a szakértői kormányzás helyét.
Eriksson
@Peller Anikó: 11:13 ...és különösen kerüld a modernkori népvándorlás potenciálisan betegséghordozó tömegeit, mert sosem lehet tudni, hogy kiben mi lakozik.
csipetke
@Commenter: 11:09 Ha valaki 500 ft/óra alamizsnáért képes trollkodni,az anyagilag nagy sz@rban lehet,Nekem nem tudának annyit fizetni,hogy ilyesmit bevállaljak.
Commenter
@csipetke: hát inkább ide írogat szerintem minthogy 700 Ft/óra kézi mosogasson, gondolom mert a kézi mosogatóknak ennyi az órabérük, és az azért nehezebb fizikai munka, attól függően hogy napi X órában fehér vagy fehér/fekete mosogatást végez-e.
Az ételben/italban osztott alamizsna köszönetképpen a szavazatokért az az ingyen virsli (tonnára megvett legolcsóbb) meg sör (felvizezett) amit a Párbeszéd osztogat úgy jó kommunista mintára a Ligetben. Nem gondoltam volna, hogy ezt így valaha le kell írnom! Nem ezt vártam. :(
Peller Anikó
@bakcsubakka: Igen, hát ezek lovagolják ezt a szerencsétlen dolgot, ezzel választást lehet nyerni. Ez a része gazemberség. De ettől függetlenül a bevándorló tömegek, ha úgy tetszik milliók nagyonis komoly probléma amit meg kell akadályozni. Tűzzel vassal.
Commenter
@png: Europe+ the final countdown= Joey Tempest. Tényleg jön a végső visszaszámlálás,és a vihar ami az énekes nevében van. Csak az a kérdés, milyen vihar? Tisztító vihar vagy olyan ami kiűz minket az EU-ból?
Peller Anikó
@bakcsubakka: Nem így látom. A (tömeges, iszlám, arab, néger) bevándorlás ugyanis nagyon nagy probléma. Erőszakkal megakadályozandó.

Erre gerjeszti rá a geci a választási kampányát, a többi stimmel.

Az órbánnal nem is lenne semmi probléma ha nem minden a harácsolás és a hatalom megtartása körül forogna az ő erőszakos módszereivel, minden ennek van alárendelve.

Mondjuk még a hazudozást is ki illene iktatni. Mega bánt.
png
@Commenter: Gondolom, ennyi idő után már megismertél.
Tudod, hogy szenvedek - jóként a rosszak között.
De ez nem lesz mindig így.
Commenter
@png: detto.és ez nem lesz mindig így...így legyen.
Commenter
@advocat: na igen sírva "vigad" mind aki nincs kormányon ill. nem szimpatizál velük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.