Több mint két éve azaz 2016-ban a Fidesz-KDNP-nek a Jobbik miatt nem sikerült módosítani a gránitszilárdságú Tákolmányt, most elhárult minden akadály. Mint ismert: áprilisban 5 egyéni választókörzet úszott el az ellenzék számára Budapesten csupán azáltal, hogy az LMP nem volt hajlandó visszalépni az esélyes ellenzéki jelölt javára. (Ezekben a körzetekben sokkal kisebb különbséggel nyert a …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Nincs is Alkotmány, se Köztársaság!!!
Az LMP meg árulú banda élén Bernikével!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@cikicakk55: Apróság. A bíróság kimondta, hogy voltak bizony törvénytelenségek. lefordítom a gyengébbek kedvéért, csalások, de nem tehetnek semmit. vwgyünk két körzetet, ahol újjá számolták a listás szavazatokat, ott az ellenzéknek hiretelen sok szavazata lett. lehetne folytatni, de legyen itt egy apróság. az osztrákoknál meg kellett ismételni az elnökválasztást, mert kétségek merültek fel a szavazatok esetében. senki sem tudott semmit sem bizonyítani, de kétségek merültek fel és a demokrázia a sógorok szerint egy olyan valami, ami ilyenkor nem ad más lehetőséget, csak az ismételt választást. nálunk meg a bíróság kimondja a csalást és semmi.
Mégis mire számíthat az ország népe?
tudode
@cikicakk55: .
Igen!
.
De ezek már RÉSZLETKÉRDÉSEK, mivel az .e l l e n z é k.. valójában le lett fejezve (MDF, kisgazdák, SzDSZ, stb.)!
.
Valójában elképesztő, és valójában .. K Ö Z J O G I L A G .. semmis minden, amit összetákoltak!
.
Tehát majd, ha sikerül MEGSZABADULNI EZEKTŐL, mindent előről kell kezdeni.
.
www.google.hu/search?q=K%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen+az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny&oq=k%C3%96Z&aqs=chrome.0.69i59l3j69i57j69i61l2.4407j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Az ellenzék amiatt kárhoztatható, hogy NEM MOZGATTAK MEG minden követ akkor, amikor összelittyentették a pártlaptörvényüket!
.
De a hívő "fideszesek" HA MEGVERSZ IS IMÁDLAK ÉN-t játszanak, szemben az ország 3/3-ával!
Madácsi Pali
Az LMP demokrácia ellenes gaztettében mindenki osztozni fog aki beül az orbángyűlésbe! Ellenzéki ként annyt hathatnak a házban átrunk és qrmányunk politikájára, mint Törpilla arcán egy szépségtapasz. Ellenzék nélkül viszont nem létezik demokratikus parlament.
papa.49
@Jozefina: Egyszer úgy 2010 nyarán elhangzott ennek sejthalmaznak a mocskos pofájából ,,megrendszabályozzuk a bankokat,, hát mit mondjak SIKERÜLT NEKIK, holott csak annyit kellett volna tenni BEVEZETNI AZ ELSÉTÁLÁS JOGÁT !!!
Enélkül a bukott hitelesnek esélye sincs újra talpra állni !!!
nezelodo
Alkotmánymódosítás lesz? Csak nem azt írják bele, hogy a Lőrike nem stróman, a Lalának meg nincs örökösnője?! Na az a szerencsétlen csengeri nő is eltűnik majd mint az élesszemű Nógrádi gyerek!
Commenter
@nezelodo: meg kósa anyja se stróman, meg rühellke férje t. istvánka se. Azt írnak ebbe a fostalicska illegitim tákolmányba amit akarnak, azt fogják beleírni még hogy az ország államformája koronázatlan királyság, királya orbán, és tündérországi típusú kereszténydemokrácia van.. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.