Legyünk elnézőek, és tekintsünk el attól, hogy az EP liberális frakciójának, az ALDE-nak a vezetője Guy Verhofstadt tévedett, azaz nem tudta, Orbán Viktor nem indult egyéniben a parlamenti választáson. (A miniszterelnök utoljára 1994 óta nem próbálkozott ilyennel, akkor is kikapott – a szerk.). A belga politikus, volt kormányfő az Európai Parlament plenáris ülésén egyetlen mondatban, tömören és …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@csipetke: megnézheted a hvg-n ott a videó és a kicsit sem barátságos Verhofstadt. Ez az elmeroggyant meg csak mered a semmibe, de belülről tuti őrjöng. Hogy nem ütötte még meg a nyavalya...
csipetke
@Commenter: 21:26 Ami késik,nem múlik...:)
Rockxy
Európai érték?
Az melyik?
A buziság, vagy gyarmattartás?
Esetleg a multikulti?
namihami
"" Óvónéni, óvónéni:: Már megint báncsák a kicsit?"" Tényleg csúnya dolog egy szegény grazi ápoltat bántani. A szellemi fogyatékosokkal szemben terrorizálókkal a törvény is szigorúbban bánik.
Majd a Verhofstadt is megkapja a magáét.
tudode
Azé' van, v nincs .. t a r t á s a .. ennek a POLITIKAI KALANDORNAK, hogy nem süllyedt el szégyenében amiatt, amin az egész világ ámul, bámul, és van aki .. K I ... I S .. M O N D J A!
advocat
Az a nagy dolog, hogy a majd 10 millió magyar tudja a frankót, a hülye nyugat (500 millió?) meg hallgat. Nekünk van igazunk. Lépjünk ki ebből a balfácán társaságból. Jobb lesz. Nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.