Félholtra vert egy fiatal férfit négy ember Putnokon még 2017-ben, az elkövetők ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel csütörtökön.

Úgy összeverték a borsodi férfit, hogy többé nem fog tudni beszélni – bíróság előtt az ügy
Fotó: Pixabay

A tájékoztatás szerint a fiatal férfi egy üres telken barátaival kábítószerezett. Erre haladt egy negyvenéves férfi, két huszonéves fia és a fiúk alig húszéves barátja baseballütővel és karóval.

Egy korábbi vitájuk kapcsán a vádlottak szóváltásba keveredtek az egyébként a kábító hatású anyagtól a lábán alig álló sértettel. Ezután a négy ember a náluk lévő eszközökkel és puszta kézzel ütlegelni kezdték a férfit, majd rugdosták is. A bántalmazást csak akkor hagyták abba, amikor a sértett már nem tanúsított ellenállást, majd távoztak. A bántalmazott férfi elvánszorgott egy közeli házhoz, onnan értesítették a mentőket és a rendőrséget.

A vádlottakat pár nap múlva elfogták. A bántalmazás következtében a sértett arcsérülést, orrcsonttörést, koponyatörést, koponya alatti bevérzést szenvedett. A fejsérülések életveszélyesek voltak, miattuk végleges beszédképtelenség és epilepszia alakult ki, amelyek maradandó fogyatékosságnak, illetve súlyos egészségromlásnak felelnek meg – ismertette a főügyészség.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Nemzethy matyar ember illllesmit biztos nem csinál. Csakis afrikai, arab, meg ki tudja milyen migráncsok lehettek.
papa.49
@Eladott Ország: Azt nem mondta mikor kezdődik a 2 hét !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.