A Jász-Nagykun-Szolnok megyei faluból származik Farkas Flórián, a miniszterelnök romaügyi biztosa. A környék az ország egyik legszegényebb térsége. Tiszaroff, Tiszabura, Tiszagyenda, Kőtelek, Tiszasüly és Tiszabő felzárkóztatását a nemzeti bank egyik alapítványa tízmilliókkal támogatja, a pénzből egyetemi ösztöndíjakra is jut, bár erről a tiszaroffiak nemigen értesültek. Szűcs Petra első éves a nagykőrösi Református Tanítóképző Főiskolán, ahol hitoktatónak tanul. A kétszázezer forint fél évre jár. Noha a jegybank ösztöndíjprogramja több, mint két éve indult, Petra is azt mondja, hogy a környéken élők nem tudnak róla.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"A nemzeti bank alapítványának weboldala szerint 2016 óta 122 millió forinttal segítették a térség felzárkóztatását és a fiatalok továbbtanulását."

És akkor felmerül a kérdés, hogy mire ment el az 122 millió, ha a diákok is csak hallomásból tudnak a támogatásról?
RonaGyuri
@human: ott a kulcs-szó: Farkas Flórián! =))
human
@RonaGyuri: Bizony érdemel lenne megnézni kik és mire kapták meg ezt a 122 milliót.
Eladott Ország
Matolcsy György csak a közpénz bódító illatát bírja elviselni. A nagy mennyiségű, szabadon, felelőtlenül, – szerinte az idők végezetéig eltitkolható mennyiségben – szórható közpénzét.
Minden rendben, a bűnös elnyerte méltó jutalmát, Matolcsy György ártatlan, mint egy ma született bárány, lehet oszlásnak indulni, nincs itt semmi látnivaló. Hogy közben ettől teljesen függetlenül a jegybankelnök vígan vásárolgat, a szabadidejében pedig kistafírozza vélt vagy valós unokatestvéreit, egyéb rokonságát és meghitten csacsog az ellene indított vizsgálatokról az egyik vezető beosztottja férjével, akit történetesen Polt Péternek hívnak és véletlenül ő a legfőbb ügyész, az kit érdekel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.