"A narancsos médiagépezet napok óta azt sulykolja a kormánypárt támogatóinak körében, hogy a LIBE-bizottság ülésén arról beszéltem: “szégyellem, hogy magyar vagyok”. Jönnek is ezrével a hazaárulózó, nemzetárulózó kommentárok, személyes támadások az utcán, vagy itt a virtuális térben. Sok alaptalan hazugságot és arra épített agressziót megéltem már, bírom is, de ez tényleg túlmegy minden határon. Erdélyi felmenőkkel rendelkező, büszke magyar családapa vagyok, egy európai hazafi... "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: a zsóti sem magyar! papa német, mama tót! Ű meg mélymagyar... :)))))))))) hheheheheee... :)))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: ezek szerint nem vagy sem nem magyar, sem nem hívő, bármilyen Gondoltam. ...Illetve fideszkomcsihívő...a legrosszabb fajta... :)))
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: "
releváns

"A tárgyhoz tartozó, idevágó; fontos, lényeges, meghatározó."
De bizony az!
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: már nem...:) A tény az valóság... :)
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: érted gyújtanék gyertyát...De nem örömködnék...
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: ilyesmiről szól(na), ha a szavazási törvény(ek) nem lennének olyanok,amelyek borítékolják egy párt győzelmét! Annak idején az NDK-ban,Lengyelországban is volt többpártrendszer. Hányszor is nyertek a nem Su seggét nyalók?? :)))) No ugye,lehet ezt alakítani, megtörtént! Ja, és ez NEM demokrácia... Amúgy gratulálok a további hazugságokhoz, rablásokhoz ,lenyúlásokhoz, gyilkosságokhoz...Ez élteti a fideszt. Oszt jónapot.
Pálinkafőző Rézüst
@Shikari: az EU nem szólhat bele belügyeinkbe, így a választási izébe sem! Olvastad föntebb mit írtam? Mintha nem értenéd...Vagy nem akarod érteni... A menekültek meg csak továbbmenekülni jöttek erre...Meglátták orrbánbasi képét, megijedtek, szonták, hogy otthon is ezt láttuk, és meneteltek tova izibe... A betelepítési kvótát meg már túl is teljesítette a kis vajdus, tehát a gazdinál reklamálj...:)))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.