A korábbi években elképesztően aktív és sajnos a közpénzekre nézve károsnak tűnő cégháló működött Bártfai-Mager Andrea 165 négyzetméteres rózsadombi lakásán, írja a G7. Az új női miniszter lakását a híres Balogh Sándor, a legalábbis kétes hírű „Balogh Family” feje használta központnak.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@Mirabilis: Nomen est omen. Tisztában van vele ez a narancsnyik nő, hogy a neve számos európai nyelven "soványt" jelent (mager)? Hát az ő vagyona már nem sovány(ka) az biztos, sőt miniszterként még tovább fog a vagyona gyarapodni!
bakegya
Gumi nő helyett egy igazi CÉGTEMETŐS NŐ LESZ ORBÁN NŐJE A KURMÁNYZÁSHOZ-ez kelleti magát a magyaroknak-hát biztos beválik,mert elég spórölós a szentem.
moareka
Na kérem, itt a cikk szerint Szerbin és Ringer nevű családtagok szerepelnek, testvérek, sógorok, komák. Jelentem van két nővérem, sógorom, unokahugaim, azok férjei, s már felnőtt gyerekeik úgy hatan. Hova lehet jelentkezni, mind kitűnő vállalkozó...:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.