Egészen döbbenetes állításokat tett az egészségügy szétveréséről egy korábban élvonalbeli fideszes politikus. A Nyugati fény című blog tette közzé az egy egészen elképesztő írást. Természetesen a forrást erős kritikával illetjük, de a legkevésbé sem tűnik irreálisnak, lehetetlennek a teória… “Évek óta figyeli az ország értetlenkedve az Orbán-kormány pénzköltési prioritásait: stadion lassan minden kisvárosba, MOL-részvények, milliárdos …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
...ez meglep valakit? És közben ezek pofáznak több gyerekről meg népességfogyásról!
Csak a szokásos ocsmány, hazug velejéig aljas kettős mérce. Már megint, mind mindig!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
...ez meglep valakit? És közben ezek pofáznak több gyerekről meg népességfogyásról!
Csak a szokásos ocsmány, hazug velejéig aljas kettős mérce. Már megint, mind mindig!
bakegya
Kurva nagy nemzetvesztő a FideSS MAFFIA!
Peller Anikó
@Commenter: Az emberiség a vesztébe rohan a túlszaporodása miatt. De nálunk termeljük a gyereket hogy aztán legyenek takarító közmunkások. Angliában.

A debilek persze itthonmaradnak, jók lesznek választópolgárnak.
Commenter
@bakegya: pedig nagyon nem mindegy hogy az urnához, vagy az urnába megyünk-e nagyon nem tisztelt és nem kedvelt kormány!
Commenter
@Peller Anikó: nem mai probléma ez a túlszaporodás, a Föld nem bír már el ennyi embert...a kormány jól megvezette az embereket a CSOK-kal is. Gyereket felnevelni, hiteleket visszafizetni egy szétlopott országban nehezen lehet, Majd viszi a bank a házat, a gyerek meg marad. Meg a zsíros kenyér meg a cukros víz...
rohács1926
Hétköznapi orbanizmus.
Egyébként, (de nem ez a lényeg): „..a 80 százalékát 60 éves kora fölött költi rá. Magyarán: ötször annyit költ az egészségügy az emberekre 60 éves koruktól halálukig, mint amennyit a megszületésüktől 60 éves korukig.”
NÉGYSZER annyit. Ülj le, matekból egyes és vissza az általános iskola 4-ik osztályába.
Desischado
Istenem, nem akarom elhinni?! Milyen banda ül a nyakunkon?! És ezek nevezik magukat keresztényeknek?! Akkor inkább ateista maradok!
csak úgy....
@Desischado: Hiszen ök is ateisták ! gondolod változik valami azzal,hogy ki-minek nevezi a dógokat? Egy böcsületes ateista keresztényibb tud lenni manapság mint egy templomba járó szentfazék ,aki a skandináv országokban illegálisan más jószágára vadászik ! ;)
F_Viktor
@Commenter: Írod:
"És közben ezek pofáznak több gyerekről meg népességfogyásról!"

Több gyerek = több rabszolga.
Persze, hogy szükség lenne rájuk.
F_Viktor
@bakegya: Írod:
"Kurva nagy nemzetvesztő a FideSS MAFFIA!"

Tömeggyilkos, nemzetirtó...
Desischado
@csak úgy...: Igazad van. Én nem hiszek az istenben, de teljes joggal állíthatom, hogy nem lennék képes a negyedére sem, amit ezek művelnek!

@F_Viktor: Viktor, már megint igazad van, nagyon osztom a véleményed!

Ez nem tartozik ide, de a face oldalamon írtam egy bejegyzést, komoly gondom van. Mindenkit arra kérek, hogy ossza meg, és aki tud, segítsen! Desischado San néven vagyok fent. Előre is köszönöm!
Commenter
@F_Viktor: Igazad van. De lásd a T. Társasházlakók levelét a játszótéri zajongásról, a népesség-növelésén kívül a gyereknek kuss a neve. A kormány oktatási rendszere is totálisan arra hajaz hogy lebutítsa őket. A Navracsics(ka) féle csicskaképző egyetem meg a legnagyobb vicc, ráadásul elég szomorú, hogy egy ilyen intézmény ami kizárólag egy bizonyos párt ideológiáját mantrázza létezhet!
papa.49
Teljesen mindegy ki írta, ki tette közzé SAJNOS MINDEN SZAVA IGAZ !!!
Ehhez már nincs mit hozzátenni !!!
Jozefina
Ebben az esetben miért nincs összehasonlítás a Németorszgoz képest? (a munkanélküli statisztikát tudták mutogatni?)
Tudomásom szerint Németországban ÁLLAMI szinten folyik az idős korosztállyal való törörés. És az valóban az. Mind a megélhatés, azegészségügyi ellátás, az otthoni, ill. a bentlakásos ápolás, stb. tekintetében EURÓ milliárdokat költ Merkel kormánya. Ezen kívül a legkisebb helyen is elérhető egyházi, vagy valamilyen civil segítő szervezet.
HÁT EZ IS AZON OKOK KÖZÉ TARTOZIK, HA VALAKI ELKÖLTÖZIK INNÉT!!!
rohács1926
Fiatal feleségem tegnap elhunyt. 63 évesen fiatal volt hozzám képest is, de a halálhoz még inkább.
Szív közeli érrepedése miatt, ha 2-3 órán belül megműtik, túlélte volna. Ehhez képest a kronológia:
• 22.10-kor rosszul lett
• 22.30-kor (18 km-ről, nem a megyeszékhelyről) kiért a mentő. Elsőrangú ellátásban részesítik (vérnyomásmérés két karon, EKG. infúzió).
• 22.50-kor elindulnak a megyei kórházba.
• 23.05-kor megérkeznek a megyei kórházba.
• kb. 23.30-kor megállapítják mi történt vele és elkezdik hívni az országos szívsebészeteket. A budapesti Városmajor lepattintja őket, mert területileg nem oda tartozik.
• 01 órakor( már pénteken), MÁSFÉL ÓRA UTÁN, FELVESZI A TELEFONT az a szívsebészeti központ, ahová területileg tartozunk.
• 01 órakor elindulnak vele. A zötyögős út 2 és egynegyed óra, mert a MAGYAR EGÉSZSÉGÜGYNEK (ALATTVALÓI ÁLLAMPOLGÁROK SZÁMÁRA) nincs olyan helikoptere, amelyik éjszaka (gondolom sötétedés után) felszállna.
• kb. 4.15-kor, tehát 6 ÓRÁVAL KÉSŐBB, miközben orvos lányom ott van mellette, tolják be a műtőbe.
• Szombaton kora délután elhunyt.
„Köszönöm” MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY. „Köszönöm” orbán viktor. A hiba ott van, hogy én még élni szerettem volna vele.
Ő a hatalom számára tökéletes „alattvaló” volt. Megkapta az utolsó fizetését, de az első nyugdíját már nem. Tudom, a RENITENS én vagyok, mert már több mint tíz éve markolom semmittevéssel a „nagy” suskát. Elnézést kérek, hogy még élek.
karma1
@rohács1926: Kedves, ez igaz? Rolad szol a tortenet? Mert akkor fogadd oszinte reszvetemet,... Bar egy ilyen tortenet ismeretlenul is megraz engem, mert sajnos mara mar mindennapos lett...:o(((
Ez a lajk nem lajk, hanem az egyutterzesem jele...:o((
(Barmelyik rokonommal, baratommal beszelek otthon, - szinte mindegyikuk tul van a 60-on -, rettegnek a korhaztol, a bajtol).
rohács1926
@karma1: Velem történt, minden szó szerint igaz. Szombaton négy óráig tartották az ágyon. Addig búcsúztam tőle, ameddig elvitték.
karma1
@rohács1926: Az Isten aldjon meg, Draga Baratom, nagyon nehez lehet Neked most... Egy evvel fiatalabb, mint en vagyok,...:o((( Borzaszto, hogy ennek igy es ezert kellett tortennie...:o(( Oszinten sajnalom,...
Élhetetlen
@Commenter: „De lásd a T. Társasházlakók levelét a játszótéri zajongásról, a népesség-növelésén kívül a gyereknek kuss a neve.”. Bocs, ma másodszor futok bele ebbe a témába, és nem jól látod a dolgokat. Már néztem képeket, a lakóházakhoz ennyire közel egy parkot kellett volna telepíteni padokkal, elszórtan pár libikókát, rugós lovat, forgókát, lehet homokozó is, ahova le lehet menni levegőzni úgy, hogy a három, négy éves is elvan, és az egyéves is kitolható a babakocsiban. Ezt a „kalandparkot” meg máshol kellett volna megépíteni, nem a lakások ablakától pár méterre. És sok lakás érintett. Mindenkinek jobb lett volna. Most képzeld el a kisgyerekest, akinek még aludna nap közben a pár évese. Hangszigetelt kalitkában lehet csak? Ez tipikus esete a jól elköltöttük a pénzt, nem tetszik, amit kaptatoknak? Kit érdekel?
Desischado
@rohács1926: Őszinte részvétem, el tudom képzelni, mit érezhettek. Valóban fiatal volt még szegény. És ez a magyar "egészségügy"! Borzasztó, hogy ez megtörténhetett. Ha együttérzésre, vagy beszélgetésre végy, engem megtalálsz. Együttérzek veled, lélekben ott vagyok melletted.
Commenter
@Élhetetlen: Én bevallom csak a kiragasztott lapon álló "figyelmeztetést"olvastam és ez nem kicsit dühített fel. Vannak olyan emberek egy társasházi közösségben akik folyamatosan oktatnak és vegzálnak másokat, így kiírt üzenetekkel olyan dolgokért hogy (túl hangosan csukja be az ajtót, a szemétből véletlenül a lépcsőn is talált egy kihullott darabot, miért nyávog a macska, miért ugat a kutya, miért sír a gyerek, miért van krumplipaprikas szag az amúgy dohszagú folyosón. Nem költöznék társasházba soha többet,érdekes hogy a kis közösségű társasházakban megy ez a vegzálás. A panelekben toleránsabb a közösség...amúgy aki nem tolerálja azt hogy mások élete is zajokkal jár, hangszigetelt ablakra is cserélheti az ablakot. Némely "mini, pár lakásból álló" társasház kész rémálom, soha többet ilyenbe nem költöznék.
Commenter
@rohács1926: borzalom, részvétem! Én is átéltem ezt. Életre szóló trauma..tényleg tudom milyen ez :(((
Commenter
@csak úgy...: az ám ateisták illetve mégsem: egy istenük van:Orbán, itt lenn.
papa.49
@rohács1926: Őszinte részvétem, erre nincs mentsége ennek a gyilkos hatalomnak.
Yoda69
Meg igy is marad epp eleg birka akik hatalomban tartjak oket. Meg majd betolnak megint egy 5000-es erzsi utalvanyt es maris elfelejtodik hogy a magyar a korhazba mar csak meghalni jar.
Hellcat
@rohács1926: Fogadd őszinte részvétem :(
Hellcat
Népirtó fidesz kormány...erre nincs mentség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.