A pszichológus ötven éve foglalkozik pszichoterápiával, valamint a versenyszférában dolgozó felsővezetőknek ad tanácsokat. Írásaiban gyakran foglalkozott a hatalom személyiségre, illetve közösségekre gyakorolt hatásaival. Politikai vezetők, köztük Orbán Viktor miniszterelnök pszichológiai karakterét is elemezte már. A terapeuta arról is beszélt, hogy a miniszterelnök fél, mint minden diktátor, mert érzi, hogy túlméretezett hatalma előbb-utóbb rá fog omlani. …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Rettegjen is.Lehetne sorolni,hogy a diktátorok milyen véget értek előbb-utóbb.Ha csak ezt az egyet nézem,ami itt történt a szomszédban '89-ben...elég ronda véget ért..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Rettegjen is.Lehetne sorolni,hogy a diktátorok milyen véget értek előbb-utóbb.Ha csak ezt az egyet nézem,ami itt történt a szomszédban '89-ben...elég ronda véget ért..
JAJMÁR
Szerintem tėved!
Sok fidesznhik retteg az biztos. Meg a lrincek ės tiborcok...de azorbàn nem hinnėm.
A rettegės ėrzelem...
csipetke
@JAJMÁR: 21:47 Biztos lehetsz benne,hogy szedi a leszarom-tablettát (lánykori neve:-xanax).
Ezt a töméntelen hazugságot-csalást-lopást,miegyebet szerintem csak ezzel tudja tompítani.
karma1
@JAJMÁR: Azt hiszem, most meg kell, hogy cafoljalak: bar a felelem valoban egy erzes - elegge negativ ugyan - de erre az egyre meg kepes , mert a negativitas a leteleme - semmit nem kepes teremteni, csak ahogy Varga doktor irja, minden, amihez hozzanyult, lerombolt.

Vannak ilyen tipusu emberek, akiket a rombolas tart eletben, de mint minden negativ dolog, elobb-utobb megbosszulja magat.
Lehet, hogy a hitler-goebbels paros kepes volt arra, hogy 5 ev alatt teljesen atformaljon egy egesz tarsadalmat, de mint latjuk, hitlerben is boven megvoltak az elmebaj isme'rvei, o sem volt normalis, csak ezt senki nem merte neki megmondani.
Igenis, orban rettenetesen fel, nem is magatol a bukastol, hanem meg inkabb a bortontol, a BUNTETESTOL fel...Mert az egesz gyerekkora BUNTETESBEN telt el, es egesz eleteben ettol menekul, ezert akarja magat a legfelsobb polcra helyezni, ahol csak o buntethet (buntetlenul), mig senki sem teheti ezt meg vele.
kiscsillag66
Rettegjen is! Mert előbb-utóbb elsöpri a népharag!
nezelodo
Egyenlőre inkább ennek a sokat citált Vargának kellene rettegnie, nehogy a Véér András sorsára jusson.
csipetke
@Shikari: Nem röhögtél nagyon,mikor ezt le bírtad írni?Mert én nagyon röhögtem,mikor olvastam.
Ne válaszolj,mert én a tényeknek hiszek,és a fidesz-propaganda nem érdekel.
Aki Én
@Shikari: 09:21 :) :) :)
Ez valóban parádés. Elképzelem, ahogy elküldöd és elneveted magad.
JAJMÁR
@karma1: Lehet! Bàr szerintem ez màsok vėlemėnye, de inkàbb vàgya, hogy milyennek szeretnė làtni - többek között egy pszichológus tipizàlt vėlemėnye -, de a hiba benne, hogy azorbàn nem tipikus.
Màr többször össze kellett volna roppannia, de nem! Màskėppen mūxik!
Az, ami másokban fėlelmet ės kibírhatatlan feszūltsėget kelt, az neki a mozgatóerő.
Toppon van, na :)
Ha tetszik, ha nem.
JAJMÁR
@karma1: A "rombolàs" csak innen nėzve az.
Ahol ő àll, onnan nėzve igen szėp ėpítkezės zajlik.
Ės most csatàt nyert. A győzelem nem rettegėst szokott kivàltani mėg a normàlisoknàl se.
karma1
@JAJMÁR: Ebben most tevedsz... Egyetlen egy dolog van, ami miatt nem roppan ossze: A SAJAT VAGYONANAKv A TUDATA! Ez nala semmi mas, mint "a penz nyugalma", vagyis az, hogyha minden kotel szakad, neki akkor sincs felnivaloja, mert ugy gondolja, hogy penzzel mindent el tud intezni! Es ebben sajnos van egy nagy adag igazsag: a leheto legtobb dolgot - kivetel a szemelyes egeszsege - valoban meg tud vasarolni. O leginkabb a bortontol fel, es erre , meg a kitoro, fekezhetetlen hisztijere van elo pelda,
Az a virtualis valosag, amit felepitett maganak, abban valoban nem a rombolas a foszereplo, de mivel jozan esszel nem rendelkezik, igy felmerni sem tudja, hogy az ertelmetlen stadionepitesek (amiket o fejlodesnek minosit) mekkora negativ hatassal vannak a gazdasagra..
Ha nem felne, mert rendes vezetoje lenne a hazajanak, akkor kordont sem akarna ELO EMBEREKBOL csinalni, mint ahogy most ezt akarja...
A legszennyesebb, legsotetebb diktatorok vonjak magukat korbe elo emberekkel, abban bizva, hogy a felduhodott tomeg csak nem fog olni...
Hat majd meglatjuk...
Mindenesetre ez lesz az elso alkalom arra, hogy a hatalom kiszolgaloi a sajat borukon erezzek a diktaturat...
JAJMÁR
@karma1: persze , a tėvedės esėlye fennáll, de ėn mėgis azt hiszem, hogy nem az orbàn retteg, de tudja, hogy az emberei fėlnek. Az ő megnyugtatàsuk a legfontosabb.
Ha szėtesnek, akkor vesztett! Az pedig a jàtėk vėge!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.